lördag

Igår hade jag en sjukt rolig kväll måste jag säga! Började med och sova gött och sen ha en chilldag för mig själv medans camilla och david jobbade. sen blev det middag på kvällen och då kom anders och bettan hit. jättetrevligt och sjukt god mat. drack några bira och snackade skit. sen blev det en krogen runda för mig och grabbsen, haha sjukt rolig kväll! jag och david rullade hem vid fyra nångång, men det var det helt klart värt! dock var det mindre trevligt när camilla och david väckte mig halv tio idag, fick slagga 5 och en halvtimme, så sliten va man imorse :P och imorn redan åker jag hem och ja vill inte hem :/ vill stanna längre. älskar malmö!!

sjukt bra låt med akon?


fredag i malmö

Det är fredag och strålande sol här, helt underbart! Vaknade upp för ett tag sen och sitter nu och dricker kaffe. Åkte buss i åtta jävla timmar igår, hade så ont i arslet när jag gick av så det var inte sant alltså. Men nu är jag äntligen framme och det känns skönt. Camilla och David jobbar idag så jag får sysselsätta mig med nått, kanske blir en runda på stan om jag pallar. Juste, Linneas födelsedag var skitkul! Jättetrevligt, god dricka och god mat och trevligt sällskap :) hade min nya klänning på mig då också. Men nu ska jag fortsätta spela Ken och sen duschen. Puss

galet skön remix


trötter

Jag och olga har haft en jättemysig dag idag. Har umgåtts, käkat och så :) sen träffade jag Emelie och hängde med henne och käkade pizza hos dom, sen drog vi hem till Tim i gubbängen och satt där och snacka ett gäng och softa bara. Så dagen har varit jättebra och mina tankar har fokuserats på andra saker, och jag älskar när det är så! Och nu är klockan över tolv vilket betyder ATT LINNÉA FYLLER ÅR IDAG! GRATTIS BEBISEN!!!! 18 år tillsammans, och fler blir det! Imorn ska vi röja fett hos dig. Sen är det malmö på torsdag, yes!! Sov gott, tja


här får ni njuta av några kens bästa låtar, dock långt ifrån alla!






ken får mig att må bra!

Musiken får mig och må BRA!


myspys

Nu är jag i viby hos älsklingsolga :) vi ligger och pratar i sängen och lyssnar på musik, mysigt. Så skönt att komma hemifrån och åka bort till vänner som bryr sig och stöttar. Har sprungit runt i sickla hela dagen idag och hittat en jättefin klänning som ska på när linnea fyller år på onsdag :) kommer bli sjukt kul har jag en känsla av. bara skönt folk som ska komma och sen får vi inte glömma malmö dagen efter, iiiiih :D

jag mår bättre utan dig än med dig

Mitt liv börjar nu, jag fyller snart 18. Tänker lämna all skit som har hänt bakom mig och se framåt nu. Tänker inte tillåta mig och må såhär dåligt längre, bara och höra din vidriga dryga röst får mig och vilja spy. Jag är inte värd det här, ingen människa är värd det här. Nu ska jag lära känna massa nya människor, för det finns så otroligt fina människor där ute som man aldrig träffat. Så det här har aldrig hänt, du och jag har aldrig hänt. Du har blivit så liten i mina ögon! Over and out!


slipper sova själv

Ska åka till Linnea snart, skönt! Ett skönt höstlov väntar så idag behöer vi inte slänga oss i säng som vi brukar göra eftersom jag alltid sover där på vardagar när det är skola. Är sugen på en lång promenad och massa skitsnack, känner att jag behöver lätta hjärtat en söndag som denna. Ni får sova så gott

malmö torsdag!

YEEEEES, jag ska åka till malmö och jag längtar redan nu! Fan vad kul det ska bli, och jag saknar David och Camilla så sjukt mycket. Weeeeej! Det som inte känns så kul är att sitta på en buss i 8 timmar... men vad gör man inte för och komma ner liksom!



söndag=ångest

Fan va jag hatar söndagar, har alltid gjort och kommer alltid att göra. Helgen har bestått av lite sömn och mycket sprit. Men fan man är bara ung en gång. Igår var jag Josse aspen mikkan olga och daniella hos josse och förade och satt och snackade skit, asmysigt :) sen drog vi till helenelund vid elva ungefär, och jävlar vilket drag det var där. asmycket folk och skithög musik med dans. lovely, dock krävdes det mycket alkohol för att jag skulle upp på dansgolvet men tillslut kom jag upp en liten stund haha. gratis bira också, det var faan najs. tills kl blev halv två då det såklart blev bråk mellan två jävligt stora gäng. då kände jag att det var dags och ringa pappsen som kom och hämtade mig :) Pappa är bäst ibland faktiskt. Menmen, söndag idag och jag har ingen jävla aning om vad jag ska göra, vill typ skjuta mig i huvet, hatar och sitta och göra ingenting blä och bajs. får ringa runt och kolla om nån är sugen på och ses, nu ska jag ta ett bad och fördriva tiden lite iaf. Hare bra va, puss.

Galet bra låt!

lördag

gårkvällen var ju bara helt fucked up. va hos tilda först och drack lite, sen drog vi till hassel och greken. FYFAN säger jag bara, vilka konstiga människor det finns. Har fan aldrig varit med om nått liknande, påtända hela bunten och en kille och en tjej där va syskon, och dom satt och petade fingarna i halsen på varandra för att dom sen skulle spy på varandra??? normalt? Och en annan snubbe där var förkyld och gick och loskade i vasken hela tiden, fräscht? Två andra killar stod och spottade på varandra i köket. Ett gäng där stod och snackade om att det skulle ta LSD på halloween? Asså det var helt stört, fan vad jag inte kände mig bekväm där alltså, verkligen inte sånna människor som jag vill umgås med. Alla hade tagit nånting, för man kunde fan inte föra en normal konversation med nån av dem? Som tur var kom Crille Linn och Tottooo sen, så skönt det var och se lite normala människor man känner som inte tar sånt. Oh juste, inte nog med det, det stog två burar på skåpet i köket med en massa levande möss i?!?! som tydligen skulle bli mat till hassels orm, så jävla vidrigt. Sätter gärna inte min fot i det där hemmet igen. FYFAN!!!!

Är vår klass snygg eller?



Ja det är den ;)

onsdag

Kunde inte somna igår kväll så var lagom trött när jag vaknade idag. Suck. Skolan gick rätt fort, dock undrar jag hur det kommer gå imorgon på våran redovisning i ledarskap, blir så JÄVLA irriterad. Men men, det ska inte försöra min dag iallafall. Ska åka och träffa Maxen snart:) sen blir det nog middag ikväll hos pappa, och sen kanske jag ska sova hos *****. Dock vet jag inte hur det blir än, får fundera på det. Hare bra, tja

snuffe då!



Ibland skulle jag kunna dö för sköna gitarrsolon, lyssna!!

dagen blev bra tillslut!

För jag har fixat praktik plats, på Café Chateau och det är samma ställe som Lanja så det kommer bli skitkul! Och psykologi provet som skrevs igår i skolan trodde jag skulle gå åt pipsvängen för det kändes verkligen som jag skulle få ig, men nejnej VG fick jag! :D så sjukt glad jag blev alltså. Sen har jag snart gjort klart Mediekunskapsuppgiften också, så dagen börjar bli bättre och bättre :) sen är olga och märtisen påväg nu också så jag slipper vara ensam.

såhär glad är jag nu ;D

yes

märta och olga kommer hit och sover sen, skönt!

irriterad

åh jag orkar inte, jag vill bort från sthlm och bort från allt och alla. fan jag hoppas verkligen att det blir malmö på lovet, Camilla skulle kolla tågbiljetter idag så vi hoppas på det bästa!

Idag ska jag sova ensam, men jag hoppas nån fjärt vill sova hos mig för jag pallar inte sova själv :(

jag är hyyyngrig

som en gnu. skulle döda för en mediumstekt oxfilé med potatisgratäng nu, YUMMY! Idag måste jag plugga men jag orkar verkligen inte, men det kommer kännas skönt när jag gjort klart uppgiften som vi fårr i mediekunskap iaf. Måste ringa en praktik i bandhagen också, faaaan.. men jag pallar inte praktisera på mitt jobb, usch usch usch

falun 07, minns du solvik?







jeeeij

Kanske drar ner till Malmö på höstlovet, vore UNDERBART om det blir så! Saknar Malmö, Camilla och David.. :) är sjukt sugen på och dra från sthlm några dagar och bara koppla bort allting. Då är Malmö perfa, skulle seriöst inte banga på och bo där nere, känner mig alltid så hemma där på någevis. Meeeen iallafall, hade psykolog prov idag som säkert gick åt helvete, slagga fyra timmar inatt och provet gick ut på att man skulle analysera en text, verkligen MIN starka sida... Nu blir det mackor för hela slanten och sen sussa, finally!


15 december

Jag börjar längta mer och mer till min födelsedag nu, förut har jag knappt tänkt på det men nu börjar det fan närma sig! :D då blir det paaaaaaaaaaaaaaaarty. Hell yeah!


pissväder=pissmorgon

Sjukt jävla trött och sen regn och kyla på det, UNDERBART! ska träffa Tilda sen iaf, hoppas hon får mig på bättre humör annars blir jag galen. Fittskit, praktik snart också jag pallar inte!!

skjut mig i huvet.

FAN vad trött jag är, somnade runt två inatt och gick upp sex. Underbart, mina ögon svider


söndag och lika smart som vanligt

Jobbat hela dagen, och smart som jag är så har jag vetat länge att jag har prov imorgon, men ändå börjar jag plugga sista dagen. Alltid är det så, typiskt mig. Sen blir jag hysterisk så fort jag inte fattar och idag är en sån dag då jag inte orkar göra nånting, utan mitt huvud består bara av hundra äckliga tankar som jag bara vill ska försvinna men sånt är livet och finns inget och göra åt det. Imorn är det ny vecka och hoppas på bättre tider. Tjo hej

helt jävla död

Har jag varit hela dagen idag. Fyfan mina ögon svider för att jag sovit så lite. Har vart på bio idag också och käkat middag hos mormor, och nu kollar jag på film med clara men ska sova nu innan jag deckar av mig själv. Jobba imorn också, KUUUUL.

hell of a friday

kan man lugnt säga. började hos mig med lite folk och hade skittrevligt och krökade så det stod härliga till, sen blev det efterfest hos micke framåt ett tiden. då var man ju redan lagom sliten, men najs var det iaf! förutom att migrän attacken jag fick fick mig och vilja spy. men vad gör det om hundra år. Nice fredag, slitet idag. Det är så det ska va :)

döööd

fyfan vad slitet, skjut mig i huvet. Im still drunk typ

nu har jag vart vaken alldeles för länge

mina ögon blir tyngre och tyngre så nu blir det sova, som jag längtat efter länge nu! Guten nacht!



fucking love it


Tummen upp för Anders Bagge!

torsdag

Puh, den här dagen har varit lååång. Och finns inget speciellt intressant och skriva, bara det att imorn kör vi galet. Så jävla nice när alla runt om en är sjukt taggade, det blir ju vad man gör det till eller hur. Så nu glömmer vi bekymmer och KÖR BARA!

i helgen kör vi!

ååh jag är så festsugen! Jag vill ha fredag och i helgen ska jag ha riktigt roligt och släppa allting som gnager mig och bara umgås med alla underbara jag har! FUCKING LOVE IT!


shoot em up just shoot em up

sitter och lyssnar på nas-shoot em up. den är tung! Rätt najs dag i skolan faktiskt, har inte gjort så mycket. Ikväll blir det fika med hagge och ankan, wöööj. Kan ju inte sitta hemma en hel kväll, det finns inte i mina ögon. I hate it. Och på tal om ingenting snackade jag och josse förut om en impuls tripp till falun, VEM ÄR PÅ!? Visa alla ruttna dalmasar hur man festar på riktigt, haha är sjukt sugen på och dra dit iallafall och träffa dom små nötterna som man inte träffat på hundra år typ. Men nu blir det musik och vila en stund, kyss

musik is my drug

kom precis hem faktiskt, har varit i stan och tagit en fika med max :) det var lika trevligt som vanligt och träffa den lille parven. satt och babblade flera timmar om allt möjligt skit. och nu är jag hemma och har precis duschat och ska måla naglarna. musik pumpas också självklart, för vad vore livet utan musik? NOTHING!



me like


uppe med tuppen

va uppe vid halv åtta idag, slaggade ju hos linnea så jag åkte hem i samma veva som hon drog till plugget. Hade tvättstugan vid åtta så jag håller på och tvättar nu, kind of sucks eftersom jag börjar skolan halv ett och är trött som ett as. Men iallafall, igår kom jag till Linnea vid åtta typ. Känner mig alltid så mycket starkare och gladare när jag varit med henne, så skönt och prata med nån som fattar allting och som säger vad hon tycker och tänker. Nea är bäst! Ikväll blir det träffa max på en fika tror jag, :) men först tvätta och skola, suck...

måndag i skolan

Har uf nu, sitter och försöker göra en logga till vårat företag, går väl sisådär. Idag ska jag sova hos Linnea, ska bli mys. Vill verkligen inte sova själv nu:(

trött

sovit som en kratta och mina ögon svider, underbart

vill du gifta dig med mig? :D

en kille som kan sjunga som en gud och spela gitarr, vem skulle banga på en sån pojkvän?

helt okej söndag

vaknade, åkte till stan och bytte mina skor med ankan. sen drog jag hem och fikade och sen kom josse och drack kaffe med mig. sen drog vi på långpromenad och köpte kinderchoklad, ME LIKE! sen efter middagen åkte jag och fikade med ankan igen, herregud jag kommer bli en fet kvinna om jag ska fortsätta såhär! :O imorn är det måndag och ny vecka, fucking lovely. not

dont stop believing


trött

hej. idag har jag vart med josse och sen mikaela, har varit helt underbart höstväder hela dagen tycker jag. veryyy nice. igår var det kröka hos max som gällde, jag clara märta och tilda åkte dit, det var väl helt okej. hade kunnat vara roligare, men sånt är livet. idag har jag haft en fittäcklig känsla i magen hela dagen och tankarna har gått nonstop i mitt huvud. jag orkar inte tänka längre, jag orkar inte ha den där skumma känslan i magen som vägrar försvinna även fast man verkligen vill det. det känns typ för tillfället som mitt liv har stannat, vet inte varför men det känns bara så, och den här jävla höstdepressionen som jag typ får jämt när det är höst och kallt.Fan kan man bli annat än deprimerad, fyfan. Om man ändå fick önska hur sitt liv skulle se ut vore ju helt jävla underbart. Och att sitta hemma en lördag kväll helt jävla fucking ensam gör ju inte saken bättre heller.
Fittarsle, åt helvete med år 2009. Fuck it. Börjar fan bli rädd för mig själv snart, jag vet snart inte vem jag är


fredag

vilken jobbig dag jag hade igår, gick i skolan från 8 till 5, sen direkt iväg och jobba till tolv. orkade verkligen inte åka med på mässan med skolan idag, ska ju jobba idag igen till halv sju typ. Sen blir det ut och festa! :D ska bli najs!

jag vill ha fredag idag

idag blir det movienight hos linnea, ska bli mys. och bajs på alla

onsdag

trött, sovit asdåligt inatt. igår var ja med max hela dagen kändes det som, vi mötte upp linnea och mickis och tog en lång mysig fika i hammarbysjöstad. efter det åkte jag hem och tog det lugnt bara, sen mötte jag ankan senare i stan och tog en till fika, suck mina pengar flyger iväg :/ men mysigt var det, sen så ringde bebi och va lite ledsen så hon sov hos mig. så jag slapp sova ensam också eftersom mamma inte är hemma.. nu sitter jag i skolan och har lektion och vill bara hem, men ändå inte hem heller. vill bort, typ till malmö. Jag orkar inte med den är skiten längre, ingenting går nånsin som jag vill. Och när det väl gör det så blir jag bara besviken..

min absoluta favorit stad efter sthlm, MALMÖ! <3
 

irriterad

jag hatar min jävla kuk anus buss. passar aldrig tidtabellen. imorse fick jag och hundra andra stå och vänta en halvtimme på bussen, så det hade ju samlats mer och mer människor under den tiden. och alla får inte plats på bussen, och man trängs och kommer för sent. fyfan för det. självklart kom jag försent också, och det är svinkallt ute. verkligen min dag idag..



kaaaallt

har vart ute med Märta och Tilda i några timmar, satan vad frussen jag är! Men skönt var det och träffa mina hjärtan, som fick mig på bättre humör än vad jag var på innan. Men iallafall, nu pratar jag med Max och tänkte krypa ner snart. Är skittrött och grinig idag så det ska bli skönt och sova och börja på en ny dag. Sitter och lyssnar på kens nya album HIP HOP. Fett bra, finns på spotify, min nya favorit låt är "Änglabarn" tummen upp för den!


bio söndag

helgen har varit bra, röjig i fredags men det var as sweet. Igår va vi hos max och o och käkade hur mycket chips godis och pizza som helst, helt galet. idag blir det bio med lilla mormor, flickan som lekte med elden. Hoppas den är bra. Pöss

fredag heute

skönt med fredag, fast den här veckan har vart rätt soft ändå. ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, men det lutar åt att åka hem till olga och kröka med alla. så jävla långt bara. sitter nu i skolan och har uf, fast min grupp sitter och spelar kort istället. kuuul

dålig uppdatering

har inte kunnat skriva nånting för jag har inte kommit in på blogg.se. men nu verkar det vara igång igen. piercade mig iallafall i måndags. var sjukt nervös hela dagen för jag hatar nålar, men det gick bra ändå förutom att jag blev totalt svimfärdig. var tvungen och sitta ner en halvtimme för att kunna ta mig hem sen. men jag är supernöjd nu allafall :) i veckan har jag inte gjort nått speciellt, umgåtts med vänner och kollat idol typ. och skolan såklart. vet inte vad som händer ikväll, pallar dock inte sitta hemma som en tönt. nu har jag mediekunskap och slutar klockan fem, galet segt med tanke på att vi var här klockan åtta imorse. bläää.

RSS 2.0