tråkiga söndag...

Usch söndagar är verkligen ångest fyllda. Det är nåt äckligt över den här dagen. Ser fram emot veckan faktiskt och hoppas den kommer att gå fort. Imorn efter jobbet ska jag och Linnéa åka till Nacka Forum och fixa det sista till malmö, dvs bikini eftersom jag inte har nån?! Hoppas hoppas jag hittar nån söt klänning jag kan ha på mig på midsommar. Vill verkligen göra mig fin. Midsommar är ju midsommar.. Jag och Nea får skjuts ut av Camilla till Revinge på fredag morgon vid 10, då är alla redan där! Och då ska jag spriiiiiinga till min baby. Längtar längtar längtar!

Våran låt! <3




Finfina du<3

lördag

Jag har legat hemma heela dagen idag. Igår var vi några stycken här och satt och drack och lyssnade på musik, jättetrevligt. Både jag och Josse va trötta efter en jobb vecka så båda deckade med kläder och smink på i sängen, haha underbart. Imorse käkade vi pizza och sen drog jag hem och sen dess har jag legat och kollat sex&the city, städat, möblerat om, ätit osv. Sjukt längesen jag hade en slappdag helt för mig själv, och det har varit jätteskönt. Hade ingen lust och dra ut ikväll heller så ligger nerbäddad i min mysiga säng. Och nu är det ju faktiskt bara 5 dagar kvar, sen sticker jag och bebiii till skåne och jag får träffa mattias! Saknar honom så det fan gör ont, pratar varje dag i telefon och jag vill bara vara med honom nununu!! Ska bli så mysigt och stanna där, har ju semester nu så jag har inte bestämt när jag drar hem därifrån. Så myyys det kommer bli!


tisdag..

Dagen har varit bra, men fan va trött jag har varit. Går bara och längtar till nästa torsdag när vi drar till malmö. Jag och Nea! Ska bli så kul så jag dör. På midsommar ska vi ut till en stor stuga med alla vi träffat i malmö på fet fest med aktiviteter hela dagen och midsommarmat. Och bästa av allt jag får träffa Mattias. Saknar honom så jag dör.



så lycklig!

Jag är så lycklig! Jag har träffat en kille som är helt underbar, som jag är såå förtjust i! Har varit hos honom hela helgen i malmö och vi har haft det så sjukt mysigt! Hans vänner är också helt underbara. Har träffat människor jag aldrig trodde jag skulle träffa. Jag är så lycklig just nu så jag finner inga ord. Allting känns så himla bra och jag har verkligen träffat någon som gillar mig tillbaka! Trodde aldrig det. Han säger hur fin jag är, han vill hålla mig i handen och kyssa mig framför sina vänner, visa att han gillar mig. Bjuder ut mig på middag på världens mysigaste restaurang, han uppskattar mig, fixar så att jag har det bra. Hör av sig och skriver att han saknar mig. Jag är så lycklig så jag blir tårögd! Han är så fin!  Och nästa torsdag åker jag och Nea dit för och fira midsommar med påugarna. Fan vad kul det ska bli. Kommer vara kvar där sen, för jag HAR SEMESTEEEEEEER då! <3



Mattias&Magnus :)



Mattias, Magnus och Stefan



Babyy!



Tilly the man!



Myyys fredag!



Finisar, jag är så glad att jag träffat er två! <3





så fin!



<3..



Snart ses vi igen! Kommer bli så myyyys!

malmöö! <3

Kom fram till malmö igår. Och gissa vem som stod och väntade på mig i centralen en timme. PLUTTE! Var så kul och se honom igen, lyckorus! Idag har jag gått en sväng på stan och som vanligt hittat en massa fint. Nu är jag färdig fixad och sitter och väntar på mattias som ska hämta mig här hos Camilla och David. Vi ska käka hos honom och sen dra ut en sväng tror jag :) Jag älskar den här staden, hade så mysigt idag på stan helt ensam. Det är nåt speciellt här, jag vill bo här!! känns mer som mitt hem när jag kommer hit varje gång med tåget.

hej hej hallå bloggen

Jobb idag som vanligt. När jag kom hem fick jag ryck och storstädade i mitt rum, damsugade upp typ 1 kilo katthår så det var ju behövligt. Efter det drog jag och träffade bebiii och tog en promenad i sickla strand. Sjukt skönt väder alltså, sommaren kom tillslut! Jag älskar sommaren, helt underbart! Och nu har jag precis packat färdigt, imorn drar jag! Jag längtar :)

Fan va allting är bra!

Allting är så jävla bra just nu! Den här sommaren blir bara bättre och bättre! Hade världens bästa helg precis, och nu på torsdag (ändrade dag) drar jag ner till malmö igen, och den här gången ska jag umgås med mattias hela helgen bara. ska bli så mysigt så jag dör. Sen är det snart midsommar vilket innebär röj? Sen drar jag och nea ner till malmö 28 juni och blir där en vecka. ÖSÖSÖSÖS! Drar över till danmark står på schemat också, fan det kommer bli så galet! LYCKORUS I HELA KROPPEN JUST NU!


<3


sliten

Har kört lite för hårt dom senaste dagarna känner jag idag.. är svintrött. men det har ju klart vart värt det. Tänker fortfarande tillbaka på denna fina helg med ett leende på läpparna. Såhär bra borde livet vara jämt. Inatt bokade jag en ny resa till malmö,så drar nu på fredag. Haha, impulsivt blir alltid bäst! Annars dååå, jag saknar mattias :( men vi ses på fredag! :)


Den här låten blev våran låt! Fan vad kul vi hade till den i helgen. Minnen!


vidriga söndag.

Jag har haft världens mysigaste helg, och jag kan säga att det varit den bästa hittils. I fredags kom skåningarna upp hit, så jag nea och mikaela drog till deras lägenhet vid karlaplan och fuckade ur riktigt ordentligt. Ni vet en riktig sån där galen hemmafest! Och det bästa av allt, jag fick träffa mattias igen! Han har varit med mig hela helgen, så gissa om det kom tårar imorse när jag var tvungen och gå med honom till bussen. Fan att man ska träffa någon så långt bort. Men iallafall, igår vaknade jag och mattias upp här och bara låg och myste hela morgonen, sen drog vi till stan och mötte upp alla andra och satte oss på engelen i gamla stan och bärsade i solen. Så jävla gött! Satt där några timmar och sen drog vi tillbaka till lägenheten som dom bodde i. Där fortsatte festen igen och det blev lika galet som i fredags, och senare vid 1 drog vi ut till strandvägen och satte oss på ett asmysigt uteställe där och jag kan säga att vi regerade hela stället hahah! Det var inte speciellt mycket folk där men vi gjorde festen om man säger så haha. En låt som gick varm var Jack Sparrow, vilka minnen. Och det bästa med hela helgen var att jag fick vara med mattias heeeeela tiden och pussas hur mycket som helst med honom. Jag är kär tror jag, handen på hjärtat så har jag aldrig känt såhär för en kille förut.. går inte och beskriva.





Sötnoooos! <3














kväll

ÅÅh vilken riktig myskväll jag har haft. Vi har suttit på gården, familjen, haidi johannes leonhard och DAVID SOM ÄR HEMMA IGEN FRÅN CYPERN! han har vart borta ett halvår, och fyfan vad vi saknat honom! Grillade grillspett och hade supermysigt, lite öl på det också. Nu ligger jag i min säng o la precis på telefonen, snackade med skåune påugen! Imorn ses vi, jag längtar..



<3

ledig imorgon

Och det ska bli så sköööönt! Ska sova ut, sen träffa min faster och kusin som är hemma i sverige. Dom bor ju annars i Wien och jag har inte träffat dom på 100 år så det ska bli supermys! Annars då.. jo jag mår så jävla bra just nu så det är sjukt! det räckte med och bryta med Sonny så började jag må bra igen. Förstår inte hur jag egentligen kunde gå tillbaka till honom och tro att jag skulle vara lycklig med honom. Senaste tiden har jag träffat så jävla underbara människor, jag lever livet. Är ute och har kul, och ingen jävel har nåt och säga till om för jag är fri och göra precis vad jag vill, vilket är så otroligt skönt! Just nu känner jag faktiskt inte alls för och ha ett förhållande. Vi har en skön sommar framför oss med en massa galenskaper och då ska man fan inte vara bunten till någon. Jag gör precis vad jag vill och jag tror aldrig jag har uppskattat det så mycke nångång som jag faktiskt gör nu. Förut var jag beroende av att ha någon och ville alltid ha någon, just nu känner jag bara : Jag gör precis vad jag känner för!! Ååh snart är det helg, vilket innebär att skånepågarna kommer hit och röjer med oss och får träffa våra vänner här! Ska bli så myyys.




<3

aldrig hemma

Åh jag e helt slut. Känns som jag aldrig är hemma nuförtiden. Men det är fint väder och jag vill göra saker hela tiden så då blir det så. Igår satt jag ute och drack bärs med en polare till tre.. sen upp och jobba vid nio, lagom kul. Men på torsdag är jag ledig och då ska jag sola sola sola! Sen på fredag kommer min baby och hans kompisar upp hit till Stockholm!!:D Ska vara med honom hela helgen, och det kommer bli två galna kvällar och det ser jag fram emot!! Nea ska med och träffa dom också, jag längtar!



På fredag ses vi! :) Gah får man vara sådär jävla äckligt snygg?

RSS 2.0