onsdag

Lutar åt en röjig valborg. Drar till vasholmen med brudarna. Där Micke och co är. Det ska bli trevligt faktiskt. hoppas jag hittar något och ha på mig bara. Men det löser sig. Annars då, jobbar och sen inte mycke mer. Hänger med folk och är ute. Därför jag aldrig bloggar. Men som sagt jag skriver när jag känner fört :)



Om 29 dagar är vi där igen :)

slut på ord

Jag är helt tom, vet inte vad jag ska skriva om,. Har ingen lust och skriva allt som händer just nu, för det vill jag inte ens berätta. Så.. skönt med påsk och ledighet några dagar iallafall.

ensam

Känner mig så ensam vissa stunder. Idag är just en sån dag. Jag längtar efter och få ligga bredvid en varm famn som kan hålla om mig och visa att jag betyder något. Jag behöver kärlek och närhet.. har inte fått det på år känns det som. Fina ord som betyder saker. Just nu får jag ingenting sånt. Vissa dagar känner jag mig starkast i världen och mår hur bra som helst. Men fan vad jag saknar att ha någon. Jag vill verkligen inte vara ensam längre, det är ingenting för mig. Och dessutom blir det så lätt att jag börjar tänka på personer jag inte vill tänka på när jag känner såhär, vilket gör allting ännu jobbigare. Men jag kommer aldrig mer och träffa Sonny, det finns inte på världskartan. Jag vill ha Victor, som bor 62 mil härifrån. Jävla skit


söndag..

Har haft en supermysig helg. I fredags var jag hemma och tog det lugnt bara, jätteskönt. Igår hängde jag med Josse och Nea, och vi drog sen på kvällen hem till Jennifer och satt där. As mys! Idag har jag hängt med Eken, Micke och alla. vi satt vid vinterviken i solen, så jävla nice det var! Men det har vart en lång dag idag så jag är helt slut. Nu är det bestämt, jag och Hannah drar ner till skåne igen 26 Maj. OOOOOM Det kommer bli najs, herrejävlar! Längtar så jag dör.










fredag!

Sweet, jag slutade ett idag. Askönt! Gick hem och sov några timmar och nu har jag huvudvärk så det heter duga. Så ikväll blir jag hemma med filmer och en massa gott också. Imorn ska jag träffa josse babe, som jag har längtat!

kväll

Nu har jag putsat mina fönster. Fan vad jag är duktig! Är så rastlös hela tiden så måste typ göra saker hela tiden. Har också pratat med Victor i telefonen, faaan vad jag vill träffa honom. Jag är så sugen på honom så jag dör! Vill bara åka dit nu och vara där hur länge som helst. Gullisen, snart ses vi! Eftersom jag är ensam ikväll har jag köpt en massa choklad till mig själv, det är jag värd! HIHIHHIHI



i love you <3

torsdag

Var hos tandläkaren idag, knastriga käkar, yes. Stress och spänd berodde de på. Otippat. allt ska ju alltid komma samtidigt. Aja whatever, jag är cp trött och vill bara sova i hundra år typ. blää

onsdag

Idag har jag haft en sån där jävla dålig dag igen. Har bråkat med mamma, har varit astrött på allmänt dåligt humör bara. Ingenting har vart kul idag och det har varit fett med depp väder. Snark.. Jag har ont i min käke också så jag har bokat tid till tandläkaren, ska dit imorn. Asjobbigt men skönt och få det gjort. Jag längtar till malmö, jag vill inte bo här längre. Hatar stockholm. Blää och usch, tänk va skönt och hitta en lägenhet där nere och ett jobb och sen börja ett nytt liv. Skulle inte banga!


jag vill till skåne nunununu


hat

Asså att man aldrig slutar förvånas. Hur fan kan du Oscar, säga till Sonny att jag har sagt saker till dig som jag inte ens har sagt eller känner? Jag blir så arg, varför ska du lägga dig i? Och vad vasr syftet med att säga det du sa ? det hjälper ingen, och definitivt inte mig. Så jävla äckliga, omogna och patetiska jävlar ni är hela bunten. Jag skulle vilja veta EN ENDA sak som jag gjort er som gör att ni orkar snacka en massa skit hela tiden? Har ni ingenting annat och snacka om än mig? Ursäkta men det verkar inte så. Jag och Sonny gjorde slut för två år sedan, och ni snackar fortfarande som att vi är tillsammans. Bara lägg ner, vi har INGENTING kvar, jag är jag och han är han, och jag önskar fan av hela mitt hjärta att jag aldrig träffat er och slösat så mycket tid på er och ert jävla skitsnack. GAH JAG ÄR SÅ BESVIKEN

tisdag

ligger i sängen och lyssnar på hoffmaestro efter en jobbig dag på jobbet. Ungarna har inte lyssnat, jag blev knäad i skrevet och det har vart allmänt rörigt. Men så är det och ha det jobbet som jag har. Det är ju grymt kul också, men trött blir man ju. Ikväll ska jag och hannah boka en ny malmöresa. 26 maj, fan vad jag längtar. Då får jag träffa min baby, och alla andra sköningar. Och det bästa av allt är att jag får dricka då, FAN vad det ska supas!! Gah, som jag längtat efter öl...



Min sanna kärlek! <3

ny vecka nya tag

Idag är det måndag, min hat-dag efter söndagar.. har haft sån jävla mensvärk hela dagen så jag trodde jag skulle behöva lägga mig ner och spy, men jag klarade dagen som tur är. Det är 15 grader ute och jag har gått med en fleesetröja hela dagen, så jävla skönt! Jag älskar våren. Annars då, händer inte så mycket den här veckan, känns lagom segt men fan ska man göra..

sunday

Imorse var jag ute och tog en lång promenad, fan vad underbart väder det är ute. VÅR VÅR VÅR <3 Nu har jag också börjat trappa ner med min medicin, och snart slutar jag helt och det känns så jävla skönt alltså. Ooom jag ska festa i sommar, haha! Annars då, igår var jag ju bara hemma och det var såå skönt. Sen har jag ju funderat en lång tid på och skicka iväg ett långt brev till Sonny, där jag skrivit allt under åren som gått. Hur jävla illa han gjort mig och så vidare. Jag skickade det till honom, och jag känner mig så glad att jag gjorde det! Han läste det, och han fick sig verkligen en tankeställare. Nu släpper jag det där helt, för nu vet jag att han vet om det han har gjort. Vilket jag har velat från början. Så nu känns allt tip top, och det ligger i det förflutna nu. :) snart så kommer hannah och micke hit och ska kolla film, myys!



Sommarsommarsommar!!

lördag kväll

La precis på telefon. Har pratat med min baby i skåne i flera timmar. Han är så underbar så jag dör. Hans röst och dialekt gör mig knäsvag fan haha. Känns som jag svävar på rosa moln just nu. Iallafall,har legat hemma hela dagen idag, och det har vart sååå skönt. Har jobbat så mycke sista tiden så det var skönt med en slappis dag idag. Igår var vi ute ett gäng, jag Nea, Hannah, Oppe och några till. Satt på medis kök & bar uteservering. Asnice att dom har öppnat! Sen drog vi till göta källare där jag aldrig varit förut, jävligt schysst ställe faktiskt!













Och en sak till, FAN VAD JAG MÅR BRAAAA:D:D

malmö / köpenhamn <3



Jag och baby på en mysig tapasrestaurang i malmö



Hannah med skånepågaaarna:D <3



Hahaha



Naaw, Hannah och Filip



Hampus och jag



På väg till köpenhamn!



Jag älskar dig min fina vän!



triangeln, malmö


Haha nån porrbar i köpenhamn



Oj oj oj. Lilla torg!



Lilla torg är ett torg i malmö med en massa små barer och uteserveringar. Känns som man är utomlands när man sitter där. I LOVE



Marcus och Pontus!



<3



victor <3<3<3



Taggade tjejer på efterfest vid 6 tiden...



Hahaha på vägen hem, fyfan så snygga

Lördag

Hej det var längesen! Jag har inte orkat skriva här på ett tag men nu kände jag att det var dags. Hade mitt livs roligaste helg förra helgen när jag och Hannah drog till Malmö. Vi hade så jävla roligt, en helg jag sent kommer glömma. Träffade också en kille som jag blev jätteförtjust i. Victor heter han, så jävlans fin! Så allt känns bara helt underbart, och jag mår toppen. Förutom att det känns så jävla segt att vi bor 62 mil ifrån varandra :/ Men jag längtar tills jag åker dit igen, och det kommer jag göra snarast. Kan inte sluta tänka på honom :) Träffade också en massa andra nya polare, och jag säger det fortfarande, en vacker dag kommer jag att flytta till skåne. Gillar det så mycket mer än stockholm, så jävla segt och äckligt här. Jag trivs mycke bättre i malmö, så dit kommer jag komma en vacker dag :) har planer på och dra och plugga i Lund också, värsta studentstaden. Så om allt går som det ska tänkte jag söka dit till våren om ett år. Då har jag bra med tid och fundera på vad jag verkligen vill satsa på!

RSS 2.0