tänker

Jag tänker fortfarande. Varför gör jag det? Varför tänker jag tillbaka och hamnar i mina små bubblor? Så jäkla onödigt, och det leder ingen vart heller. Klart jag minns våra minnen med ett leende på läpparna, men jag får ändå en obehaglig känsla i kroppen. Det är nog för att du har varit som du varit mot mig. Jag kommer aldrig förlåta dig för det, aldrig.


tisdag

Det är så skönt och fortfarande vara hemma och ta hand om mig själv. Jag vet ju nu att jag ska börja jobba igen, så det är bara och ta det lugnt fram till dess. Nu sitter jag och lyssnar på musik och har precis bokat tvättstugan, så kul har jag på dagarna haha. Min vilde springer runt här och leker med mitt pärlörhänge som han springer efter, hur lättroad kan man vara haha! Han har dessvärre börjat håra en massa nu och det suger, jag springer efter honom med kattborsten hela tiden men den är han ju såklart inte förtjust i haha. Kattjävel! Nä nu ska jag ta tag i städningen. Puss på er


måndag

Idag var jag hos min gulliga terapeut imorse. Fick gå i snöstormen eftersom bussen aldrig kom. Och så var det nån olycka nånstans. Hatar vintern, den skapar bara problem fan. Sen drog jag till jobbet i eftermiddags och det kändes sjuukt konstigt och träffa alla igen. Det var ju roligt såklart, men skumt.. antonio sprang och kramade mig och blev hur glad som helst över att se mig haha. Så ska börja om två veckor ungefär.. och då blir det bara helg jobb. Men som sagt, ska ligga i som fan för och hitta ett nytt jobb nu. Vill inte arbeta där. Nu ska jag skriva i min fina dagbok som jag börjat göra varenda dag, sen mysa med Nisse ! Puss


kinderchoklad

Är väl bra jävla gott eller? Dom har ju öppnat Lidl här vid mig, precis bredvid donken. Livsfarligt! Kommer handla godis varenda dag. Har redan varit där varenda dag sen dom öppnade..
Imorn ska jag till jobbet, usch jag vill inte. Ska snacka med chefen. Dom har tagit bort mig från vardagspassen så det finns bara tid för mig på helger. otroligt snällt, ska bort därifrån snabbare än snabbast. BLäää

söndag

Hej det var längesen jag skrev här nu! Anledningen är ju för att jag har fyllt år och fått en liten misse! Så jag har bara varit med min lille prins sista tiden haha. Är helt besatt, han är världens sötaste! Så vad har hänt sista tiden, inte ett skit. Fyllde år i onsdags, då kom vänner och familj hit och firade mig. Sen igår var det fest hos mig. Blev rätt mycke folk, men grabbarna började såklart bråka så jag fick slänga ut två stycken. Mindre kul, och otroligt töntigt, när man är snäll och bjuder hem folk för man ska ha lite trevligt så finns det idioter som alltid förstör. Aja, tänker inte ödsla energi på dom. Hade trevligt ändå, sen när dom gick. Men jag har ju vissa syndpunkter om olika saker när det har gällt min födelsedag. Men det tänker jag inte skriva här, det får folk fan tänka på själva. Tycker bara det är otroligt tråkigt ibland.




Min lilla Nisse skruttis!

jag saknar er


lördag

Jay vann idol igår, precis som jag ville, man visste ju att han skulle vinna. Han är ju en stjärna. Hade en skön fredag igår med familjen bara. Har blivit en riktig hemmasittare fan haha. Men det blir det ändring på snart! Har sovit någorlunda bra, min mobil har ringt ett antal gånger inatt mellan kl 4 och 7 på morgonen?! Get a life.. aja jag får skylla mig själv som inte stängde av mobilen. Men nu ska jag duscha så pöss

idolfinal

Kollar idol finalen. Tänk, förra året vare min baby som stod där! Men nu hejar vi på JAY SMITH!!

Miles away

Sitter och lyssnar på winger och sjuunger så det står härliga till. Vaad vore världen utan den underbara rocken? Det undrar jag fan. Och jag tycker det är helt underbart med rockare idag som klär sig som dom gjorde på 80 talet, trotts att det är år 2010 så vågar dom stå för vad dom gillar och hur dom ser ut. I love it! Jag vill gifta mig med en snygg rockare som är tatuerad, vältränad och har halvlångt hår. GAAH va porr! Haha, undrar om det nånsin skulle hända.. men man kan ju alltid drömma eller hur ;)



IM ONLY SEVENTEEN, SEVENTEEN !

:)

Sover så otroligt bra i min nya säng! Minst nio-tio timmar per natt utan avbryt. Somnar direkt gör jag också, och det var längesen så jag är så jävla glad för det. Idag är det fredag, men det känns inte eftersom jag går hemma varenda dag. Men nästa vecka är sista veckan sedan är det tillbaka till Tacobar.. ska jag grina eller? Nä, jag får bita ihop helt enkelt. Men dom här veckorna som jag har varit sjukskriven har verkligen behövts kan jag säga. Börjar må så mycke bättre nu och det är helt underbart! Blir nog hemma i helgen också, eftersom min ekonomi inte håller för nått annat. Måste tänka på att nästa helg kommer bli galen så jag sparar mig till då. Wihoooo ;)







Hahaha min födelsedag 07.. Fjortisar? Neeeej neeeej

huvudvärk

Jag har sån fruktansvärt huvudvärk! Den e tung och känns som migrän. Mitt huvud väger 100 ton just nu. Hoppas för guds skulle att jag kan somna så det inte blir som sist när jag vaknade mitt i natten och hade så ont så jag höll på och döö. Usch. Kvällen har bestått av en jävla massa tv tittande. Lyxfällan, sjukt bra program, men come on hur faaan kan folk vara så korkade och låta det gå så jävla långt så dom har kredit skulder på över 400 tusen? Jag fattar inte! Ajaaaa. ska sova nu puss

22.21

Nu är jag trötter! Har glott tv hela kvällen med mammsen. Blir ju att man bara är inne och häckar nu, när vädret inte alls lockar. Nu kollar jag på Emil i lönneberga och Astrid lindgrens alla verk är ju fan det finaste som finns. Fan va mycke bra hon har gjort som är så fint för barn. Jaja, jag ser fram emot nästa helg som fan! När jag fyller år och ska firas med mina älsklingstjejer. Va så längesen vi sågs allihopa så det ska bli awesome!

 

Baack in the days


kkkalllttt

Ja visst fan är det kallt ute! Har vart hos min farmor idag ute i huddinge, höll på och förfrysa på vägen dit. Va inge vidare kul där heller, hon är ju som hon är. Var inte där så länge ändå. Börjar tröttna skarpt på och gå hemma nu, men min medicin gör mig rätt trött har jag märkt.. vill typ sova hela tiden haha. Ska glo tv nu puss

top gun

Ligger och glor top gun i min UNDERBARA säng. Blev skitnöjd med klippningen idag, känns alltid så ovant och vara nyklippt. Men så skönt! Har sjukt mycket huvudvärk så tänkte lägga mig nu. Puss!

godmorgon!

Idag mår jag bra också, kan vara medicinen som äntligen börjar göra det den ska? Fast jag vill inte tro att det bara är medicinen faktiskt. Men men, det kan ju inte jag veta. Idag är det tisdag och jag är fortfarande sjukskriven och känner mig som en pensionär som går på mina möten och ärenden haha. Idag ska jag klippa mig och det ser jag fram emot! Skönt och bli av med mitt skatbo. Och vet ni vad kära vänner, jag fyller ju fan år om 8 dagar nu! Man märker att man blir äldre och att det inte alls är lika roligt och fylla år längre, jag hade ju glömt bort det. Men jag kommer ju vara helt extas när jag fyller 20. Det kommer bli fett. Men nu ska jag hopp in i duschen, puss på er !


våra vänners liv

Nu har jag precis kollat på våra vänners liv med mamma. Så himla mysig serie, den är verkligen bra. Jag älskar svenska serier! Den bästa var ju självklart tusenbröder, funderar starkt på och köpa boxen. Nu tänkte jag glo en film och såsmåningom sova.. Känns så jävla trist dock att gå och lägga sig ensam varenda natt i en stor säng. Jag vill ha nån, nån som kan ligga bredvid mig och ge mig närhet nu när allt är som det är. Men som sagt, ensam är stark wihoo. Godnatt!


en bra måndag!

Jag har inte haft en BRA måndag på hur länge som helst! Jag vaknade upp och var på bra humör imorse. Jag sov gott inatt, skrev av mig i min dagbok igår kväll om allt som jag hade inom mig. Det var så skönt och lätta på hjärtat och skriva ner precis allt som faller en in. Jag fick ur mig mycket igår, och även imorse när jag träffade min terapeut vid globen. Jättegullig tjej som jag verkligen kände att jag kunde snacka med. Det var så skönt och gå därifrån! Kändes verkligen som en sten som ramlade från bröstet. Jag har mycket inom mig som ska ut nu i samband med mina samtal. weej. Senare idag träffade jag också vinita, sjukt kul och se gullplutten igen. Var ett bra tag sen sist. Imorgon blir det klippning för min del. Ska bli så naajs och få bort mina slitna äckliga toppar. Jag gillar och vara halvkort hårig faktiskt. Går och göra fler frisyrer då fan. sist jag klippte mig var innan studenten. Men nog om det, nu ska jag hoppa in i en dusch så puss på er!





Åhåhåhåh sommar vid långsjön! <3

När ska jag må bra?

Dom här panik tankarna är dom värsta. Jag tänker så mycket att jag får panik. Jag får ingen luft, jag får panik

jag saknar mitt underbara landställe..

Jag var inte alls mycke på Krägga i somras. Det ångrar jag, för fan vad jag älskar det stället. Det är något speciellt som står mig så varmt om hjärtat. Har haft så mycket kul där under alla mina år. Jag brukar tänka på hur ledsen jag skulle bli om min pappa skulle få för sig och sälja det. Då skulle jag fan köpa det av honom. Jag minns speciellt en gång jag var där, med Linnéa. Sommaren 08. Vi hade precis börjat hänga med ett nytt umgänge. Jag och Nea åkte ut med min pappa. Vi grillade, badade och hade så himla mysigt. Den kvällen tog jag och Nea cyklarna och cyklade till Ekolsundsbron. En stor bil bro, där vi alltid brukade sitta under, för det var som en gång som var precis under själva bron. Där satt vi den kvällen och pratade om dom nya killarna vi hade börjt hänga med. Linnea var förtjust i Sebbe kommer jag ihåg. S ringde min mobil den kvällen, när vi satt under bron. Han sa att han saknade mig. Det var den gången jag insåg att jag nog var kär trots allt. Vi pratade på bra länge, och kom fram till att han och Sebbe skulle komma ut till oss dagen efter. Det skulle bli så kul! Dagen efter solade vi halva dagen och spelade kubb. Vid eftermiddagen skulle dom komma. Vi sprang till Krägga närköp och mötte dom där. Memories never die!






.

En bild säger mer än tusen ord.


lugn

Har varit ganska lugn idag måste jag säga. Det är skönt när det kommer sånna dagar när jag inte orkar gå runt och fundera och tänka mina elaka tankar. Jag blir helt slut av det. Har varit i sickla idag med min mammi och handlat lite. Hittade ett par leggins som jag varit så sugen på. Har sett flera ha sånna, men aldrig vetat vart dom finns. Men idag hittade jag dom! Blev helt kär i dom! Sen har vi tagit en lång promenad i det mysiga snövädret nu på kvällen. Det är verkligen vackert ute, jag har sagt det men jag säger det igen. Så fint!









<3333

oro

Nu har jag den är orokänslan i magen igen. Så svårt och förklara alla mina känslor och tankar. Det känns som att ingen förstår, för det är ju ingen som kan hoppa in mitt huvud och veta vad jag tänker och känner om saker och ting? Jag har alltid varit en ängslig person, som bryr mig för mycke om andra. Som blir orolig så fort nån inte svarar i telefonen osv.. jag önskar bara att allt det här aldrig hade börjat. Att jag kunde leva som jag gjorde förut, då jag satte mig på en tunnelbana och skrattade om den stannade i en tunnel och sa: PRECIS SOM I BECK FILMEN! Nu kan jag få ont i magen dagen innan om jag vet att jag ska åka tunnelbana. Och när jag väl gör det kan jag bara koncentrera mig på att jag vill gå av, och hoppas att den stannar vid nästa station utan stopp på vägen, för då får jag panik. Tankar som många med ångest har. Tankar som jag ALDRIG kunde tänka förut, eller ens visste fanns. Är det mycke folk ute någonstans kan jag få panik och känna att jag inte får plats. Jag kan bli rädd för att tappa kontrollen och svimma. Jag är så rädd för alla möjliga saker. Och det som gör mig mest förbannad är att jag avviker från saker som kan vara ångestframkallande. Som jag annars hade tyckt var kul. Att jag just nu verkligen inte kan tänka framåt skrämmer mig.. men det kommer. Det vet jag. Just nu har jag bara hamnat i en svår och stor svacka, som utan tvekan har varit det jobbigaste jag varit med om i hela mitt liv. "ångest" för mig förut, det var dagen efter när jag hade supit skallen i bitar och hånglat med fel kille eller ringt fel person på fyllan. Nu vet jag verkligen vad ordet ÅNGEST har för egenskaper, och det är inte roligt. Att ständigt grubbla över saker som jag inte kommer någon vart med, att ständigt vara orolig utan att ens veta varför? Att tappa lusten att göra saker. Fyfan det här är inte kul. Men jag ska klara det här också. Det är inte gjort i en vända, men jag KOMMER må bra, såsmåningom!



Tack alla fina runt omkring mig som frågar hur jag mår och som verkligen bryr sig. NI vet vilka ni är! Stor kärlek till er! <3

tired

Min medicin gör mig trött. Helt orklös ibland. Men jag tog en låång promenad imorse från gullmarsplan efter UM. Dom säger ju att det är nyttigt och röra på sig mycke om man har ångest och panikångest. Och dessutom börjar det bli segt och ligga hemma nu.. men men va ska man göra. I helgen händer det ingenting, ska bara va hemma som sagt. Kanske träffa kevin imorgon, annars ska jag ligga hemma och käka godis och tjocka mig lite. För "ovanlighetens" skull ;) Puss på er!

torsdag

Eftersom jag typ bara är hemma på dagarna så har jag så lite och skriva om i bloggen haha! Men idag gick jag en lång jävla promenad i denna kyla. Det var iskallt, men så jävla vackert ute! Som ett sagoland nästan tycker jag, med all snö. Sjukt fint. Sen har jag bara legat inne och degat och glott på mina ut tjatade boxar och även upptäckt ännu mer bra musik. Alter Bridges nya platta på spotify. Så jävla bra den är! Var tvungen och köpa dom bästa låtarna till mobilen, bara för att jag är så jävla töntig. Imorgon är det fredag och jag ska inte göra ett skit i helgen, bara vara hemma och mysa som jag har blivit tillsagd att vara. Ingen alkohol för mig inte. Men det är det värt, för jag ska bli bra snart!!

 

Lyssna på hela låtarna. SÅ BRAAAA


RSS 2.0