Sommar

Cindy Lauper-time after time, har alltid varit en låt som får mig och tänka på sommaren. Sköna mysiga sommarkvällar i solnedgångar, roliga minnen, när man varit ute och ränt hela nätterna, badat bland klippor, varit på sommarställen, åkt båt i skärgården och allt var sommaren innebär. Helt klart en av dom finaste låtar som finns. Nu kan jag få fylla år och sen jul och nyår, men sen tycker jag direkt att sommaren kan få komma. FÖR JAG VILL HA SOMMAR OCH VÄRME!



If youre lost you can look, and you will find me. Time after time..

otroligt tröttsamt

och sitta och vänta när man ska träffa nån, jag hatar deeeeeeeeeeeeeeeeee.

söndag

Och jag blöder näsblod :(:(:( inge roligt. Ska träffa josse så fort mongot sätter på sin mobil, hatar när jag inte får tag i människor, suck på det. Helgen har varit lugn, igen. Känns som jag inte har festat på hundra år, men på fredag ska jag ju firas så då jävlar ! Längtar, bara fem dagar kvar.

.

Man märker vem som är ens riktiga vänner

jag hatar photoshop

för jag fattar ingenting och det är så mycket man måste hålla reda på. men snart så är det lunch och då ska jag käka med clara och jonna, blir nog svea. MUMMMMMS. Pizza in my heart. slutar fyra idag, skönt! :)

onsdag alla redan!

Och jag är trött, jävla OLOF ringde mig tre gånger igår. Faaan ta dig johan, nu vet han säkert att det är jag! men iallafall, igår efter skolan träffade jag först Mikaela Y, satt och snackade ett tag och så, sen åkte jag och träffade Mikaela Tumlare. hehehe två mickis på en kväll, nä men vi tog århundradets längta promenad kändes det som, men det var nice för vi hade mycket och snacka om, som alltid. Men det har känns så konstigt för vi har typ inte snackat med varandra på sista tiden så vi behövde ta igen lite helt enkelt :)

jag vill ha helg

sitter i skolan nu, och vill direkt hem när jag kommer hit. usch. nästa fredag firas jag iallafall med mina underbara vänner, kommer bli fucking awesome! längtar :) men nu får jag fokusera på plugget även fast jag minst av allt vill va här.

Jag släpper er aldrig

Jag har så otroligt mycket minnen med er två. Vi har delat både roliga och mindre roliga stunder, precis som livet är. Glömmer aldrig när jag och clara blev rånade, trodde jag skulle förlora min bästa vän. vi var på väg hem till mig, jag och clara tog tunnelbanan till svedmyra, medans micke och co var på väg med bil. Vi gick från tunnelbanan, clara sa jämt till mig när jag gick snabbt för att det var mörkt ute "becca du är för paranoid, ingenting kommer hända" och vips, så stod han där med pistolen riktade mot oss och ville ha allt vi ägde. Jag skakade av rädsla och slängde fram min väska utan och säga ett ord, men clara så stark som hon är stod kvar med sin väska och tog tag i min också, tror hon gjorde det av rädsla och chock. jag vände mig om och sprang iväg och hade som tur var mobilen i min ficka. Micke ringde precis då och var vid svedmyra. jag sprang för livet med den ända tanken i huvet att nu kommer han skjuta mig i ryggen. sprang på micke vg och emil som sprang upp i skogen där clara hittades skakandes i en port, och en granne hade ringt polisen. jag sprang upp till clara och var helt överlycklig över att få se min bästa vän igen, trodde det var sista gången. Rånet jag och clara var med om har gjort att vår vänskap har blivit starkare, och man är mer rädd om vad man har. Dagarna efter allting ville jag inget hellre än och vara med clara, men det var ett par omtumlande dagar med mycket känslor och mycket tårar. Sen får vi ju inte heller glömma allt roligt vi har gjort tillsammans, träffat så mycket nya människor tillsammans, haft så mycket roligt ihop, tiderna när vi jämt var tillsammans, hemma hos min pappa med folk, varenda dag kändes det som. Kommer aldrig glömma det. Och att ni jämt fanns för mig, när jag fick beskedet om att mamma var sjuk, fanns ni båda där hela tiden. Det är så betydelsefullt så jag vet inte vad jag ska säga. Du är guldvärd hjärtat.

Och linnea min bebi. Vart ska vi börja? har känt varandra sen barns ben, och vi har också delat fina stunder, och sorliga stunder. När vi var småttingar och bodde i enskede båda två. cyklade till varandra, och jag minns en dag när du cyklade till min villa när jag och marcus var hemma. vi lagade pannkakor på våran ute terass, och jag råkade spilla sylt på din vita tröja, du blev så förtvivlad. Vi cyklade sen till globen och tittade i affärer, när plötsligt min mamma ringer mig och säger att vi måste skynda oss hem, för ditt hus brinner. Du blev helt stel och stod och skakade bara, vi cyklade tillbaka, snabbare än någonsin. När vi närmade oss ditt hus kommer jag ihåg så väl att man såg en massa polisbilar och brandbilar, och "polis avspärrat" snören längs hela huset. din mamma sprang emot oss och var helt förtvivlad och dränkt i tårar. likaså vi. Den tiden var en jobbig tid i ditt liv kommer jag ihåg, men vi hjälptes åt så gott det gick som vi alltid har gjort. Och våra ljusa minnen får vi inte heller glömma, alla dagar ute på krägga med anne och pappa, vi var barn och vi bara njöt av livet. åkte och bada när vi kände för det, fiskade, åkte gummijolle, grillade, käkade godis. allt var så enkelt på den tiden. Både jag och min familj älskar er hur mycket som helst, ni är en del av våran familj som mamma alltid säger. och det kommer ni alltid att vara, vad som än händer. jag är så otroligt glad som har er som mina bästa vänner, vänner som er borde alla ha. Jag älskar er av hela mitt hjärta, och kommer aldrig släppa taget om er, ALDRIG.



Miljoner minnen tillsammans, ni är guldvärda

måndag

Nu är det bara 22 dagar kvar tills jag fyller, jeij! Jag längtar, kommer bli superkul det känner jag på mig. Skolan idag gick bra, fast lite ångest hade man ju över att vara tillbaka där, men whatever det är ju snart jul lov eller hur? :) Känns som jag inte fått vila ut på hur länge som helst, så mycket jobb på sista tiden och nu skolan, så därför kommer det bli underbart med lov. Så fort mammsen kommer hem tänkte jag ta en promenad, brukar gå ut och gå rätt ofta, tycker det är asskönt och bara gå för sig själv med mp3 och rensa sina tankar lite, helt ensam. Sen måste jag dessutom ta en cigg så :P hehehe

måndag

och första dagen i skolan igen. ska bli skönt faktiskt :) men innan skolan ska jag träffa vilda tilda i gullmars och babbla lite, efter skolan vet jag inte vad som händer. så jävla sugigt väder så man vill ju bara gå och hänga sig typ. Men whatever, har kommit på en grej tror fan akon är min idol. Så JÄVLA fina låtar!

här är den finaste med akon
Wish i could keep you much longer...


I still love you

Lika mycket som förut, om inte mer..

äntligen hela låten!


Lugn och skön helg

Har inte haft nån som helst lust att skriva här på sista tiden, det har varit så mycket annat. Praktik tiden gick bra iallafall och det ska bli skönt och komma tillbaka till skolan faktiskt. Igår var det 70 års fest hos oss, min älskade mormor fyllde 70. Så det var en massa folk här och vi hade jättetrevligt. Idag har jag köpt nya skor och lite sånt bara, och har varit hemma hela kvällen, asskönt faktiskt. Imorn vet jag inte vad som händer men jag tar dagen som den kommer helt enkelt. Känns rätt skönt. Hittade en jättefin låt på youtube som ni kan lyssna på här.


tisdag

och jag har inte fått sova ut på två veckor snart. Jag behöver SOVA, är sjukt trött. Bara fyra dagar kvar på jobbet och en är det helg, underbart! På fredag ska vi ha överrasknings fest för mormor som fyller 70 år, sen blir det nog ut och supa. Wööj

love my work!

Jobbade endast med kocken idag, var så jävla kul hahaha! Johan heter han, lätt skönaste människan i världen. Satt och babblade på om sjuka saker och skrattade så vi fan fick ont i magen :P sen kom josse förbi också och drack cola och käkade bullar, SWEET. efter det träffade jag Claaraaa

söndag och jag mår bra!

Har jobbat idag, allt gick bra som vanligt :) sen drog jag hem till fabey och hängde där. Nice nice, satt och flummade mest bara. Helgen har varit helt okej, nice i fredags hos mickis, dock lite för mycket alkohol ochlite sömn så det var ett fucking helvete och jobba igår. Men nu mår jag bra. och jag ska låta mig själv må bra, ska heller inte snacka med folk som får mig och må dåligt, för sånna människor vill jaginte ha i mitt liv, så nu är allt raderat och blockerat också för den delen. jag vill leva mitt liv utan dig och ditt cp beteende. Träffa fina människor som uppskattar mig helt enkelt. Och dessutom så har jag redan så många underbara runt omkring mig så jag ska fan inte klaga. Bara en som ska dra åt helvete och det är du, tänker inte låta folk få mig och må dåligt längre. IM SO SICK OF IT.

Hahaah lyssna på den här låten. Rebecca, handlar om mig hahahah, för det ÄR JAG SOM ÄR SOM ÄR REBECCAA

full och jobba

är tyyp fortfarande full, fyfan va dåligt jag mår. och jag ska jobba idag, helvete va skönt det ska bli, not.. vill ligga i sängen hela dagen idag. FAN VAD DÅLIGT JAG MÅR

jag orkar inte

Jag förutspådde nästan att det skulle hända. Allt för och förstöra, jag orkar inte. Vi hade ju sagt upp kontakten föralltid? Du lovade och ldrig mer höra av dig, vad hände med det? Låt mig vara snälla

fan vad kallt!

Ännu en dag på jobbet avklarad, allt gick bra och jag vill nästan inte gå därifrån vissa dagar, trivs så sjukt jävla bra där! :) och dom som jobbar där är helt stört roliga, haha. Med tanke på att Mc donalds jobbet gick åt helvete med otrevliga medarbetare så är det här himlen för mig. Har ätit för mycket idag också känner jag, småätit hela dagen, druckit en massa cola och kaffe, sen lunch och pannkakor efter det, sen tårta. Herregud! Men det är naajs, tur att man inte jobbar där på heltid för då skulle man ju bli tjockis direkt. Men men, efter det åkte jag och träffade Tilda och Märta en stund, men det var så fittkallt ute så drog hem efter en timme, och nu sitter jag och dricker te och äter pepparkakor. BIG LOVE

älskling och jag i fredags <3

låtar förknippas med personer

Ja visst är det väl konstigt att man förknippar olika låtar med människor? Jag har hur många som helst, typ alla jag lyssnar på som jag tänker på olika människor. Vissa blir man ju så ledsen av så man inte kan höra längre. Men en låt jag spelar sönder just nu är Beyonces nya, sjukt bra! Sen älskar jag Someday i will understand med Britney, god i thinking about you...


jag vill va ledig :(

Det gick bra på jobbet idag, dock väldigt flummigt i slutet. Man är trött och helt seg i huvet och skrattar åt ungefär allt och ingenting, men det är nice! Drog över till thomas och kollade på film efter jobbet och höll på och somna, så jävla trött! Så nu blir det och äta nått och lyssna på lite musik och sen SÄNGEN <3

usch vad trött jag är!

Längtar efter ett långt och skönt jul lov som 18 åring! Fan va sweet det kommer bli. Men men, tills dess är det bara och köra järnet med praktiken och den lilla skolgång som är kvar efter det. Ska ta en cigg nu tänkte jag, jag ska sluta röka för alla som inte vet. Hehehe den ni ;)

över tre år

Har allting varit så stört, vet inte riktigt vad man kan kalla den relation vi har.. bara vänner är det tyvärr dock inte. Allt har varit så omöjligt och svårt när det har gällt dig och mig, vilket gör det hela så jävla mycket mer intressant och man suktas mer och mer för varje dag som går. Vet inte varför men man har liksom aldrig riktigt släppt taget, och nu känns allt så jävla wierd. Svårt och komplicerat, som allt annat. YEij

Miss those days







& snart är jag 18, då börjar mitt liv PÅ RIKTIGT! Fucking hallelujah moment

shlululu

Mätt och belåten är jag, har precis käkat spaghetti med köttfärssås, mums! Ska ut och ta en cigg också tänkte jag, så smarr efter maten. För övrigt har jag jobbat idag, det gick bra men var cp trött hela dagen så kände mig lite som en sovande varelse som ändå va vaken, haha whatever. Har även börjat inse en grej, men det får ni inte veta tyvärr. its a SECRET

try to understand



Jag vill ha dig.

its just another manic monday

Har varit och träffat Soffe i stan, jättemyys. Sen mötte vi upp olga och satt och snackade med henne ett tag, sjuka jävlar båda två haha! tog helvetes lång tid och komma hem dock, med tanke på att fyran genom stan tar hundra år. Men det gick ingen nöd på mig för ken ring sjöng så fint för mig ändå ;D imorn är det praktik igen, sen jobbar jag i helgen. så det blir till och vara på jobbet sex dagar nu, shohooo va kul. Not.. men snart fyller jag ju år så det SKITSAMMA VA!

börjar bli trötter

Sitter här med massa levande ljus i mitt rum och kyssnar på musik. Ibland är det skönt och bara njuta av att vara själv (som jag inte gör speciellt ofta) Sitta och hitta ny musik är också helt fucking awesome.. jag älskar när man hittar låtar som man direkt fastnar för och sedan spelar dom om och om igen, hah. Åh snart fyller jag år, jag längtar!

hittade en gammal bild på mig och hannah för hundra år sen, miss you babe <3


söndag

Slapp sitta hemma igår, drog ihop lite folk och krökade hemma hos mig :) va jättetrevligt. Och idag har vi varit hos pappa och ätit tårta och skit eftersom det är fars dag. Och imorn är jag leeeedig från praktiken, asskönt faktiskt ska bara va hemma och städa och slappa tänkte jag. Sen träffa märta :) har ni hört lady gagas nya låt? KLOCKREN, lyssnar på den hela tiden. Love it



uttråkad

har legat hemma hela jävla dagen och kollat på film och inget mer typ. Är så jävla uttråkad och jag vill dra ut och kröka idag, kul att alla typ ska ligga hemma med sina pojkvönner eller ut på krogen. Underbart, not. Pallar inte sitta hemma, kommer få psykos snart. GAAAAAAAAAAAAAH

lördag

Hade jättetrevligt hos Märtisen igår, åt gott och drack och satt och snackade. Olga höll ett jättefint tal också så man blev nästan lite tårögd. Sen drog jag vidare till Amandas fest, där var det jättemycket folk men det var nice. Kom hem tidigt igår vilket var skönt, för jag kände mig lite kaputt hela dagen igår. Och idag vet jag inte vad som händer, den som lever få se, höhöhö


Sexy mamaaaaa

om det ändå vore sommar..

Visst hösten är jättemysig, men nu är det fan inte höst längre. Inte vinter heller för den delen, måste va nått mittemellan. Regn/snö och kallt och blåsigt ute, kan man bli annat än deprimerad? Fan man vill ju bara lägga sig under ett täcke och vakna upp till våren, fast först måste vi ju fira min födelsedag :D



Back in the days, fyfan vad mysigt vi hade <3

thursday

Nu är jag inte ensam hemma längre, skönt. För den här veckan har inte varit rolig kan jag säga. Men iallafall, har träffat Josse idag, det var helt underbart. Hon får mig alltid glad och på bra humör, så tacka fan för det :') vi tog en promenad i regnet och pratade pratade och pratade. Imorn är det Märtas firande först, sen till amanda. ska bli kul

Kolla på lille pojken så fin han va här! Rest in peace

trött

Sov två timmar inatt, jag är helt död. Va ensam hemma och kunde inte sova, låg och tänkte för mycket. Hatar när det blir så, man vill bara trycka på en knapp så alla tankar försvinner så man somnar som en stock sen. Idag är det torsdag vilket betyder att Märta fyller år, grattis honey! Imorn ska jag hem till henne på middag med tjejerna, sen ska jag vidare till amandas 18 års fest, kommer bli superkul :) känner att jag behöver det. Den här veckan har varit tung kan jag säga. Puss

akon in my heart


Förjävlig

Förjävlig dag hade jag igår. Först en ap seg dag på praktiken i bandhagen, och sen när jag kom hem blev jag ska uttråkad så jag höll på och dö. Så jag tog en promenad för mig själv med mp3n, vilket inte var en så bra idé. Började tänka på massa saker som gjorde mig jätteledsen, som tur var ringde jag Tilda som är ett bra och stort stöd för mig, thanks honey. Det kändes bättre efter att jag fick prata med henne. Men inatt kom allt tillbaka, drömde mardrömmar hela natten och vaknade upp helt svettig och rädd, vilket ledde till att jag har varit jättetrött och som en levande zombie hela dagen. Men nu är jag tillbaka på mitt jobb igen iallafall och det känns underbart, i love it. Ikväll vet jag dock inte vad jag ska hitta på, vill inte sitta hemma och uggla iallafall, den saken är säker..

tisdag

kom hem sent igår, var på kändis mingel med pappa och såg den nya filmen som han är med i :D "så olika" den var jättebra och charmig på nått sätt. såg jättemycket kändisar igår, asballt. idag är det tisdag och jag är trött som ett as men ska snart bege mig till bandhagen iallafall. ska byta praktik, ska till mitt jobb istället. känner att det inte finns så mycket och göra där jag är nu och eftersom lanja också är där så blir det ännu mindre så då är det lika bra att jag är på jobbet där jag trivs bättre. ha en fin dag iaf för nu måste ja rusa till tuben

hemma

Ja vad ska man säga, finns det nått mer deprimerande än & komma hem från ett ställe man har haft hur kul och mysigt som helst, så kommer man hem till sig själv i äckliga sthlm där ingen är hemma. Usch, kändes inge roligt alls faktiskt. Och jag har mega ont i arlset, har suttit på en buss från 11.30 - 20.15. Fast tiden gick ändå rätt snabbt, lyssnade på musik hela vägen och käkade godis och drack cola, så det gick ingen nöd på mig. Har haft jättemysigt i malmö och vill redan tillbaka. Men imorn börjar praktiken och det känns väl sådär, vill ha jul lov nu och fylla år! snart snart, bara 44 dagar kvar :D

RSS 2.0