underbar



<3

.


lördag

Igår var jag ute för första gången sen jag blev sjukskriven. Var på harrys, och fyfan vad jag har längtat efter stället! Va så skönt och se alla underbara människor och höra musiken igen. Hampus band Houston spelade där också, det var grymt! Sjukt alltså. Dock drack jag ingenting men jag hade kul ändå. Var där med en massa, hannah och janna bland annat.

en bild säger mer än tusen ord


jag älskar

när måndagarna är över. Då känns det som att veckan går fortare.. måndag är fan en tung dag. Så skönt att den snart är över :) Idag var jag hos min terapeut och pratade igen. Lika skönt varje gång och jag kommer alltid ett steg längre för varje gång jag är där. Snart blir allt bra! Annars, Jag och mickis har planer på att dra ner till sweden rock, så det ska bokas i mars. GRRYYYMMMT!!

i still think about you

Jag vill ju inte att du ska höra av dig något mer. När ska du lämna mig ifred egentligen?  Jag påminns hela tiden om dig. Vi hade ju inte snackat på två veckor nu, och jag mådde så jävla bra, som alltid när jag tar avstånd från dig. Sen i fredags när jag kom hem från Mickis så smsade du mig runt 11. "Hej vad händer ikväll?" Hur kan du ens ha mage att göra det undrar jag? Efter alla mina försök att prata med dig då du totalt ignorerat mig. Så efter två veckors tid skriver du sådär. Du behöver verkligen hjälp, jag undrar hur och vad du tänker med egentligen. Var ditt sms en översättning på " är du tillgänglig?" Det måste ha varit så. Jag är helt tom på ord, jag har verkligen ingenting att säga dig. Jag blev helt stum. Vad mer finns det att säga mer än att du behöver hjälp? Det finns ingenting mera, jag har försökt. Men jag är starkare än dig, det är precis vad jag ska visa nu!



Vår tid är förbi, förevigt

& denna trista daaag

Jag hatar söndagar. Dom är så jävla tråkiga. Jag vet inte vad det är men jag har ångest på söndagar. Blää. Igår var jag bara hemma och kollade på melodifestivalen vilket jävla skit! Dom förlöjligar fan allting på tv nu för tiden. Schlager ska det väl ändå vara?

trött

Idag är jag jättetrött faktiskt. Har vaknat typ en gång i timmen hela natten, skit skumt. Men så blir det ju ibland. Igår hade vi skitmysigt hos mickis och jag kan säga att jag verkligen saknar er tjejer! Vi ses alldeles för sällan tycker jag. Är så glad att vi ändå har kontakt fortfarande, låt det fortsätta så! Ikväll blir det lugnt tror jag, nästa helg spelar houston på harrys och det kommer ju bli aaasnice!! :D

du e ju fan bra sexig asså


understimulerad

Ja det är precis vad jag är. Jag blir så rastlös när jag kommer hem från jobbet så jag vill göra en massa projekt hela jävla tiden. Nu är jag skitsugen på och byta rum med mamma och köpa en ny garderob.. Herregud. Men mamma sa att vi skulle göra det senare.. så vem vet nån gång kanske det händer, hon har ju större rum så det vore as nice. Annars då, jo jag längtar till löööön. Jag och Bothin ska till harrys nästa fredag, hon älskar rock men har aldrig varit där, ej ok.. Så det ser jag fram emot. Men ännu mer ser jag fram emot malmööööö!!!

måndag

Vilket jävla väder. Jag är så otroligt trött på och frysa precis hela tiden. Trött på detta trista mörker. Dock är det helt underbart att det fortfarande är ljust ute när kl är fem, så ljusare på kvällarna har det ju såklart blivit. Men tänk om det hade varit sommar, då hade det varit ljust till kl 11-12 på kvällarna, och hur underbart är inte det?! Gah vad jag längtar! När man får använda lite snygga kläder och så. När kommer våren egentligen? Typ april? När man tittar ut just nu så känns det ju som att vintern aldrig kommer att förvinna. Det är ju hur mycket snö som helst ute, hur ska allt hinna smälta? Jag HATAR Januari, februari och Mars....



Sommar för 1000 år sen

myskväll

Har haft en myskväll för mig själv. Dock har det inte varit speciellt roligt, har känt mig ensam bara. Och när man är ensam så börjar man ju fundera på saker och ting. Och jag behöver som vanligt få ut mig lite. Jag har så mycket och bearbeta, det kommer ta så lång tid för mig och glömma allting. Allt har satt sina spår. Du har behandlat mig som en slagpåse. Du har kommit och gått, ständigt på dina villkor. Du har sagt saker du aldrig har menat. Du har kört med mig fram och tillbaka, du har ljugit, svikit, sårat, utnyttjat. Jag satt och läste i min skrivbok idag om allt som hänt senaste tiden. Och bara det är ju så mycket så man vill spy. Det är EXAKT samma saker som förut. Varför har jag tagit emot ännu mera skit? Det hade ju inte behövt vara så, men jag är för svag. Eller jag har varit för svag. Har lärt mig otroligt mycket under vårt sjuka förhållande. Och det är och inte tro att jag inte duger. Att jag måste ändra på mig för någon annans skull. För det är precis vad jag har gjort för dig Sonny. Du har ständigt sagt allt dåligt om mig, kritiserat mig och hur jag lever mitt liv. Min klädsel, min livsstil. ALLT. Det är helt sjukt egentligen. Och dina ord att du älskar mig, det är ju verkligen bara tomma ord. För älskar man någon och säger det till någon, då ska man ju visa att man gör det också. Och kärlek handlar ju om att man blir kär i personen. Då ska man inte behöva ändra på sig. Självklart kan man behöva ändra dåliga beteenden, men inte personen. Och det är precis det som jag har fått göra. Jag har ändrat hela mig själv för din skull, och ändå inte fått något för det. Inte har jag mått bra av det heller, snarare tvärtom. Du har verkligen lyckats psyka mitt huvud. Du är en sjuk människa. Ändå har jag älskat dig så innerligt. Kanske för att jag såg dina fina sidor en gång i tiden. Vad hände egentligen.. Jag kommer aldrig att förstå det. Jag tycker det är sjukt hur du kan behandla mig som du gjort och gör, och sedan inte bry dig om det ett dugg. Mår du aldrig dåligt själv? Har du aldrig sömnlösa nätter? ångrar du inte saker och ting? Rinner tårarna aldrig nedför dina kinder? Har jag aldrig existerat för dig? Det känns faktiskt inte som det. Vad tänker du egentligen när du tänker på mig?
Jag har gjort allting för dig, allt för att en gång vinna dig tillbaka. Dock lyckades jag inte, utan det blev ett sjukt spel alltihop. Det går inte en dag utan att jag tänker på dig. Trots allt som har hänt. Jag kan inte sluta bry mig om dig även fast jag hatar dig. Så mycket jag gett av mig själv, jag har gått genom eld och vatten för dig. Jag har aldrig slutat hoppas. Vet inte vad jag ska skriva mera. Jag är tom på ord. Jag har bara så mycket inom mig som jag måste få ut.l Jag längtar tills jag har gått vidare helt utan dig. När jag kan nämna ditt namn utan att min mage vrider sig. Jag hoppas att jag lärt mig en läxa utav allt det här. Och alla fina som orkat lyssna alla gånger. Betyder guld. Nu har jag gråtit en massa och fått skriva av mig. Nu känns det bättre.





En bild säger mer än tusen ord. Alla bilder på dig är raderade. Har klippt bort dig från den här bilden, då du ligger i underslafen under mig..

söndaag

Jag har oooont i magen :( jobbigt och vara tjej ibland faktiskt. Sitter och väntar in min gulliga mormor som har bakat blåbärsmuffins som hon ska bjuda på. Sen ska vi kolla på film och bara myysa. Min mormor är bäst! Imorn är det jobb igen, jeij!

syskon kväll

Ja det var ju sagt att det skulle bli en utgång men som vanligt blev jag seg och fick huvudvärk. Jag förstår inte, alltid när jag ska göra nått kul får jag huvudvärk? Anstränger jag mig för mycket eller vafan äre frågan om? Planerna gick iallafall åt pipsvängen och jag blev hemma istället. Men min snälla storebror kom hit och hängde med mig. Vi käkade gott, lyssnade på bra rock och en massa snack blev det också. Skitmysigt faktiskt, vi har allt för få sånna kvällar. Tummen upp! Nu ska jag glo Oc säsong fyra som jag lånar av hannah, dock är den säääämst!





Två bilder jag tog efter jobbet igår. BEAUTIFUL!

jag vill ha någon..

Jag känner mig så ensam vissa dagar. Idag är en sån dag. Förut sov jag aldrig ensam när mamma åkte till kenta. Nu sover jag ensam varenda gång. Jag saknar närhet, pussar och gos. Det var så längesen jag fick känna på det där på riktigt. När jag inte blev sviken. Det vore helt fantastiskt och träffa någon som kan ge mig allt det där. Men det är väl som alla säger, jag måste låta tiden läka alla sår och må bra själv först innan jag kastar mig in i något nytt. Det är en bra idé. Det är som är jobbigast är att varje gång jag känner mig såhär så tänker jag på hur vi hade det förut. När allt var så bra, vi kunde inte leva utan varandra, du var helt underbar. Men eftersom du inte är samma människa längre så gör det inte lika ont och tänka tillbaka på allting, klart att det gör ont och jag blir ledsen, men jag har insett att du inte är den du en gång var. Ändå tänker jag på dig varenda dag. Jag förstår verkligen inte.



Den här bilden säger så mycket. Den får mig att må illa. Det var här allting började.

lördag

Åh det var så mysigt väder imorse! Jag vaknade vid nio av att solen sken in i mitt fönster. Tog en lång promenad för mig själv, och det var så mysigt! Jag älskar solen!! Sen har jag möblerat mitt rum, ovanligt? nä, men jag ville ha en förändring. Ikväll tror jag det blir utgång, orkar inte sitta hemma en kväll till.. Puss!

så skönt med fredag!

Ska äta en massa godis med hannah hela kvällen och glo en massa filmer. Mer orkar man inte, sen ska vi inte ens tala om detta kukväder. Jag hatar det av hela mitt hjärta. Jag är så trött på snön så det finns inte, dessutom vurpade jag idag på väg till jobbet och det gjorde cp ont. USCH

fredag imorgon

Ska bli så sköönt! Den här veckan har varit tuff, med tider och allt. Fortfarande rolig, men det ska bli skönt och få sova lite för det är ju rätt krävande och ta hand om barn. Det är inte så lätt som alla tror. Och att det skulle vara ett soft jobb är att ta i, det är ju alltid saker som ska göras. Men men, imorgon blir det troligtvis harrys, annars på lördag. Yeij, jag saknar det stället som in i helvete! Ska bli kul och se alla bekanta ansikten och lyssna på lite bra musik. Nu ska jag äta pannkakor, puss!

wierd

Det känns bra, men ändå så tomt på nått sätt. Nu pratar vi inte längre, som så många gånger förut. Jag tänker inte speciellt mycket på dig, men när jag väl gör det så kan jag inte låta bli att undra vad jag har gjort för fel. Men det spelar ingen roll hur många frågor jag ställer mig själv, för jag kommer aldrig ALDRIG få reda på varför du är som du är mot mig. Jag har alltid försökt, försökt med allt. Men främst och bara prata med dig, för jag tycker det är så trist och gå runt och hata varandra, även fast du varit ett svin mot mig. Finns inte så mycket och göra åt det. Jag får skylla mig en del själv som valde att ha det så. Jag kommer aldrig ha det sådär igen. Men det är ju ett bevis på att såren sitter kvar. Jag är så otroligt rädd för och bli sårad igen. Men så elak som du har varit och är mot mig kommer aldrig någon annan vara. Har svårt och tro att det går. Du nådde ribban, och jag vet inte hur många gånger jag har fått nog, ändå är jag för svag för och säga nej och stå upp för mig själv. Jaja, spelar ingen roll nu. Jag skulle fortfarande vilja ha en förklaring till allt, för jag vill verkligen veta. Men det kommer jag aldrig att få, så det kan jag glömma med en gång. Det känns som du och jag aldrig har existerat. För mycket skit har kommit efter. Synd att mitt första förhållande blev så, för nu har jag inget att jämföra med, men jag vet att det finns så mycket bättre än dig. Det gäller bara för mig att öppna ögonen.

NO MORE YOU.


onsdag

Det var paaain och gå upp halv sex idag kan jag säga! Höll på och somna på jobbet, satt inne i ett vilorum med barnen och lyssnade på lugn musik. Livsfarligt.. Men dagen gick bra trots allt och jag slutade vid tre så det var sweet. Nu väntar jag på wook som mammi lagar, mumma. Sen ska jag träffa Hannah.

mys låt!

Hittade denna av en slump, och den är ju faktiskt sjukt fin!'


trött

Idag har varit en hård dag! Jag är död. Ungarna har kört med mig och vägrat lyssnat på mig så jag känner mig helt slut. Ska träffa Hannah en stund ikväll, sen blir det och gå och sova, då jag börjar 7 imorgon. Hur fan ska jag orka?! Herregud.. det är fan för tidigt assså. Halv åtta där går gränsen! Men jag slutar tre iallafall så det är skönt. På fredag har jag bestämt att jag ska till harrys med mikaela. Ska bli skönt och komma ut igen ich se lite nya ansikten. I really need that. Men, det blir alkohol fritt !

jag vill ha vååår!

Bort med snön och fram med mera plusgrader säger jag bara! Våren är ju klart den mysigaste årstiden. Eller jag älskar alla förutom vintern. Camilla och David har köpt två par converse till mig som jag får när vi drar ner till skåne. Denna gång blev dom vita och röda. ME LIKE!!! Converse och vår är det bästa jag vet.


malmö!

31 Mars drar vi till malmö darling! Det kommer bli så jävla gaaaaaaaaaaaaaaaalet! Längtar som fan!


sköna måndag

Idag är det måndag, och jag är lika trött som vanligt på måndagar. Dagen har dock varit lika bra som alla andra dagar på mitt jobb. Har suttit och flätat armband med barnen halva dagen, och även lekt bröllop med dom. Dom är ju så söta! Annars då, helgen var lugn. Hannah sov här i lördags, blev filmkväll och godis. Det är så skönt och inte gå på krogen och spara så sjuukt mycket pengar. Dessutom känns det så fail och gå ut nu i februari iallafall så jag spar mig hellre till sommaren. Då blir det sweden rock också, och en massa annat. För den här sommaren ska jag fan göra lite roliga saker, till skillnad från den förra! :)


fredag och huvudvärk

Varför har jag jämt huvudvärk på fredagar? Good question. Dagen har varit bra, som alla dagar! Jag älskar mitt jobb och jag ska gå efter ett fast schema nu och det är ju bara så jävla BÄST! Ingen kan vara gladare än jag faktiskt. Så det känns toppen. Var hos terapeuten i eftermiddags också och pratade av mig en massa, lika skönt varenda gång och jag känner mig alltid 100 kg lättare när jag går därifrån. Det är så skönt och prata, för jag har en massa jag bearbetar. Sjuka exet, panikångest, osv. Men det är på rätt väg och jag mår verkligen bra nu. Anyway, ikväll ska jag vara hemma och proppa i mig godis för jag är helt slut efter en hård vecka med massa skrikiga söta ungar :) haha

tisdag

Jobb idag också, jag gör inget annat än går upp, jobbar, går hem och äter och sen sover! Haha what a life, men faaaan va jag gillare! Det kan verkligen inte bli bättre. Och som en extra present har jag hittat en ny vän, Hannah. Hon är så jävla klockren. Så det mesta känns underbart :)

RSS 2.0