sunday

Det gick bra på jobbet, var stört skönt och komma ut faktiskt. Har inte gjort mer idag, är hemma nu igen och ska nog vara hemma hela kvällen. Väntar på mat, magen skriker. Huvudvärk som fan har jag också, men det går väl över hoppas jag.. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, mer än att nästa vecka är galet skön. Har typ inga lektioner, och sakerna i skolan är så gott som över! Alla inlämningar är klara och nu ska vi inte börja på något nytt. Fett sköööönt! Och jag som är så duktig på och skriva osammanhängande saker, jag saknar min brorsa :(:( saknar kvällarna på harrys och seven sins med alla galna sleaze rockare, den här helgen har varit konstig. Legat hemma hela helgen, knappt pratat med någon, allt känns stört.. :S
hoppas saker och ting börjar reda upp sig till veckan nu. Ska klippa mig imorn också, jeiijjjj


söndag&jobb

Ska bli skönt och jobba idag faktiskt, har varit hemma HELA helgen och bara degat. Ska bli skönt och hålla sig sysselsatt lite och tänka på nånting annat. Och vet ni vad, nu kära vänner är det bara 11 dagar kvar till studenten:S så stört jag fattar ingenting!

ute

Har precis varit ute en stund med familjen, jag är trött. Helt slut. Har varit ganska mycket senaste tiden med allting, men jag vill bara må bra, det ända jag vill. Men just nu gör jag inte det, mycket konstiga tankar hit och dit, saker som händer o.s.v. Förstår att ni inte fattar nånting men dom jag sagt det till förstår. Blir hemma ikväll också. Fan

Min nya idol!


Godmorgon

Sovit gott? Det har jag för en gångs skull. Gårdagen vill jag bara glömma, värsta dagen i mitt liv.

fredag

Idag är det fredag och jag har sovit som en kratta inatt. Mickis och sebbe sov här, och det slutade med att jag gick ut och la mig i soffan och somnade runt fyra. Jeij. Men är rätt pigg ändå, jobbar ikväll sen blir det hem och sova. Idag är det bara 13 dagar kvar, och i skolan idag planerade vi vad vi ska skriva på våra banderoller som vi ska ha på flaket. Jag är så exalterad så jag vet inte vad jag ska ta vägen. Ska bli så stört kul att jag dör. Nästa vecka ska jag bli snygg i håret också, sen är allt klart. Wohohohohohohoho

kväll

Åh jag är så irriterad på mitt långa hår, det bara växer och växer och ingen jävel vill klippa mig. En sak är säker, så fort studiebidraget kommer ska jag till frisören! Ser ut som ett fucking skat bo. Åh va sur jag äääär. Tog en promenad för mig själv nyss så jag fick sura av mig lite, nu känns det lite bättre. Pratade flera timmar med camilla i telefon, ska bli så grymt kul att hon ska komma på min student :) kan knappt bärga mig, 15 dagar kvar och imorn blir det 14.. tiden går så snabbt och det ska bli den bästa dagen i hela mitt liv! hihi så fort jag tänker på studenten blir jag glaaaaad. Ah juste, har vräkt i mig 1 KILO godis idag samt en stor cola flaska, beach 2010 eller hur vare?


onsdag

Jag försov mig imorse, tummen upp. Va surare än en citron när jag va tvungen och gå upp och stressa på mig kläder och smink, hann inte ens dricka mitt morgonkaffe, så jag har inte vaknat ännu. Blää jag vill hem. Somnade med ipoden i öronen igår också så den har typ inge batteri idag. Snark, kan denna dag va över baraaa

katching

Var i sickla med ankan idag, fixade skor för studenten och även två andra par. Köpte en bikini också, weeej för det behövde jag! Och lite annat tråk!


Överdel H&M underdel GINA



STUDENTSKOR! :)

finns det nått bättre än 80 tals rock?



FAN VAD LÅTER GER MIG NOSTALGI! Jag dör för sån här musik!


yooo hoes

Fint väder har det varit ikväll, dock inte lika varmt som förra veckan, men det kommer väll sen igen. Tog en lång promenad med nea ikväll, var skönt och träffa henne ensam, känns som det var ett tag sen. Så nu har vi uppdaterat varandra om senaste och även pratat om roliga saker som händer och sker framöver nu. Och på tal om absolut ingenting är jag så jävla sötsugen så jag håller på och dör, men jag ooorkar verkligen inte gå till turren nu, för långt haha. Ska ändå sova nu, inte bra och smälla i sig en massa godis innan man ska sova. Man vill ju inte bli fet? Hell no!



hahaha så gammal!

god morgon!

Tog ett tag innan jag somnade igår, men idag är jag pigg som en nötkärna. Haha blir mer och mer taggad för studenten nu asså, kan inte tänka på nått annat!!

 

nu är det bara skor kvar, sen är jag klar! :)


trött men ändå inte..

Ligger o myser i sängen, är ensam hemma. Ganska skönt men ändå inte.. är lite sällskapssjuk idag. Ligger och lyssnar på Joshua Radin och surfar lite, funderar en del gör jag också. På studenten, sommaren som väntar och vad som händer sen. Provade min klänning och studentmössa när jag kom hem från sickla idag, och det kändes så overkligt och kolla sig själv i spegeln se ut så. Jag minns för längesen när man såg studentflak i stan åka runt, det kändes som en evighet bort. Om två och en halv vecka kommer det vara jag som står där. Jag är på väg och gå ut gymnasiet med bra betyg. Sen funderar jag mycket runt omkring mina vänner. Man märker verkligen vilka som finns där och vilka som inte gör det. Jag är glad att jag har dom jag har och skulle inte byta dom mot något i världen. Men ibland kan jag känna att jag bara vill lära känna nya människor, visst det gör jag ofta. Men jag menar ibland är man verkligen sugen på nått nytt. JAg vill göra nått galet, nån impuls grej som jag aldrig har gjort förut. Hoppas på en massa galenskaper i sommar, bara njuta av livet som jag gör exakt hela tiden!


godnatt!

Nu har jag pratat lite med calle, ska sova nu :) godnatt!

Långsjön <3


smått

Lite smått uttråkad, varit hemma hela kvällen utan sällskap, buhu :( Men jag måste ändå lägga mig tidigt idag eftersom det är tidig vecka nu, usch .. kollade precis klart på filmen "Så olika" som min käre farsa är med i, haha han har tillochmed repliker, lite tufft. not. Slänger upp bild på studentklänningen också :)






499:- på MQ :)

söndag

Sorry för dålig uppdatering men jag hatar och blogga på helger. Hur som helst, i fredags satt jag och josse på min balkong och hade skitmysigt. Satt och drack vin, lyssnade på musik och babblade i solnedgången. Sen var det fest hos Micke, alla var typ där vilket var asnice! :) Kul och träffa alla. Gårdagen var lugn, jag käkade middag hos mormor och drog till tanto sen, och mötte upp mikaela och co. Det är så mysigt och sitta i tanto faktiskt, dock var det sjukt mycket folk där, men det var ju så bra väder så. Sen efter tanto mötte jag upp sebbe och nea i sjöstad och satt och grillade med dom och tog en öl. Väldigt mysigt, sen drog jag hem. Idag har jag varit och köpt studentklänning :D:D den är jättefin tycker jag, nu är det bara skorna kvar. Och det är så sjuuukt att det bara är 2 och en halv vecka kvar. 2 och en halv vecka kvar med min fina klass! Vi ska göra vår student dag till en dag vi alla kommer minnas!





Sen blev det inge fler bilder från den fredagen, buuhuuu




nu blir det långsjön!

Med eken och clara, myyys!

nu är det sommaaaaar! :D

Åh det är så skönt och varmt ute, det blev knappt vår i år, sommaren kom direkt. Och det är så jäkla nice! WEEEEEEEJ :D

onsdaaag

Har varit ute med josse hela kvällen, skit fint väder så det var najs. Vi köpte glass och satt i en park och bara myste. Har funderat på en sak, känns så jävla konstigt mellan oss. Känns som att ingenting är som förut? Varför? Jag hatar det. Vi ses aldrig, snackar aldrig typ.

freedom rock

ÅH NYA PLATTAN ÄR SÅ BRA SÅ JAG FAN DÖR! Ni måste lyssna på dom här tre, mina favoriter! Ni kommer inte ångra er, dom spelas friskt här hemma! :)

 

 


tisdag

Hallå hallå. Kom hem sex imorse efter att jag suttit och pimplat vin hos en vän hela natten .. väldigt trevligt måste jag säga, vi satt på balkongen ända tills det blev mörkt, och sen ända tills det blev ljust igen. Sen var jag tvungen och dra vid sex för att lämna mammas busskort. Så irriterande. Har vart som en zombie hela dagen, sov kanske tre timmar när jag kom hem. Men jag hade otroligt trevligt igår iallafall :) har längtat hela dagen efter att få gå och lägga sig och det är precis vad jag ska göra nu! Så godnatt <3

Freedom rock plattan är så tuuuuung!


måndag

Jag sitter i skolan nu och det är måndag. Uppdaterar mig med ankan vad som har hänt senaste dagarna vi inte varit i skolan, det är ett måste varje måndag. Skönt med sen vecka för fan, nu har jag info layout sen håltimme. Då blir det steka i soleneeeeeeeeee

dålig uppdatering

Jag veeeet, men jag har jobbat all weekend. Igår efter jobbet drog jag till tanto och mötte upp Mikaela och co, jävlar va folk det var där! Men det var inte så konstigt, eftersom det var sjukt fint väder igår. Där satt vi och käkade, lyssnade på heat och drack öl. Det var verkligen sommar känsla måste jag säga. Sen som jag skrev igår hade vi super mysigt på kvällen när vi åkte ner cabat runt stan, och det var fortfarande varmt ute! Idag har jag jobbat och inte mycket mer, är helt död faktiskt. Sov skit dåligt inatt, mobilen ringde och störde. Blää, men som tur är har vi sen vecka i plugget nu, NAAAAJS!



sjukt mysig kväll!

Har åkt ner cabat med Eken Clara och Micke denna varma försommarkväll typ. Så jävla najs, åkte runt i stan och sen till vinter viken och drack lite öl och bara myste. Så jävla myyysigt :)














lördag&jobb

Blev en tidig hemgång igår, var hemma vid tolv. Superskönt, var på en fest på söder och drack en 3,5a sen var det dags för mig och dra hem, haha. skönt och vakna upp helt utvilad, fint väder är det idag också. Kyysss

fredag

Godmorgon, vaknade för en stund sen. Hade skitsvårt och sova inatt, så kände att jag behövde sova ut imorse. Nu sitter jag och dricker cola och väntar på att mickis ska vakna så jag kan åka och möta henne, eftersom hon aldrig kom hit igår och höll mig sällskap :( Puss!

kan man bli annat än glad? :)


varma sommarkväll ...


sliten

Shit va lite jag har sovit inatt. Spydde på vägen hem imorse också, så jävla duktig. Usch, har kanske slaggat tre timmar nu på dagen. Im like a zombie, men det är jag ju van vid haha. Väntar på hagge som är på väg hit nu, sen kommer mickis senare och ska sussa här! :)



En kväll i sjöstad

:)

På midsommar blir det krägga med ett gäng, bestämde vi igår. Sjukt nice det kommer bli, kan inte mer än längta till sommaren, men vill ändå inte att min gymnasie tid ska va över :( Det är verkligen blandade känslor alltså, men det blir väl bra sen också.. Oh juste, det blev inge Sweden Rock för mig.. kostar för mycket, och jag tar studenten då också och om jag skulle åkt hade jag fått pröjsa lika mycket som dom som ska vara där fyra dagar, och jag skulle bara kunnat vara där två dagar så jag sket i det. Men det är en massa andra saker i sommar, rock weekend tex. Där spelar danger danger och massa andra. HELL YEAH


torsdag?

Känns som lördag idag men det är det ju inte. Hade mycket mysigt med min bebis josse igår, efter det gick jag hem till mig och sen åkte jag hem till en viss idol, höhöh. Det var naajs. Idag ska jag träffa hagge en stund sen ikväll ska ja träffa mickis. Hare!

glömde

säga grattis PAPPA på födelsedagen! <3

onsdag !

Hade sjukt svårt och komma upp imorse, var nästintill omöjligt. Men sov bra gjorde jag iallafall, trotts att jag sov ensam. Idag är det onsdag sen är vi lediga imorn och på fredag, sjukt skönt! Hatar tidiga veckor. Usch usch. Tror jag ska träffa älsklingsjosse ikväll om hon kan svara i telefon nångång.... Sitter på info layout nu och är inne på fejjan och lyssnar på youtube. Love it. Sitter även och gör om en bild i photoshop.

Haha ser ni vem det är?;)


jag mår bra

Japp det gör jag. Jag njuter av livet varje sekund. Det börjar bli mer och mer vår och snart är sommaren här, och studenten. Allt känns så overkligt men jag bara sprudlar av glädje. Det är så många nya dörrar som öppnar sig för mig nu och jag älskar det! Jag älskar förändringar, jag älskar att leva mitt liv precis som jag lever det. Träffar mina underbara vänner som jag älskar mer än något annat. Går snart ut skolan. Träffar killar som jag tycker om, men binder mig ändå inte till något förhållande, med tanke på att jag absolut inte är redo för ett. Jag älskar och kunna göra precis vad jag vill när jag vill, det är ingen som säger till mig vad jag ska göra eller har åsikter hit och dit. Jag gör vafan jag vill och behöver inte anpassa mig efter någon, som jag gjorde förut. Har verkligen uppnåt nivån till att må så bra som jag gör nu, har sagt det flera gånger jag vet men det trodde jag fan aldrig jag skulle göra. Det bara händer en massa roliga saker hela tiden som gör mig glad. Önskar att alla kunde känna som jag känner just nu, men som sagt livet har ner och uppgångar, och jag är då inne i en fas i livet där allt bara känns GREAT! Och kom ihåg att varje sak som går åt helvete blir du en erfarenhet rikare av! :)

Så fin låt och låt text!


tisdag

Inatt sov mickis här, och GUD vad människan är jobbig och sova med. Håller på med sin tung piercing i sömnen som låter som fan så man inte kan sova, men jag älskar dig ändå bebi. Sen hade mina grannar sex igår också, väldigt störande och ligga och lyssna på vilket var en annan orsak till att jag inte kunde sova. Men kom iallafall upp till skolan idag, nästan..

braaa



Vad vore världen utan bra musik?!

Joshua Radin



Sök på hans låtar på spotify. sjukt mysiga gitarr låtar!

monday

Sitter i skolan och har uf. Jag fick alex jobb pass i helgen, skönt för jag behöver pengar. På onsdag fyller fars gubben år, men då åker han till skagen en vecka. Rolig typ det där. Och jag är så trött så vet inte va jag skriver, sov ingenting inatt. legat vaken hur länge som helst. _baaaajs

bittra söndag

Fan vad jag hatar söndagar.. har haft på mig mina sovkläder hela dagen med en boll mitt på huvet och inte gjort ett jävla piss. Inte gått utanför dörren, spelat spel på mobilen. Kul liv, ska bli kuul med skola imorgon fan. Och nu ska jag sova innan jag avlider av uttråkighet

söndag

Blev lugnt igår, micke kom o hämtade mig så drog han jag och eken hem till honom och glodde film och åt thai mat. Skön lördag, hade ju ont överallt igår hehe så det var skönt och bara va hemma. Nu känner jag för en massa bra nu musik på min ipod så nu ska det letas tung musik!! Puss

lördag

Vilket jävla pissväder. Hatar sånt här, och åkte till kallhäll förut kommunalt, eftersom kenta fyller år. Var ju genomblöt när jag kom hem. Vill göra nått kul idag, kanske dra hem till micke, men det suktar ju fan inte och gå ut, och eftersom jag hela tiden tror att jag ska dö kommer jag väl bli livrädd om jag går utanför dörren. Kul att man är ensam hemma också, vill ha sällskap. :( Går kvällen var mycket mysig, satt hos max i älta och krökade och snacka, soft som fan. Mötte oskar sen på hemvägen och drog hem till mig. Vet inte va mer jag ska skriva men om nån e sugen på och hålla mig sällskap här hemma så är det bara slå en pling :)

fan va jag älskar refrängen, gåshuuud


fredag!

Så underbart med fredag alltså. Va i skolan typ två timmar idag, sen gick jag hem. Skönt. Tog en nap och känner mig nu mer taggad än nånsin. Pumpar HEAT på högsta och fixar iordning mig. Ikväll ska vi till max och dricka och mysa. Va längesen vi va med dom på riktigt. Så det ska bli najs, ska möta josse i gullmars om en timme så måste lägga på ett kol nu. Hoppas alla får en bra kväll, drick varanan vatten! :D


kan bara säga grattis älskling





mätt och belåten

Har precis vräkt i mig 1043050 pannkakor typ. Känns som jag ska sprängas, men gott var det! Ser ut att bli en fin kväll och jag e sugen på och gå ut. Orkar inte sitta hemma idag, för det gjorde jag igår och det räckte. Är inte ofta hemma en hel kväll utan och möta nån, det blir för långtråkigt. Imorn är det iallafall fredag, sköönt! Ensam hemma också, älskar sånna helger, hehe. PUss!


morsning korsning

Torsdag morgon idag, FAN vad tiden går fort. Det är helt stört, jag börjar få mer och mer panik för att det typ bara är en månad kvar i skolan? Jag kommer sakna alla så mycket, det märkte jag igår också, vilken jävla sammanhållning alla klasser har fått, det kommer va fett jobbigt.. Men ändå kommer det såklart att kännas bra. Och på tal om nått annat så har jag fett svårt för och bestämma mig för om jag ska med till Sweden rock eller inte. Det kommer kosta lika mycket för mig som kan vara där två dagar, som för en fem dagars biljett, och det känns ju liiite surt. Men jag har alltid velat åka dit och nu är det FETT bra band som spelar.

Vem vill missa?!?!

haha

Sitter och diskuterar män med Angelica på msn. Jag ska allt ta mitt byte en gång till! Och jag lovar Ankan och fixa den andra you know, hahaa lifes great! har vart lugnt ikväll, är fett trött efter en jobbig dag så tänkte lägga mig nu. Puss på er


Finns ingenting jag inte skulle göra för dig. Jag skulle dö för dig lillebror!

jag vill ha sommaaaaaar!


kärsön

Gick bra, låg mest och solade i gräset för mitt knä har ju pajat helt. Kan ju inte springa eller nått typ. Det sugeeer, men det har varit en mycket trevlig dag måste jag säga, alla treor från jensen va där. PUSS

japp

Jag är så glad att jag lämnat det där livet bakom mig. För det var absolut ingenting för mig, det som jag inte visste då var det värsta jag kunde gå in på. Tror alla fattar va jag menar ;) Iallafall, har vart ute med david och robin ikväll. köpte en massa godis och bara myste. imorn är det idrottsdag eller va fan man ska kalla de? KÄRSÖN here we come, bläää

trötter

Jag börjar bli trött nu, konstigt eftersom jag sov länge. Kan ju dock vara för att jag har tjaffsat i tele en timme typ. Blir så trött på folk ibland alltså, men men. Löst nu iallafall tror jag. Ska snart in mot stan och möta hagge, orkar inte sitta hemma och ruttna, blir bara rastlös. Fuck it hej då


Om det ändå kunde vara som förut.

jobbigt

Jag behöver typ gå i terapi tror jag. Jag tror att jag ska dö hela tiden. När jag sitter på tunnelbanan känns det som att den ska spåra ut, när jag går ute kan jag få tankar om att jorden helt plötsligt ska explodera. Visst skratta ni, men det är fan asjobbigt. Jag kan inte åka buss med mycket folk på längre, för det känns som att luften ska ta slut. När det blixtrade förut ni vet när jag var med Josse var jag säker på att jorden skulle gå under. Jag var så rädd att jag skakade och fick skjuts hem för att jag inte vågade gå hem själv. As jobbigt fan

debatt anus

Sitter i skolan nu, jag och vinita ska debattera mot sebbe och wictor framför hela klassen plus tre lärare. fan jag vill inte, anus kuk arsle. :( jag har dålig hårdag också, men hoppas att clara ska klippa mig efter skolan så jag blir på bättre humör. hej då

morsning

Ganska fint väder idag så varför klaga? Vaknade upp av mig själv idag och det finns ju inge skönare, känner mig hur utvilad som helst. Idag blir det skola as usual sen vet jag inte vad som händer faktiskt, kanske träffa max och tottoo. Men nu blir det en efterlängtad cigg på ballen. Kisses

måndag

Och jag har inte bloggat på hela dagen, oj va jobbigt. Höhö. Skolan gick bra, men det blev lite för mycket vattenkrig i slutet, går vi femman eller går vi på gymnasiet? Ibland kan man undra. Och min cp störda UF grupp som jag tillbringar stor del med i skolan är ju bara helt störda i huvet. Haha stänger in Marina i grupprummet samtidigt som dom står och fiser, hahaha jag dör. Men iallafall, dagen har varit bra :) Känner mig sugen på och träffa balle igen så får nog se till och fixa en dejt, mööhö. Sov gott alla

hallå där

Hart varit ute hela kvällen. Mötte först upp felicia på en promenad och godis, sen träffade jag älsklingsbebi och satt och snacka en lång stund i sjöstad. Väldigt mysigt faktiskt. Nu har vi sen vecka i skolan och jag ÄLSKAR de! Så jävla skönt och sova ut på mornarna, gosh! Är rätt trött nu faktiskt så jag ska nog krypa ner snart, men först blir det macka med oboy :)

älskade fö3b...


söndag

Jobbet gick bra idag, det har vart rätt lugnt hela dagen. Kom hem för ett tag sen, och det var stopp i trafiken mellan alvik och gullmars så jag fick gå hem, yees. Har ont i mitt cp knä som bara den, men men. Fint väder ikväll, nån som e sugen på och ses?

lördag

Sitter hemma och väntar på Langos, är så sjukt hungrig och jag har inte ätit de på hundra år så jag kan inte bärga mig snart. Langos med prickig sås, mums! Ikväll blir det lugnt, jag jobbar imorgon så, men vill ändå hitta på nånting så ring om det händer nått :)


valborg

Var otroligt bra måste jag säga. Mötte först upp Mikaela och sen satte vi oss på kingstown och babbla ett bra tag. Hade skitmysigt, och beställde in shottar av mickis, gullungen. Sen drog vi till harrys och mötte upp resten av folket. Hahaha vägen dit var ju bara så jävla klockren! Träffade på en gammal lärare på jensen, soppan vi hade i mediekunskap. Och det roliga var att jag kände igen honom men kunde inte koppla varifrån. Så sa han "Nej jag har inte varit din lärare.." Och då fattade jag, hahaha fan vad jag garvade asså. Han va skitpackad, hhaha. Men iallafall, FÖRSTA gången vakterna på harrys var på bra humör. Va där  en halvtimme, sen kände jag att jag hade druckit för mycket, så jag drog hem och tog sällskap med fabey. BRA KVÄLL!

RSS 2.0