Ledsen

Ligger i sängen, och tårarna bara började rinna. Verkligheten kom ikapp mig, jag saknar mina vänner och familj där hemma. Jag vill ha dom här! Vill absolut inte flytta hem igen, men fyfan vad jag saknar er. Känns jävligt tungt just nu


måndag..

Idag har det varit superfint väder! Soligt och friskt. Vaknade vid halv nio och gick ut och gick en lång stund. Gick förbi entré och handlade lite. Sen började jag känna mig krasslig så gick hem och la mig framför tvn där jag spenderat resten av dagen, sjukt segt och det kryper i hela kroppen. Imorgon bitti ska jag på arbetsintervju för mässrestauranger malmö. Är jätte nervös!! Men det kommer nog gå bra, hoppas jag..

ont i magen

Det är en jobbig känsla jag har i magen, eller nej i hela kroppen. Känner mig orolig och rastlös, det kryper. Jag kan inte sitta still. Ända sen Mattias åkte till Thailand med Tilly (Torsdags) så har jag haft den här jobbiga känslan. Jag är så rädd om honom, är så rädd att något ska hända, att han ska tappa kontrollen och vara med någon annan. Brukar aldrig någonsin tänka i dom banorna, men nu när han är så långt borta så kan jag inte låta bli. Tänker att han kanske glömmer bort mig och får upp ögonen för någon annan och glömmer hur fint vi har det. Risken finns alltid, och det är det som gör mig galen. Jag litar på honom absolut, men jag är ändå orolig. Har drömt att jag varit otrogen inatt, sovit som en kratta. Vill bara att han ska komma hem nu så jag slipper den här känslan.

<3

Du gör mig hel. Du är hela min värld.


Vilken natt!

Igår kväll drog jag och Linda över till Köpenhamn. Träffade ett gäng härliga grabbar på tåget dit som vi drog med till ett ölhak i Danmark. Därefter blev det en klubb som hette Emmas. Och va vi dansade! Så sjukt kul det var att gå ut i Köpenhamn på kvällen. Mycket roligare än här. Där träffade vi även ett gäng danskar, mycket trevliga och artiga. Efter Emmas drog vi till en tredje klubb. Där var det också helt stört nice! På ett dansgolv fick man stå och röka, as schysst. Jag och Linda var tillbaka i Malmö vid 5 imorse. Jag hade så roligt igår, så roligt har jag inte haft på länge. Idag har jag varit död i sängen hela dagen. Har inte rört en fena, skönt och komma i säng tidigt. Saknar min älskling också som är i Thailand. Tänker på dig hela tiden min prins, du är bäst. Tycker det är så skönt när man är ute och ser alla desperata fulla människor, att veta att man har världens finaste hemma. Det är en sån härlig känsla. Längtar till fredag då min prins kommer hem igen och då kommer även Hannah hit över helgen, ska bli supermysigt!


Sunday..

Söndag och jag är tröttare än någonsin. Denna helg har varit mycket trevlig faktiskt. Drog till Linda i fredags och krökade, sen drog vi till Hipp och mötte Tilly. Dansade sjukt mycket, och det var saknat kan jag säga. Även fast jag inte kan dansa så älskar jag det! Igår låg vi i sängen hela dagen. Sen på kvällen drog vi till Hansson och satt där. Det var även en tjej från Stockholm där, sjukt trevlig! Blir så lycklig när jag träffar 08or här nere.. Senare drog vi till Paddis och satt där och drack öl. Hade jätte trevligt faktiskt! Nu har jag och Mattias precis ätit pizza och snart ska jag köpa lite godis. Bakis+tjock=sant


Kan inte sova ...

Är dödstrött idag. Somnade vid fyra inatt av för mycket störande tankar i huvet som vägrade försvinna. Jag blir trött av och tänka, känns nästan som min hjärna kokar. Hade varit så behagligt och bara kunna trycka på en knapp så hjärnan vilade istället. Jag och min hjärna samarbetar aldrig känns det som. Finns det någonting värre än när man är super trött, och ändå går det inte och sova. Jag blir galen snart..


Bara för att...

Bara för att jag precis skrev att allt var så bra här så hamnade jag i mina onda tankebanor och fick panik. Jag lever med en ständig panik som inte alltid existerar, men som gör sig påmind ofta och smygande. Jag mår jätte bra absolut, men inte på samma sätt som ja gjorde innan jag drabbades av min panik ångest. Då jag aldrig var rädd, tänkte aldrig dödstankar. Jag känner rädsla när jag ska ut bland folk. Jag vill kunna göra allt jag vill göra i livet utan att den här skiten ska hindra mig. Känslorna jag har inom mig kan jag inte beskriva.. När jag får ångest vill jag bara fly från mig själv. Ångesten blir för stor för min kropp. Det är som att en demon hoppar in i mig. Det är det jobbigaste jag varit med om och det känns som att jag kämpar och kämpar men ingenting händer. Försöker tänka positivt. Jävla skit, varför just jag? Jag som redan är ängslig över saker jämt. Varför drabbades just jag av det här? Jag skulle så gärna vilja veta det. Vad beror panikångest på? Och vad i mitt liv har gjort så att jag JAG fått det här? Fan också ..


Härliga sommar ...


Måndag kväll

En ny vecka och nya tag. Idag ringde jag Kronprinsens förskola (där jag bor) och frågade dom om jobb, dom sa att som var i behov av timvikarier. Dom skulle höra av sig till mig så jag håller tummarna! Vill börja jobba nu och tjäna pengar. Inte gå hemma här och dra när alla andra jobbar.. Nu är jag och Mattias ensamma här. Det är så mysigt! I fredags var vi på bio och såg Hamilton, och jag kan rekommendera den starkt. I lördags blev det tre rätters middag hos Linda och Stefan, Mattias storebror. Och igår åt vi middag hos hans föräldrar. Har haft en jättemysig och lugn helg, precis som jag behöver. Allt känns bra här i Malmö. Alla saker börjar komma på plats och jag mår så bra med Mattias. Han är världens bästa, och han hjälper mig och vill att jag ska ha det bra här.

Men nu kära vänner blir det sex&the city och sen ska jag sova gott. Kram på er!

Och nu börjar den eviga längtan efter sommar!


Hej hej hallå!

Idag har varit en mysig dag här i Malmö. Det har mer eller mindre varit vår i luften. Hela åtta grader och sol. Gick upp vid tolv ungefär, åt en god frukost och sedan gick jag till arbetsförmedlingen och fixade lite papper och så som jag behöver, känns skönt och ha det uträttat. Sen åt vi middag här och Tilly kom förbi. Tittade på säsongens första efterlyst, känns trist och se och höra så mycket skit om Malmö. Det är en fin och mysig stad som tyvärr har lite för mycket skit och kriminalitet.. Nu ligger jag i sängen, min älskling ligger och snarkar bredvid mig. Han ska upp vid fyra och köra Magnus och Martina till Sturup, dom ska till Egypten. Så jag och Mattias blir helt ensamma i en vecka. Ska bli så mysigt! Men nu ska jag försöka sova också, en dag imorgon också. Puss puss på er!


bosatt i skåne

Nu bor jag här, hos min älskling. Ingen kan vara gladare än jag. Det ska bli så skönt och slippa ta det där förbannade tåget till Stockholm igen. Jag kom hit i lördags med mina sista kläder. Nu är det bara möblerna kvar hemma. Som vi får ta vid senare tillfälle. Jag och Mattias ska till IKEA imorgon och kolla lite och titta om vi hittar nån garderob till oss. Känns så bra allting, jag har träffat mannen i mitt liv. Han ger mig beröm, han säger hur mycket han tycker om mig och värdesätter mig. Jag trodde inte det fanns sånna killar. Hade ju gett upp hoppet efter Sonny, men tänk att jag får uppleva det här! Tycker jag är värd det med tanke på vilken skit till pojkvän jag hade förut. Ikväll är jag hos Camilla, har ätit god middag och nu sitter jag och kollar jobb. Blir kvar här inatt, orkar inte åka hem nu.. Imorgon ska jag träffa en kompis och äta lunch, och sedan gå till arbetsförmedlingen för ett personligt besök. Sov så gott alla, saknar er!

onsdag..

Har packat det mesta nu, finns inte mycke kvar. Mitt rum är tomt nu. Känns spännande alltihop, ett nytt kapitel i mitt liv nu. Jag ska flytta hemifrån, och till en annan stad. Flyttar på lördag. Inte många dagar kvar nu, så tiden som är kvar ska spenderas med vänner och familj. Även fast jag flyttar kommer jag komma hem ofta och malmö är ju inte världens ände, vilket är bra hehe. :) wihu är glad

Det är du och jag mitt hjärta


Tåg

Då var nyår firat hos min älskling och nu sitter jag på tåget hem igen för en veckas jobb. Jag kan säga att det inte var någon höjdare och sitta på ett tåg dagen efter nyårsafton. Vill bara hem:/ bakis trött illamående och mensvärk! Halleluja. Men jag får glädjas åt att det bara är 2 timmar kvar.. Vi hade sjukt trevligt igår. Tre rätters middag och härligt sällskap. Det var inget överdrivet utan bara helt lagom som det ska vara tycker jag.


RSS 2.0