:(

Hur länge ska jag sakna det vi hade? Det var verkligen en fin tid. Men det kommer ju nya saker och nya minnen. Det har ju hänt mycke kul sista tiden med allting. Men jag kan ibland inte låta bli och sakna det där speciella du och jag hade. Såret har inte läkt helt ännu


Jahap

Då va man hemma nu då. Va händer nu? Tror jag ska ta en lång promenad till skanstull faktiskt, och kolla efter en dvd och lite sånt. Behövs i mitt rum eftersom min andra pajade. SUCK. Alltid är det nått man behöver köpa hela hela tiden ;( men så är det. Jag har sovit jättebra i min säng inatt, ligger som en prinsessa i den måste jag säga. Vill aldrig lämna mit rum nu för tiden. För det är bara så myyysigt här.

tom

Vet inte vad jag ska säga. Jag skulle jobbat idag, men höll på och ramla ihop på vägen. Fick åka akut till öppen psykiatri för att prata med en terapeut och en läkare om min ångest. Jag trodde aldrig att det skulle gå såhär långt som det faktiskt gjorde idag. Att jag inte ens klarade av att åka till jobbet. Min mamma fick ringa min chef och berätta att jag inte skulle dyka upp. Fick sitta en bra stund och prata med hon från psykiatrin och läkaren. Dom lyssnade verkligen på när jag berättade om mina problem som tydligen var ganska allvarliga. Idag kände jag att det var gränsen. Jag hade rätt, så nu är jag sjukskriven. Jag är helt förstörd. Helt tom. Mina krafter är slut.


måndag

fyfan för måndagar. Jag hatar dom verkligen. Ångest upp till öronen som alltid. Har haft tvättstugan hela morgonen, och städaren i min port är ju seriöst läskig. Han hoppar upp som gubben i lådan och säger alltid; hej allt bra? så låter han så jävla äcklig också.. inte nog med det, han följde efter mig till min dörr och ville stå och snacka med mig. Scary? Jo tack.
Idag börjar jag jobba klockan tre och jag ser absolut inte fram emot det. Jag hatar mitt jobb tror jag, nu är jag astaggad på att hitta nått nytt. Så har sökt lite olika, och kollar varje dag. Fuck restaurangbranschen. Aldrig igen, är så trött på den. Idioter till människor, man får ta mer skit än vad man förtjänar under hela sin livstil typ. Gäster är otrevliga, arbetsgivare utnyttjar en till max. BLÄÄÄ. Jag tror att min ångest skulle minska SJUKT MYCKET om jag bytte arbetsplats. För det är en stor anledning till att jag har den jävla ångest jag har. JAja, till nått helt annat. Köpte ju en massa fina saker till mitt rum igår, och det bästa av allt; en NY säng! :D den är så fin och skön och jag älskar den. Här kommer lite bilder









Åh titta det fina vädret idag, myyys!

söndag.

Kort uppdatering. Fredags blev det Dovas med en massa skönt folk, sen harrys ofcourse. Igår var jag bakis som ett cp och va tvungen och dra till mormor och fira henne. Somnade i soffan flera gånger. Hatar och va så jäävla trött. Idag har vi varit på IKEA och jag impulsköpte en säng? Herregud, 1,40. Men den e ljuuuvlig och jag älskar den. Sen köpte jag en tavla, lite hyllor, en jävla massa ljus nu när det är vinter, en lampa, sängkläder och hela skiten. Men nu kan jag säga att jag verkligen ÄLSKAR mitt rum!!:D Det är hur mysigt som helst här hihi :)

mys

Nu är jag hemma igen efter att vräkt i mig en FET pizza! Men den satt fint som fan. Dock har jag världens huvudvärk nu.. behöver sova känner jag. Imorgon är det löning och det är ju bara helt underbart. Börjar kl 2 imorgon så jag hinner handla lite nödvändigheter innan också. Sweet. På fredag blir det först middag med familjen, David, Felicia och Nea, sen utgång med min nyfunna vän Carolina. Ser jag fram emot! :)


onsdag

Hade en riktigt jobbig dag igår, därför hade jag ingen som helst lust att skriva. Idag var jag på vårdcentralen och det kändes sådär... jag betalar 150 spänn varenda gång jag går dit för att jag ska få hjälp mot min ångest. Men det ända dom gör är att säga att jag har svår ångest och behöver hjälp. Jo jag vet det? Och när dom dessutom bokar in mig hos en annan läkare som endast har 10 minuter för mig, det är inte okej? Och vill inte göra det jag kom dit för att göra. Riktigt besviken. Som tur är har jag en klok och envis mor som ska ringa tillbaka till dom. Sådär får det inte gå till. Aja, ska snart käka pizza med pappsen. Är sjukt hungrig. Imorgon öppnar vi nya TACOBAR sveavägen. Så jävla schysst den är. Skitfräsch inredning, ALLA VAROR FINNS. Det går inte ens att jämföra med vasagatan. Så alla är hjärtligt välkomna till tacobar&tasty thai sveavägen tomorrow. How how

.

 

Haha va bara tvuuuungen och lägga upp en bild på min snygga jävla handuk! Haha i fucking love it

kväll

Ännu en hemma slapp dag. Det är helt otroligt, har nog aldrig sovit så mycket som jag gjort dom här tre dagarna! Helt sjukt. Men imorn blir det ju som sagt jobb igen. Ska bli kul och se hur nya tacobar på sveavägen ser ut. Hört rykten av chefen att den ska va skit fräääsch! Så det ska bli roligt och se. Dock har vi inte öppnat ännu, och jag vet inte heller när vi gör det. Men men, back to music och facebook. Kyss!

promenad

Idag vaknade jag vid tolv av att min nya chef ringde, så det blir jobb redan imorgon, skönt faktiskt. Så jag slipper gå hemma. Kom precis hem från en hejdundrande promenad. Var ute skitlänge och bara promenerade. Kan vara så jävla skönt ibland. Lyssnade på John Mayer och funderade på vad jag ska hitta på på min födelsedag. Fyller ju år om 23 dagar hihi! :D Jag vill göra nått riktigt kul, eftersom förra födelsedagen gick åt helvete. Idioter till vänner man hade då. Jaja, nu ska jag laga fiskpinnar. MUMS



Såhär ser det ut utanför mitt fönster nu, men jag vill ha mera snööö på min födelsedag!

film

Har precis kollat på en film med mamsen. Hem ljuva hem hette den. SJUKT BRA! Fan en av dom bästa filmerna jag sett tror jag. Satt som fastklistrad hela filmen, inte ens mobilen fick störa. Och då är den bra haha. Nu i veckan ska jag söka massvis med jobb, ro om mig själv och bara ta en dag i taget. Superskönt.



Se den!

söndag kväll

Precis som alla andra söndagar har denna dag varit otroligt slapp. Har legat hemma och degat och degat och degat. Har inte varit ute på hela helgen, förutom nyss när jag och mamma tog en låång promenad runt älvsjö. Det var jätteskönt, och det blev väldigt mycket snack. Mor och dotter snack ni vet, som man behöver ibland :) I veckan jobbar jag ju som sagt inte, eftersom vi lagt ner restaurangen nu. Så måste ringa min nya chef imorgon och se hur det blir framöver. Snark, strul hela tiden.

söndag

Vilken mörk och grå och tråkig dag! Jag säger bara usch på det. Men det är ju sånna här dagar man bara ska vara inne och mysa typ. Så på ett sätt är det ju mysigt, men jag vill ha snö nu! :D Det är så mysigt. Det snöade igår morse när jag var på väg hem från krogen, asmysigt. Inatt slaggade jag 12 timmar, det behövdes kan jag säga, har sovit så dåligt sista tiden. Mamma och Kenta har kommit hem nu också. Vet inte riktigt vad mer jag ska skriva, sitter och lyssnar på Calle&the undervalleys nya låt. Och den är sjukt bra tycker jag! Finns på spotify. Stars heter låten. Förresten va de nån som såg när han va med på tv i fredags på doobidoo? Han och Caroline af ugglas sjöng en så fin låt! Blev nästan tårögd!




En bild på mig och min älskling från början av året. Det var en dag i januari när det snöade av bara helvete. Jag mötte Chris på en öl och massa skitsnack. Efter det mötte jag upp nästan hela klassen och drog till Chaplins och spårade utav bara helvete. Fan den kvällen var helt underbar! :D

myshemmakväll

Och trot eller ej jag uppskattar det! Min brorsa och Felicia va här tidigare och käkade middag och kollade på film med mig. Nu är jag ensam hemma och det är underbart. Ligger i sängen framför datorn med en massa levande ljus och lyssnar på bra musik. Det är jätteskönt. Känner mig seg från igår så det ska bi underbart och gå och lägga sig snart. Men ett litet tag till vill jag nog vara uppe. Imorn ska jag träffa Clara i think. Puss på er!

lördag

Det blev Harrys igår iallafall. Det var skit kul! Jag dansade röven av mig, för jag var på fett bra humör igår. Och på dagen stängde vi tacobar på Vasagatan för gott, jag säger bara SKÖNT. Jag är så trött på det, på allt med mitt jobb. Vill säga upp mig, men jag måste hitta ett annat jobb. Ångest varje dag jag ska till jobbet, frustration varje dag. Jag blir arg såfort jag pratar om det. Så vi skiter i det nu. Idag har jag varit sjukt sliten. Igår måste nog varit den stressigaste dagen i mitt liv. Stressade hela dagen på jobbet, sen när vi stängde restaurangen så städade vi under tidspress, sen stressade jag hem för Clara och Nea skulle hit. Sen stress igen för vi drog till min brorsa. Sen ännu mer stress för vi var tvugna och gå tillbaka hit och hämta Claras legg innan vi kunde dra till Harrys. Fyfan, känner av i kroppen idag. Så ikväll blir det lugnt bara, känner mig låg. Blä

fredag

Är jättejättejätte trött. Låg vaken flera timmar igår efter jag gick och la mig. Tankarna snurrade runt i huvet och jag kunde inte slappna av, även fast jag var hur trött som helst. Idag är det fredag, skönt. Förutom att jag jobbar till halv nio, men sen är det helg. Tror det blir lugnt idag, men har inte bestämt mig än.. Kaaaaanske blir harrys..

torsdag!

Godmorgon godmorgon! Gick och la mig vid två igår, fan ganska sent. Sen har jag drömt en massa konstigt och sovit dåligt i mitt nymöblerade rum haha. 'Men jag mår bra iallafall! Börjar jobba kl tre, så innan dess blir det mys hemma med kaffe och allt. Fan, jag saknar mina cigaretter ibland. Gå ut på balkongen och ta en morgoncigarett, fyfan vad gott. Meeen jag får klara mig utan tyvärr. Jag har märkt också att panik ångest - cigaretter,kaffe och alkohol inte är en bra kombination. Men fan jag kan inte sluta helt med mina favorit sysslor heller så FUCK IIT! Man lever ba en gång eller hur?

nostalgisk

Aah jag är bara tvungen och skriva lite om förra vintern, eftersom jag blir så nostalgisk av MSG. Jag minns hur dåligt jag mådde i början av vintern. Innan min födelsedag och allt det där. Det var fram och tillbaka med mitt ex, jag var alltid ledsen, jag tyckte allting sög. Såg inte ens fram emot min 18 årsdag. Dagen innan jag fyllde 18 fick jag nog. Och då menar jag NOG. Jag ringde upp mitt ex och sa att jag inte ville ha ett skit med honom och göra längre, jag gav upp allting som jag trodde på, och förstod att det aldrig mer skulle bli vi två igen. Jag ringde upp, helt iskallt och bara sa att han kunde dra åt helvete. Efter det samtalet var jag hysterisk och ledsen i fem minuter, sen gick det över. Då förstod jag verkligen att det var sjukt det vi höll på med. Jag behövde inte ens honom, jag ville inte ens vara med honom. Han äcklade mig. Efter det samtalet så bara vände allting. Jag blev som en helt annan person. Från att vara den mest deprimerande människa ni kan tänka er, som alltid var sårbar och ledsen, till att helt plötsligt se livet från den ljusa sidan. Allt tog en vändning bara. Jag fyllde 18, jag var ute på krogen KONSTANT! Brände alla pengar jag fick då, och hade. Men det var värt varenda krona. Jag mådde bra, och jag var ute hela tiden, träffade så mycket nya människor. Tänkte ingenting på det som en gång fick mig och vara så ledsen. Jag träffade Charlie som jag snabbt fann intressant, genom min bror. Vi hängde hela gänget tillsammans, jag Charlie Marcus Mikaela Soffe, alla! Aldrig haft så roligt. Jag blev kär i Charlie, vi var tillsammans nästan varenda dag. Livet bara lekte! Charlie fick mig att må bra och jag var glad i hans närvaro. Men på nått sätt var vi inte menade för varandra, så vi gled ifrån varandra med tiden, men jag är så glad för att jag träffade Charlie. Han fick mig att inse att jag inte var helt värdelös, han gav mig kärlek och närhet, som jag inte hade fått på bra länge innan. Han kom som en räddare i nöden då. Efter de var jag fortfarande ute och röjde, väldigt mycket med folk från klassen också. Vi hade det ju så bra i trean! Trean var bästa året på gymnasiet. Alla var vänner, vi var ute tillsammans. Alla tog hand om varandra, ja men allting var bara så bra! Och jag mådde bra, jag mådde så in i helvete bra! Trodde jag skulle må skit efter att jag sagt upp allting med mitt ex, men det blev verkligen tvärtom. Han var bara en fis i rymden för mig då. I samma veva trånade jag ju efter den omtalade idolen, haha. Jag tyckte Calle var såååå söt. Och jag bombaderade alla youtube klipp med honom, jag spelade honom överallt. Alla i min omgivning bara skrattade åt mig och tyckte jag överdrev, så snygg var han väl inte? Men i mina ögon så var han det! Första gången jag pratade med honom på facebook kommer jag aldrig glömma, jag var som förstummad. Alla våra sms innan vi ens hade träffats glömmer jag aldrig. I skolan när jag och Mickis skulle åka hem till mig, när han smsade mig. Gången vi SÅGS är det bästa minnet! Jag drog med Josse lite impulsivt och åkte till fruängen och träffade honom, första gången. Pirret i magen minns jag som det vore igår. Alla andra gånger jag varit med honom är också något som får mig och bli helt lycklig i hela kroppen. Jag har bara bra minnen från förra vintern. Sena utekvällar när man rullade hem helt genomfrussen efter krogen. Allt det där minns jag. Nyårsafton hos Mikaela som sen drog oss vidare till Harrys. Fyfan va kul jag hade! Vintern 2009-2010 var en bra tid! Jag tillät mig inte att må dåligt!

Det är som om hela vintern spelas upp som en film när jag hör den här låten. Blir så glad! <3




En kväll på hardrock café, senare drog vi till Seven sins!

frussen!

Har varit ute och promenerat i två timmar med Mark, och jag är frussen! Men det var fan skönt och röra på fläsket. Har ju legat inne i två dagar och inte gjort ett skit, jo ätit godis chips och glass. Tummen upp va! Jag har även möblerat om i mitt rum, vilket jag gör minst en gång i månaden haha. Men jag blir aldrig nöjd! Kan ju bero på att jag hatar mina saker här inne .. nä, när jag fyller år ska jag fanimej önska mig en ny säng! Större och mjukare JA TACK! Jag hatar den jag har nu, fan stenhård. Och på tal om en helt annan sak så snackade jag även med Calle idag, det var kul för det var också sjukt längesen! Jag säger då det, jag tror folk alltid försvinner ur mitt liv bara för jag inte pratat med dom på ett tag. Men jag har insett att folk faktiskt inte alltid försvinner för gott, så jag bör nog sluta oroa mig för det haha. Nu pumpas MSG och sen ska jag sova, men inte ännu! Höhö




Saknar!

onsdag

Ligger i sängen och äter daim glass. Mår mycke bättre nu så det blir jobb imorgon. Dom här två dagarna har varit sköna, bara legat hemma och tagit det lugnt. Hade nästan glömt bort hur skönt det är! Vet inte riktigt vad mer jag ska skriva så ciaooo

sjuk

Har legat i min säng hela dagen framför datorn. Så skönt"! Mår fortfarande inge bra så jag fick vara hemma imorgon med. Känner att jag behöver det. Har pratat med Chris stor del av dagen och det är alltid lika roligt. Även fast vi typ aldrig pratar längre så blir jag lika glad varenda gång. Jag saknar dig, sjukt mycket. Ska bli så mys och träffa dig igen. Nu ligger jag i sängen och har druckit en massa te och lyssnar på the fray. Depp, men bra och fint. Det gillar vi!

godmorgon

Tisdag idag, jag har sovit uuuut. Asskönt. Är ju hemma idag från jobbet och kurerar mig. Trycker i mig en massa rostmackor med keso på. KESO liksom, haha hur längesen var det inte man käkade keso? Men det är fan riktigt gott om man tänker efter, och nyttigt. Just nu pratar jag på msn med en väldigt betydelsefull person som jag inte pratat med på bra länge.. Känns bra, men jag saknar honom. Jaja, den här dagen blir mysa hemma bara. Pösss

första gången

Som jag faktiskt ser fram emot vintern tror jag? Brukar aldrig bli glad när den första snön kommer och när det blir kyligt och friskt ute, men den här gången ser jag fan fram emot det fan. Vet inte varför men det ska bli mysigt. Julen också :) och sen får vi ju inte glömma att jag fyller år snart! Dock har jag slutat räkna ner dagar som jag gjorde förut haha, det kommer igen sen när jag fyller 20 och får gå på bolaget mohahah :D


Myyysss

yes

Chefen ringde precis och sa att jag blir hemma imorgon. Skönt, för jag mår verkligen inge bra. Så morgondagen ska jag sova ut, och sen ligga hemma och myysa och kolla på film och ro om mig själv :)ska bli supermys, va längesen faktiskt. Nu sitter jag och dricker te och lyssnar på Gary moore. Jag säger bara TUMMEN UPP för den underbara 80-tals rocken. Ibland skulle jag vilja levt på 80 talet. Uppleva den coola rocken, alla coola kläder och stora frisyrer! Det är fan ballt. Och alla färgglada färger. Aja whatever, pratar med josse på msn och fan vad jag saknar att bara kunna ringa henne och spontan mötas i stureby och gå flera timmar och bara prata om allt och ingenting. Jag saknar hennes trygga axel jag alltid fick luta mig åt. Kom hem älskling :(


tjo

Känns lite bättre nu. Morgonen var dock ett HELVETE. Bröt ihop på jobbet, så det kan gå va. Dessutom är jag hängig och börjar bli sjuk, så allt kom på samma gång. Men efter en lite powernap när jag kom hem känner jag mig bättre faktiskt. Försöker få min chef och fixa nån som kan jobba åt mig imorgon, annars får jag återigen jobba sjuk. Som jag gjorde idag, med halsont och förkylning. Det är ju fräscht när man jobbar med mat va? När man dessutom går runt och nyser. Jag säger då det, ät aldrig på tacobar haha. Nä skämt och sido. Ikväll skulle jag träffat Mark, men det blev inte så eftersom det regnar, blää! :( Så ska nog ligga hemma och kurera mig istället med te och en massa bra filmer. För som det ser ut nu så måste jag jobba imorgon. SUG på den




Påminner så mycket om förra vintern. Mår så jävla bra när jag hör den!

godmorgon

dålig morgon-ja. allt känns skit idag. Sov jättedåligt, låg och grinade igår kväll innan jag somnade. Allt känns tungt, jag vill inte. jag vill må bra. jag saknar känslan. Fan också

mera minnen

Jag kommer aaaldrig glömma hur mycket jag trånade efter dig och din röst, och hur mycke jag spelade din musik. Sen fick jag träffa dig, flera gånger. Glömmer aldrig! :)


minnena sitter kvar ..

Jag kan inte låta bli och tänka tillbaka på våra minnen. Det var ju ändå en tid som var så jävla bra. Inte just när det var du och jag, eller jo halva tiden. Men jag menar innan all kärlek kom fram. När vi umgicks som vänner, nästan bästa vänner! Fan va roligt vi hade med alla. Vi var gänget som alltid hängde tillsammans. Vi gjorde allt och ingenting, men jag var aldrig uttråkad. Jag skrattade hela tiden, jag hade roligt med er. Jag pratade om det med mamma idag. Det är det jag saknar tror jag. Vi skulle nog ha stannat där? Som bara vänner, för fan va bra vi hade det! Den våren och sommaren 08 var som på film. Vi var jämt tillsammans. Du och jag kom varandra närmare, och jag hade så kul med dig! Du fick mig och må så bra då. Kan inte låta bli och fälla en tår när jag skriver det här. Jag har inte tänkt på det här på väldigt länge, på våra minnen innan vi två blev ett. Det var ju faktiskt den tiden som verkligen fick mig att börja leva! Jag ångrar ibland att vi ens blev tillsammans. Fan vi hade ju det så bra innan? Vi hade inte behövt gå längre, men känslorna tog ju över och det blev som det blev. Dock är jag glad att jag fått lära mig så mycket på vägen dit jag är nu. Mem jag kan inte låta bli och fundera på detta. När du åkte förbi här varenda sommarkväll och plockade upp mig, och vi drog och mötte dom andra. Jag fick alltid åka med dig. Du tutade alltid när du var utanför. Du var alltid den som släppte av mig alla sommarmornar kl 5 när det var ljust ute, när vi hade varit ute och gjort en massa kul. Fan vad jag saknar den tiden. När vi satt ute och drack öl, spelade fotboll, volleyboll, åkte och badade, spelade Ken Ring, sjöng med, krägga. Fan det gör ont i hjärtat. Det är en sommar jag ALDRIG kommer glömma, eller vill glömma.



Sommaren 08. Början. Jag minns det som det vore igår.



trött i huvet

Mina tankar har gått i ett precis hela dagen, som alltid typ. Jag orkar inte tänka längre, jag orkar inte fokusera på att må dåligt längre. Jag förstår inte vad detta kommer ifrån, skulle göra vad som helst för att aldrig ha drabbats av den här skiten som är det jobbigaste som finns. Det känns som att saker hindrar mig, saker jag vill göra hindrar mig pga olika saker. Mitt liv ser inte ut som det gjorde förut, och det suger. Jag vill må som jag gjorde förut. Jag försöker hela tiden att tänka annorlunda, ibland går det. Ibland går det verkligen inte. Jag blir panikslagen och rädd, för mina tankar. Det är tankarna som orsakar mina känslor, och jag vet så väl att tankar inte är verklighet, men att nästan ständigt känna de där obehaget är förjävligt. Att ständigt vara orolig är ett jävla helvete. Jag saknar när jag bara kunde lägga mig ner i sängen och sova, när jag kunde sova ensam en vecka i streck och bara njöt av det. Det kan jag inte längre, för jag är för orolig och rädd. Och vad är jag rädd och orolig för då? Jo allt möjligt, det är så mycket som försigår i mitt huvud just nu så det är sjukt. Jag förstår inte hur jag orkar, men det gör jag ju inte. Därav mina utbrott och depression. Jag hoppas verkligen att detta ska få ett slut snart, och att min läkare ger mig tips och råd för hur jag ska gå vidare. Im not giving up! Jag klarar det! :)



Can i play with madness? Aldrig gillat Iron maiden speciellt men denna är grryyym


söndag

Har legat i soffan heela dagen idag. Det har varit helt underbart. Har sovit för lite och druckit för mycket känner jag. Så idag är det slitet, men det är det värt helt klart. Blev harrys både fredag och lördag faktiskt, längesen jag var där så det var sweet. förutom att stället typ tagits över av en massa nördar typ? Vad hände med alla sköna glam rockare? Nu är det typ bara en massa konstiga människor med koftor och keps som springer runt där. Vad är grejen? Finns inte många rock klubbar i stockholm, så varför kan inte bara alla rockare samlas på samma ställen?! Så jävla trist, usch. Skitsamma, jag träffade iallafall en skit gullig tjej på harrys igår. Haha vi blev asbra kompisar så det var kul som fan. Men nu ska jag gå till turren och köpa massvis med godis för det är söööndag!


fredag!

Godmorgon godmorgon! Har sovit skitbra inatt! Sov ensam och det var asskönt. Bowlade igår med Nea anton och sebbe, skitlängesen man gjorde det så det var ju askul! Blev några strikes ;) Hehe. idag är det fredag vilket betyder jobb till 19, sen ikväll blir det utgång med galna mikaela. Hon är en sån impulsiv party prinsessa så detta kommer bli en intressant kväll. Hahah, jag må bra!


fredag imorgon!

Vaknade upp med fett bra humör idag också, vad beror det på? Är mig onödiga ångest på väg att försvinna? Säger min kropp ifrån nu? JAg tror fan det, isåfall är det helt awesome! Har ju sovmorgon idag, så börjar kl 1, va asskönt och få sova ut. Me like! Nu dricker jag kaffe och ska börja fixa mig snart tror jag, ha en fin dag! :)




Ny favorit. Återigen FAN vad jag älskar Akon.

onsdag

Dagen har varit great. Toppen humör hela dagen och det känns så skönt! Ångesten har varit så långt borta och inte ens försökt krypa sig på, såhär vill jag att det alltid ska kännas! Man märker också att det gör skillnad när man prioriterar olika saker i livet, som vilka som får en att må bra och vilka som bara sprider dålig energi. En stor energi tjuv har jag gjort mig av med nu och det känns ju helt underbart. Dock tänker jag ofta på honom, men jag har börjat tänka i andra banor, och believe me det funkar! När jag kan känna saknaden och mina tankar glider iväg så tänker jag numera såhär: Mådde jag bra av dig? Skulle det leda någonvart? Är det värt det? Vill jag må bra? Finns det bättre än dig? Och jag kommer ju aldrig på EN positiv sak ens så det är ju snart uteslutet att ens tänka på dig. Vi hade vårt för 100 år sen. Just idag är jag stark! Just idag mår jag bra!


onsdag

Usch idag är jag tröööött. Hade svårt och sova igår, eftersom jag sov ensam hemma så flög tankarna hej vilt. Men tillslut fick jag en blund iallafall. Blir så trött på att jag inte kan få stanna hemma när jag är sjuk? Nä jag måste gå och jobba ändå -.- Jobba med gäster och mat när man är sjuk, trevligt? Not. Aja nu ska jag börja sminka på mitt fula face och drickaupp mitt kaffe. C ya!

synd

Att det blev som det blev. För du var verkligen en av dom bästa jag hade.




.

We are so over, we need a new word for over.


tisdag

Blää vad jag inte mår braaaaa. Har ont i halsen och megaförkyld. Ändå måste jag jobba imorgon också, kuul. Skjut mig eller nått. Men jag är på fett br humör iallafall, vet inte varför haha. Vintern är här eller? Har ju tok snöat hela dagen, dock tycker jag det är helt underbart! När det snöar och är vindstilla! Jag blir nostalgisk på vintern. Hade så jävla roligt förra vintern, 2009-2010. Och den här kommer bli mega den med! Det känner jag på mig :D UNTZ UNTZ

VEN BAILALOOOOOOO!


sjuuk

Snorar och äcklar mig :( Råkade smitta charlie också som sov här inatt, filåååt. Jobbade idag också, även fast jag kände att jag inte alls klarade det.. Men va gör man när man inte har några anställda som kan ersätta mig? Blöäää, dock tror jag att jag får vara hemma på onsdag, om min chef lyckas hitta nån. Hoppas hoppas. Har glott sex&the city 2 ikväll och den ääär ju för rolig. Låg och skrattade på golvet typ höhö. Nä nu måste jag slagga. Puss på er

det är över nu

Du får mig bara att inse mer och mer för varje gång att du verkligen inte tillför mig nånting bra alls faktiskt. Du är grinig, otrevlig och dryg. Jag är aldrig glad när jag är med dig, känner mig bara fundersam varenda gång. Det är inte värt det, jag känner mig svag när jag pratar med dig, för du trycker ner mig och säger en massa onödiga saker. Och vad gör jag? Jo jag står iallafall med öppna armar och är så jävla in i helvete snäll. Men det är slut med det nu, på riktigt. Jag pallar inte umgås med energi tjuvar som dig. Nää, jag ska träffa en fin kille som framförallt inte bara tänker på sig själv utan bryr sig om mig också, och är omtänksam. Alla dom där egenskaperna som du inte har. Bye bye bitch!



Jag klarade det ju förut, då ska jag väl ändå klara det nu med? Det kommer kännas, men jag vet att det är värt det sen!

sunday

Helgen har varit bra! Har tillbringat stor tid med min älskling från värnamo. I fredags var det myyys på dovas för hela slanten, och igår var vi hemma hos Matilda i kallhäll och sen drog vi till softbar. Där träffade vi marcus lindkvist och körde all in, som vi bestämt. Haha sen skulle vi dra därifrån och tog en svart taxi med grabbarna, och taxi chaffören var ju lagom knäpp. Vilken dåre hahaha, men hem kom vi tillslut. Idag är jag seeegast i världen och börjar dessutom bli sjuk, vilket suger! :(














:)

Idag mår jag toppen! Har fått en massa ut rättat, varit på vårdcentralen, ungdomsmottagningen och fixat en massa saker. Jag säger det, mitt liv är som en berg och dalbana, eller snarare mitt humör. Men det vet ju alla redan om. Imorgon är det fredag och det ska bli så S K Ö N T ! Har nog aldrig längtat till helgen så mycket som den här veckan, fyfan. Men nu ska jag hoppa i säng för jag är trött. Puss på eeeeer



Sommar 08 när jag Josse och Nea satt hos mig och drack öl, hihi

:(

Varför ska jag alltid blicka tillbaka i tiden och bli ledsen? Varför ska jag alltid leva på minnen och längta tillbaka så jag kan dö och vilja ha tillbaka vissa stunder. SE FRAMÅT! Säger min mamma dagligen till mig. Men Becca du pratar ju bara om killar som varit, tänk hur många fina du inte har träffat ännu, som är bättre än alla du träffat hittils! Det får jag höra ofta, och jag vet att det är sant. Vissa dagar känner jag också så, att jag bara är så jävla taggad på och dra ut och träffa nytt folk, nya killar. Sen kommer dom här jävla depp dagarna som jag allltid får. Det känns precis som att om jag glömmer minnena med personer så gör dom det också, och det vill jag inte, typ.. Vet inte hur jag ska förklara. Vet inte hur jag känner, jo ledsen. Jag vill så mycket! Jag vill se framåt, jag SKA Se framåt!

onsdag

Veckorna går sjuuukt fort och det är helt underbart! Det är torsdag imorn och sen fredag! Ska bli så skönt med helg, känns som jag inte varit "riktigt ledig" på hur länge som helst. Då ska jag träffa Josse. Målade om mitt rum igår, heeeelt ensam! och jag är sjukt stolt för jag blev supernöjd. Två bajsbruna väggar :) haha nääärå kakao brun, men det är ju samma sak. Nu ska jag återgå till min kyckling. Puss på er'







Mina nya så jävla coola shot glas! :D

hej

Dålig uppdatering i know. Har inte haft lust och skriva här med tanke på en massa annat. Helgen va bra, jag var ute i lördags med solvik och hennes polare, hur mysigt som helst och träffa henne igen. hennes kompisar gillade jag skarpt också så det kändes bra. Jobbade i lördags och hela helgen kändes bra. Bomben kom idag på väg till jobbet. Jag visste att det skulle bli så. Det var för bra för att vara sant att jag mådde fett bra i helgen. Jag förstår inte hur min kropp och min hjärna orkar fokusera på att må dåligt och ställa in sig på det hela tiden. Varför inte bara köra sitt race och fan låta bli och tänka så mycket? Jag skulle verkligen göra vad som helst för att jag aldrig hade fått den här ångest skiten. Jag går fan hellre runt och är olyckligt kär som jag var förut än och ha det här. Jag orkar inte mer. Jag ska hitta en ny psykolog att gå till som kan hjälpa mig mera, för detta är för tungt för att klara själv.

RSS 2.0