tisdag

Godmorgon! Idag är det fint väder, igen. Underbart, så idag ska jag sola hela dagen på ekan. Imorn blir det malmö och jag är glaaaaad:D


jag älskar o va brun!


im home!

Efter en midsommar fylld med galenskapor och rediga fyllor. Men FAAAN va kul vi har haft! Drog ju dit i torsdags med Enberg, Marcus, Mikaela, Bülow, Hampus och Lisa. Grillade och hade skit mysigt, dock var jag fortfarande sjuk så det blev inge alkohol för min del. Sen midsommar afton på fredagen, då åt vi god sill lunch och drag nubbe. Fabey och Soffe kom också, och Mats med sin brud. Efter lunchen blev det femkamp och öl drickande hela dagen. Drog och badade också med tjejerna, hur skönt som helst. Midsommar natten blev dock en katastrof, så Mikaela och Lisa drog hem. Så det var jag kvar på krägga med alla grabbarna. På lördagen drack vi också hela dagen, solade, spelade kub, lyssnade på musik, grillade och hade sååå mysigt! På kvällen körde vi spontan tripp till enköping. Mysig liten stad, så vi satte oss på en uteservering i solnedgången och drack ännu mera, haha det var galet. Efter det blev det klubb för allas del. Dansade och hade så jävla roligt! Hemresan var också en klass för sig, hahah har nog aldrig skrattat så mycket, då Marcus och Bülow fick i sig lite för mycket. Och jag Hampe Fabey och soffe lämnade grabbarna kvar på klubben och drog och käkade sålänge, innan vi drog hem. Men en galet mysig helg med finaste grabbarna. Kändes så trist och komma hem igår. . :/ Men på onsdag blir det malmö så det är sweeet!


STEFFE?!?!?!?! Nä det va inte Steffe... HAHAHAHAHAH intern skämt

usch

I förrgår när jag var ute med nicke kände jag att jag började få ont i halsen, trodde dock inte de va nått speciellt. Men igår låg jag i sängen hela dagen och mådde skit, trodde jag hade halsfluss så mamma åkte med mig till vårdcentralen, dock var det inte halsfluss, stört för de kändes precis så. Hade hög feber också, fyfan va piss jag mådde. IDag känns det bättre men min hals e fortfarande paj. Men det hindrar mig inte, ska ändå dra ut till krägga idag :) så ni får ha en grym midsommar för det ska jag ha! Är hemma lördag elr söndag, kysss

godmorgon

Sov jättegott inatt vilket jag är glad för! Sitter och lyssnar på musik och gör iordning mig lite, ska möta mikaela på söder en stund. Har på mig min nya klänning från gina som jag gillar skarpt, diskret men ändå snygg:) ikväll ska jag träffa solvik som jag inte umgåtts med på hundra år! Det ska bli så kul, vi har ju en del och ta igen om man säger så. Och nu märker man ju att sommaren är här, mulet och regn typ varenda dag, svensk sommar.. bajs. Men men, hoppas ni får en bra dag ! Puss!


slut

Är helt slut nu. Har städat på landet hela dagen, röjt som satan. Men nu ser det okej ut där, så vi drar ut på torsdag! Ska bli så satans nice alltså, ska handla en massa god mat och sprit. Sedan ska vi ha fem kamp och massa andra roliga saker. Vi blir ju runt tio pers så det kommer bli galet. Skönt och umgås med folk som lyssnar på samma musik som mig också, så jag slipper gnälla haha. Vi blir borta torsdag till söndag tror jag, det jag undrar är hur alla ska få plats haha, men sånt löser sig alltid! :)


godmorgon

ska snart åka till landet med pappa och marcus, ska städa och röja lite där. ska bli kul och åka dit faktiskt, ett år sen nu. slänger in klipp på mina favoriter här också! Puss

:)

Snart är det midsommar! :) vilket innebär krägga med gänget, kommer bli galet kul.. god mat, sprit och en jävla massa bra musik! Sen efter det drar jag ner till malmö den 30onde, GALET NICE. Jag saknar den staden och camilla och david. Josse kunde ju inte följa med mig, vilket suger. Dock är min brorsa sugen på och följa med så vi hoppas på det för det vore as kul!



Stört längesen, love you brother! <3

Lördag

Hade en sjukt trevlig kväll igår. Mötte upp bim på dovas, där va också gustav och hans polare. Satt med dom och förade lite, sen drog vi till harrys. Bra drag igår, och bra musik. Me likeee. Sen mötte jag upp oskar och sov hos honom. Idag har jag spenderat tiden framför tvn och kollat på bröllopet. Visst jätte vackert och fint gjort, men är det inte lite överdrivet? Herregud våra skattepengar säger jag bara.. Men whatever, jag mår bra och jag lever så det är nice, idag blir det lugn hemmakväll, blev hårt igår! PUss!


Sjukt bra låt som kom på harrys igår! Love!

Nytt



Linne



Klänning



Linne



Thomas Sabo armband



Snö armband



Armand



I LOVE!

Det var en liten del av mina nya saker jag köpt, och fått på min student!

hej hej hallå

Gårdagen var mycket trevlig, satt på 54 med jennifer, mikaela, vinita, gustav och fanny. Myspys. Idag har jag solat en stund, packade väskan och gick ensam till en park och la mig där, tummen upp för mig! Sen har jag glott sex and the city, ikväll vet jag inte vad som händer men som jag känner just nu så är jag sjukt uttråkad.. :(

onsdag?

Visst är de onsdag idag? Har så dålig koll på dagarna nu för tiden. Idag har jag vart i stan med camilla :) sen gick jag till psykologen, gick jättebra förutom att jag höll på och få en panik attack när vi pratade om just panikångest. Men jag klarade mig :) ska gå en behandling efter sommaren som gör att jag kan få bort mina dumma tankar.. ikväll ska jag träffa jennifer micke och eken tror jag, sitta och steka i sjöstad. Puss!

nu är jag här!

Hej kära blogg. En stor anledning till att jag inte har skrivit ett skit här sista tiden är för att jag har fått sex and the city boxen, så jag sitter som fastklistrad vid tvn hela tiden. Men nu ska jag lägga upp lite galna bilder från studenten. Drar till malmö om två veckor, troligtvis med josse. Fan va galet det skulle vara alltså, herregud.













BÄSTA DAGEN I MITT LIV. KOMMER ALDRIG GLÖMMA <3

juste

Jag ska lägga upp lite bilder och så på alla saker jag fick och från studenten så klart! Senare ikväll ;)

hej min älsklingsblogg!

va längesen jag skrev här. Kan ju berott på student osv.. det var den bästa dagen i hela mitt liv! Vi hade så jävla kul, kommer aldrig glömma min fina klass. Det började med mysig champagne frukost vid vattnet på söder, därefter vitabergsparken med alla andra jensen studenter. Där hölls fina tal och lite show. Va så glad hela dagen! Efter det gick vi till skolan och käkade och pratade lite, jag blev tårögd. Va faktiskt jobbigt. Sen pyntade vi vårt GRYMMA jävla flak. Fan va stort det var, sen var det utspring. HELL YEAH! folk va helt galna, sen åkte vi flak! SÅ jäääävla guld !

overkligt


hallå där

Kom precis hem från mormor. Måste städa hela jävla lägenheten nu eftersom det blir FEEEEST imorn. Tänk, imorn tar vi studenten! Fö3b mina älsklingar, vi ska ha så kul! Nu är allting fixat och klart, och jag vet nån som inte kommer kunna sova ikväll, haha! JAG ÄR TAGGAD

fågelbro









godmorgon

Tisdag idag, vilket innebär två dagar kvar sen smäller det, på RIKTIGT! Vaknade för en stund sen, har käkat frukost och tänkte hoppa in i duschen snart. Vet inte vad jag ska hitta på idag, vi har ju ingen skola så jag får ringa runt och kolla med folket vad som händer. Hareeee!

tjockis?

Neeej då! Har varit på martin ohlsson med morsan och handlat till min student. Och jag hittade mina favoritgodisar där inne och var ju bara tvungen och köpa dom. 1,4 kilo S märken. Haha jag kommer bli tjock!


men grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr


söndag va?

Ja man glömmer ju bort dagarna nu förtiden eftersom man aldrig är i skolan typ. Helgen har varit underbar! Har varit på neas nya landställe vid fågelbro, vilket ställe! Skitmysigt har vi haft, har tagit en massa fina bilder som jag ska lägga upp här när nea har skickat dom. Vi hade tur med vädret där också, sen har vi grillat och ätit gott. Idag åkte vi även båt några timmar i solnedgången, myys! Behövde den här helgen med min bebis. Har även fått lite färg idag, skönt med tanke på att det nu bara är 4 dagar till studenten. JAG ÄR TAGGAD

panikångest attack..

Vet inte riktigt vad jag ska säga. Skulle vilja vara någon annan person just nu. Kom nyss hem från akuten efter tre timmar. Idag när jag kom hen från skolan la jag mig i soffan och kollade på hells kitchen. Allt var som vanligt, dock har jag gått runt och haft en orolig känsla i magen hela dagen. Men iallafall, sen när jag ligger i soffan känner jag plötsligt en sån där konstig känsla som kommer som en våg. Panik .. Mitt hjärta började slå, och jag kunde inte slappna av under några omständigheter. Jag blev så rädd och kände hur mitt hjärta började slå snabbare. Fick ännu mera panik och gick in och la mig i min säng och försökte ta det lugnt. Mamma försökte lugna ner mig också men det gick inge bra. Det hade inte gått över efter två timmar, och jag tänkte nä nu dör jag på riktigt. Jag fick panik och mina fölädrar blev oroliga som fan. Jag och pappa åkte in till akuten. Fick attack efter attack i bilen på väg dit. Har aldrig upplevt en sån hemsk känsla. Väl inne på akuten fick jag frispel i väntrummet och fick typ gå före alla där. JAg trodde hjärtat skulle hoppa ut alltså. Tog en massa prover och så där och det visade sig att det inte va nått fel på mig fysiskt. JAg lider bara av grov panik ångest. de är de värsta jag upplevt nånsin och skulle göra vad som helst för att aldrig få det igen alltså. Idag skrämde mig rejält...:(

onsdag

Åtta dagar kvar till studenten?!?! Jag fattar ingenting. Känns så stört allting. Ska köpa biljetter till slut skivan idag också. Vilket drag det kommer bli alltså, jag undrar bara hur man ska palla hålla igång en HEL dag,och en HEL natt. Men hell yeah ,man tar bara studenten en gång i livet, och då är det lika bra och köra AAAAAAAAALL IN!
fö3b im gonna miss yaa

hoppsan

Jag hade visst fel, det var inte idag vi skulle till jehovas. Vi hade som vanligt bara en jätte onödig dag i skolan, gjorde ingenting. Eller jo, vi lyssnade på en dåre från livets ord? Och en film om mc donalds, jeij. Ikväll ska jag träffa max och nea och ta en öl i stan, myys! Saknar mina bebisar. Puss!

tisdag

Sorry för att jag typ aldrig skriver, men jag glömmer bort vissa gånger. Men iallafall, jag vaknade nyss. huvudet känns mycket bättre idag, tacka gudarna för det! Ska snart börja göra mig iordning, och sen ta en morgoncigg. Idag ska vi till jehovas vittnen med skolan, what an experience? usch jag gillar inte sekter och skit, dom verkar helt skadade i huvet. Juste, jag klippte mig igår också :) blev kortare än jag väntat mig, känns ovant men jag är fan nöjd! :) hon jag klipper mig hos är jätteduktig. Puss på er!

RSS 2.0