julafton

Skönt att dagen snart är över, och all jävla hysteri. Har myst med familjen idag och ätit gott. Imorn åker jag till malmö med tre stora fullproppade resväskor, yes!

jag har allt jag någonsin önskat!

Nu har jag jobbat sista dagen, för en veckas underbar och efterlängtad semester, det ska bli så skönt. Jag har nog aldrig varit så trött som jag har varit dom sista två veckorna. Har jobbat som ett djur och sovit som en kratta. Att jobba med barn när man redan är trött och smått irriterad är sjukt frustrerande och jobbigt. Har varit nära och bryta ihop flera gånger. Men jag klarade det. Så nu har jag en veckas härlig semester, så på juldagen blir det Malmö. Stannar en vecka och myser och firar nyår. Sen hem och jobba fyra dagar, och sen flyttar jag. Har packat tre stora resväskor med kläder som jag ska få med mig i övermorgon. Frågan är bara hur det ska gå haha. Får dock hjälp så det går nog bra. Jag är så lycklig. Jag kan inte beskriva med ord hur glad jag är för allting just nu. Känner harmoni och lycka inom mig. Jag ser fram emot och flytta till min favorit stad, och äntligen, ÄNTLIGEN få stanna kvar där. Slippa slitas från min älskling och mitt hem. Det är så underbart! Börja ett nytt liv :) Och juste, julafton imorn? Känner ingen som helst julstämning. Har så mycket annat i huvudet så har knappt hunnit tänka...

Världens mysigaste!<3


seg-söndag.

Ja då var den här helgen över med födelsedagsfirande och alltihop. Det var mycket trevligt igår och snittarna uppskattades, vilket var superkul. Blev rätt många i pappas lilla lägenhet men det gick strålande iallafall. Fick en massa fina presenter också. Sen blev det utgång till Collage med gänget. Dans och hade kul hela kvällen. Min älskling kom upp i fredags också,vilket var helgens höjdpunkt. Saknade honom så jag höll på och dö. Och idag åkte han hem igen :( Men jag drar neråt på söndag, juldagen och stannar en vecka hos min prins! Sen flyttar jag ju förfan om typ två veckor?! Helt galet. Första lasset med kläder får jag ta med mig på söndag, hallelujah!! Kan nån vara vänlig o säga hur man laddar upp bilder på bloggen via datorn? Fattar nada.. Josse du vet väl??

tisdag

Dagarna bara springer iväg känns det som. Tisdag idag, onsdag imorgon alla redan. Och på torsdag blir jag 20! så nice, äntligen. Idag har jag handlat allt i matväg till lördag. Så nu är allt det klart, så himla skönt. Är helt slut så ska försöka sova tidigt idag. Kan dock aldrig sova på nätterna längre. Alldeles för mycket i huvet med flytt hit och dit

Inget kan bli bättre..

Jag är så lycklig! Jag har allt jag vill ha. Världens finaste pojkvän, underbara vänner och familj. Och jag ska äntligen få flytta till Malmö. Jag räknar ner dagar nu, det känns så overkligt. Alla runtomkring mig pratar om min flytt, jag får inte in det i huvudet. Det är verkligt nu. Jag märkte kände det igår kväll också. Jag var ute med Hannah och några och träffade även Andrea av en slump, så sjukt kul!! Och Hannah sa till alla andra att jag snart inte skulle bo här längre, och ville gärna sitta bredvid mig för att snart går inte det bara sådär. Det blir känsligt då känner jag. Jag ringde Linnea också som är den sista människan jag vill lämna. Jag får så ont i magen av att veta att hon är jätteledsen för att jag ska flytta. Men alltid är det någon som blir besviken och i grund och botten måste jag tänka på mig själv och min egen vilja. Om man hela tiden tänker på alla andras tycke och tänk skulle man inte komma någon vart alls..

Ord kan inte beskriva hur glad jag är att du finns i mitt liv!


fredag och hemmakväll

Så himla skönt och vara hemma ikväll. Är trött efter en intensiv jobb vecka med ungar och skrik. Min öron och min kropp behöver vila! Så haft en mysig hemmakväll med min lillebror med godis och chips. Yummie. Imorgon blir det till och åka till Nacka forum och julhandla lite klappar. Dock har jag ingen aning om vad jag ska köpa till Mattias? Nån som har nåt förslag på julklapp till min älskling, 28 år? Hjälp mig gärna hehe!

flytt

Jag kan inte fatta, jag kan inte förstå. Jag FLYTTAR i Januari. Nu är det bestämt. Veckan efter nyår, ska jag bosätta mig nere i Malmö. 62 mil härifrån. Jag ska bo i samma stad som min älskade pojkvän, jag ska bo i staden jag velat bo i lång tid. Jag ska flytta till staden jag alltid längtar till och alltid vill vara i. Jag är lyckligast i världen just nu. Det kan inte kännas bättre. Overkligt. Men jag känner att jag är redo att lämna Stockholm, finns ingenting som håller mig kvar här. Självklart kommer jag sakna vänner och familjen, och min andra halva Linnea. Jag fattar inte hur jag ska klara mig utan henne. Blir lite ledsen när jag tänker på det. Men vi kommer alltid finnas för varandra och jag kommer hem emellanåt och sådär så det kommer bli bra!! Och jag fyller 20 om en vecka, YEEEEEEEEEEES

tankar

Förbannade tankar. Jag har mått bra hela dagen och inte tänkt speciellt mycket. Men det kan räcka med att jag råkar tänka en tanke fel, som till exempel: Får jag tillräckligt med luft nu? Känns svårt och andas? Så blir jag rädd, min mage vrider sig och jag får ångest utan dess like. Det kan vara en hel dag, det kan vara i tio minuter. Helt olika. Men jag är så trött på skiten, jag är så trött på att jag fortfarande blir rädd. Mina tankar krigar mot mig, och jag krigar tillbaka. Jag vet inte om jag ska börja äta medicin tillfälligt för jag vill inte ha det såhär. Det här är inte jag! Jag mår ju så jävla bra annars, kan mina äckliga tankar bara låta mig vara och sluta förstöra så mycket för mig :'(

I Stockholm igen..

Trist tycker jag, men jag får göra det bästa av den sista tiden här nu! Har så mycket känslor inom mig nu och vet inte riktigt hur jag ska förklara dom..

Solig måndag!

Och jag sitter på det här förbannade tåget tillbaka till Sthlm. Jag älskar Malmö, jag säger det igen. Det blir mitt hem mer och mer, och tänk. I januari flyttar jag! Helt sjukt, känns overkligt nu men så himla bra! Så länge som jag velat det här. Läste gamla inlägg från 2008 i bloggen om att jag ville flytta till Malmö. Jag behöver en ny rivstart, lite förnyelser. Har vart med om mycke skit i Sthlm med panikångest hit och dit, självklart har Stockholm alltid vart bäst, men det känns som jag är klar där nu. Sen har jag träffat kärleken i mitt liv och jag vill ju inget hellre än att vara hos honom!


Lycklig

Jag är lycklig. Hade jag inte lidit av panikångest så hade mitt liv varit perfekt. Finner inga ord för hur mycket jag hatar skiten jag drabbats av. Varför just jag? Jag lever med en ständig oro som tar på mitt psyke och välbefinnande. Det jag kan säga är iallafall att jag är så lycklig tillsammans med Mattias! Känns som att vi bara kommer varandra närmre och närmre. Det känns så otroligt bra mellan oss. Och man kan VISST älska En person trots distans. Förstår att folk som inte klarar ett distans förhållande inte tror på det. Men vi växer av att vara ifrån varandra och uppskattar tiden vi får tillsammans på ett annat sätt, för den är ju begränsad. Klarar man distans klarar man fan allt tillsammans. Min älskling Mattias, du betyder så mycket mitt hjärta. Jag älskar dig !


RSS 2.0