tisdag?

Kom hem från malmö i söndags natt. Och fyfan, återigen FYFAN va bra vi haft. Helt sjukt va mycket trevliga människor det finns där om man jämför med här. Har träffat sköna människor varje gång. Och fredagen mina vänner är en dag/natt jag aldrig kommer glömma haha! Jag och Hannah träffade två tvillingar som var identiska, och jag är ärlig när jag säger att vi inte såg skillnad på dom förutom tröjorna. Vi rullade hem vid 8 på morgonen på lördagen, fulla och belåtna hehe från en sjuk jävla efterfest. Sen blev det slagga hela dagen typ, sen drog vi till deras polare på kvällen och drack lite bärs och tog det lugnt. Så kul att dom kommer uppp till Stockholm nu på fredag hela gänget! Då får vi ses ännu mera, och jag som vanligt blev lite förtjust i ena tvillingen...























Lägger upp mer sen!


såååå fin !!



Nu drar vi till Malmö, ses på söndag! Sakna mig inte för mycket ;)

fan vad jag saknar dig



KOM HEM NUUUU

free fallin

Kom precis hem typ. Har hängt med Hagge. Käkade världens godaste pizza! Så nu känner jag mig 10 kilo tyngre. men whatever. Har packat det sista nu, imorn drar vi ju! Som tjej är det ju väääldigt jobbigt och packa, med tanke på att man jämt vill ha med sig hela garderoben, alla skor, osv. Men jag har packat ner det jag tror jag behöver. Jag är jävligt bärs sugen, har varit det typ hela dagen. Börjar typ dregla när jag tänker på en kall öl. Men jag får vänta tills imorgon. Slutar jobba vid tolv imorgon,så skööönt. Vårt tåg går vid 3 på eftermiddagen så vi är väl framme runt åtta. Wiiihoooooo!




















<3

cp väder, cp trött

Jag är trött precis hela tiden, förstår inte vad felet är med mig. Har jag brist på nånting? Ah det skulle väll va kärlek isåfall. Annars har jag inte brist på något. Börjar tycka det är jobbigt och gå runt och va trött ständigt. Cp väder har vi också idag, regn ena sekunden och sol och blå himmel andra. Ska träffa Hagge senare och käka, eftersom morsan dissar mig och går ut med jobbet. Och om det verkligen är något jag tycker är SKIT TRÅKIGT så är det att laga mat.
Grinigt inlägg i know.

ensam

Lyssnar på min nya favorit låt som jag länkade i inlägget innan. Den är sjukt bra, men blir typ lite små deppig av den. Jag börjar tänka på Sonny, och tror att jag saknar honom. Men det är ju bara en känsla, inte verklighet. Jag vet att jag innerst inne inte saknar honom, utan jag saknar att ha någon, därför är det han som dyker upp i huvet. Man kan ju omöjligt sakna en person som bara skadat mitt inre och bara varit elak. Nä, jag går aldrig tillbaka dit igen. Jag kommer träffa en bra kille en vacker dag. Dock har jag aldrig haft tur när det gäller min relationer. Dom mest seriösa jag haft har ju liknat varandra. Alla har tagit mig för givet och skitit i mig. Oskar, Sonny, Chris, Charlie. Dom fyra har varit precis likadana. Och oberäknerliga. Jag har aldrig vetat från en dag till en annan vart jag har haft dom, vilket brytit ner mig totalt. Nä, jag ska försöka öppna ögonen och fiska upp dom där riktigt bra killarna som gör en lycklig. Som tar initiativ, gillar och göra saker, istället för och ligga hemma hela jävla tiden och kolla på film och ligga typ. NEEEEEEJ TAAAACK.



I SOMMAR BLIR DET ÖLAND EN VECKA! Fan va galet!

tisdag

Usch usch USCH vilken jävla dag! Jag har aldrig varit såhär trött tror jag i hela mitt liv. Charlie sov här inatt och jag sov ca 2 timmar och började jobba halv åtta imorse. Fan trodde aldrig den här dagen skulle gå över men det gjorde den. Slängde mig direkt i sängen när jag kom hem och sov två timmar. Sköönt, men är typ ännu tröttare nu. Senarer ikväll kommer Hannah hit och hänger med mig, vill inte vara ensam. På torsdag drar vi, skööönt och komma bort från fitt sthlm några dagar.



Så niiiiiice

måndag

förlåt för att jag inte har bloggat på hela helgen men jag har inte haft tid! I fredags kollade vi ju på brorsans spelning på harrys. JÄVLAR VA BRA DOM VAR! Jag blev tårögd av och se Marcus bakom trummarna. Helt sjukt vad duktig han är. Blev en jävla massa bärs både fredag och lördag vilket är asnice. Känns som jag börjar leva mitt liv som jag gjorde förut nu igen. Panikångesten tar inte en lika stor plats i mitt liv längre. Igår spelade jag minigolf med Janne Sebbe Jerry och Nea, och efter det åkte vi och spelade pingis i odenplan! Skön jävla söndag måste jag säga. Hade ont i käkarna när jag kom hem för jag hade skrattat för mycket :)


ännu en dag..

En till dag har gått av det nya livet, för 100 gången. Men som sagt, jag har ju vart med om det förr. Från en dag med kärlek och gull, till andra dagen när man helt plötsligt inte ska prata mer. Det tar som fan på mina krafter och hålla på och anpassa mig hela tiden inför alla nya saker. Jag hade planerat en sommar som jag trodde jag skulle spendera med han som jag trodde skulle bli min pojkvän. Men nu är det ju ändrade planer igen, otippat. Men sånt är livet. Och jag älskar alla mina så jävla fina vänner som ställer upp och finns för mig nu när jag behöver er som mest. Det är så skönt att veta att jag kan luta mig på er axel och bara grina om jag behöver. Jag vill verkligen inte vara ensam nu. Det är det sista jag vill nu. Fan vilket jävla tomrum jag har inom mig. Jag känner mig inte som mig själv längre. Det är något i mig som har gått sönder.




Hur länge ska jag gråta?

:)

Hallå bloggen! Idag har jag jobbat och det va fan skönt. Tröttnar så snabbt på och ligga hemma och bara ruttna.. så nu är jag igång igen! Fixade också håret hos frissan idag, väl behövligt. Fan jag skämdes nästan när jag satt med hettan på haha. Men nu är jag mycket nöjd. Ljusare och finare :) Och nu mina vänner är det bara 1 vecka kvar tills jag och Hannah åker till skåne! Som jag har längtat, och framförallt som jag har velat träffa Victor igen! Nu får jag snart göra det och det ska bli helt underbart. ska njuta varje sekund.



snart ses vi!:)


kan inte sova

jag är inte trött.. det suger. Huvudvärk har jag också. Yep yep. Imorgon ska till frissan och bli snygg i håret. YEEEEIJ! Blir bra till marcus spelning och malmö. Man känner sig alltid fräsch när man fixat håret eller vad säger ni ? Fan min utväxt är ju lagom sexig.. Jobba ska jag också göra imorgon, frågan är bara hur fan jag ska orka när jag är uppe nu liksom..





Red head..





Brownie..





Och ljus..


.

Ligger i min säng och lyssnar på musik. Tårarna bara rinner, jag kan inte sluta. Jag tänker på han som en gång var den finaste pojkvännen man kunde tänka sig. Han som gjorde allting för mig och uppskattade mig. Han var glad, trevlig och helt underbar. Vad hände? Hur kan en människa förändras så mycket? Ingenting blev sig likt. Min mage vrider sig när jag tänker tillbaka på alla fina stunder. För vad hände sen? Så många gånger som jag försökt, jag har ändrat på hela mig själv. Lagt ner all energi och tid jag äger, och lite till på något som jag inte fick nått tillbaka av. Jag trodde på oss, det skulle ju vara vi tillslut. Men du visade dig vara en helt annan människa som inte kunde bli sig själv igen. Hur hur hur kunde jag tro på allt skitsnack? Hur kunde jag ta alla anklagelser om att det var mitt fel, att jag bombade, att jag blev sur över små saker, att vi inte skulle ses hela tiden. Det ända jag ville ha av dig var kärlek, att du skulle vilja vara med mig lika mycket som jag ville vara med dig. Jag ville inte bli vald i andra hand hela tiden. Men allt det där fann jag mig i. Jag kände mig inte ett skit värd så det gjorde ingenting att jag blev vald sist som vanligt. Det har ju varit så senaste tiden så det var ju inget fel. Så fort jag sa ifrån så sa du att vi skulle skita i det. Allt efter dig och vad du ville. Jag skulle kunna skriva en bok om allt det här, men det finns fortfarande ingenting som kan förklara mina känslor efter allt det här, och hur jag kall jag kände mig när jag inte fick någon respons tillbaka, när det kunde dröja timmar på ett svar från dig. För du höll alltid på med annat. Du valde bort mig, knuffade bort mig och ville bara ha mig när det passade dig. Du visste ju att jag stog med öppna armar och väntade på dig, som jag alltid gjort. Det måste ha känts skönt för dig och veta att jag alltid fanns för dig. Det som gör mig rädd nu är hur jag ska klara av den här tröskeln en gång till? Nu är jag här igen, ensam och sårad till 100. Jag börjar bli tom på ord, finns fan inge mer och säga mer än att du aldrig har förtjänat mig och allting jag har gjort för dig. Du förtjänar en fet äcklig padda som är lika egoistiskt som du är, som väljer sig själv före allting annat. Som är lika otrevlig, sur och grinig som du. Som kan såra dig lika mycket som jag alla gånger har blivit. Det önskar jag, att du en gång får smaka på din egna medicin.


<3


sommar 2011

Den här sommaren ska jag göra mycket. Sommaren efter studenten var bara ett helvete, panikångesten började och jag gjorde absolut ingenting roligt alls. Så tänker jag fan inte ha det i år. Nu ska vi dra till öland en vecka i sommar en massa tjejer, kommer bli så sjuuukt nice! Innan det blir det Sweden rock. Sen är jag sugen på danmark i sommar. Ska göra en massa saker har jag bestämt. Dock ingen utlandsresa men det är jag faktiskt inte ens sugen på, sverige är ju som bäst på sommaren! Sitter och kollar på sommar bilder från förr. åååh! Ska dra ihop ett gäng och åka till krägga också, ett måste flera gånger på sommaren! :D

Jag tänker inte tillåta mig själv att må dåligt mer. Det får bli ett slut nu. Jag och mina känslor har utnyttjats färdigt nu


tungt

Det ligger på mina axlar idag. Panikattacker blandat med tårar. Hur kunde jag tro att allt skulle bli bra tillslut? Hade jag aldrig trott på det så hade jag aldrig varit här idag med tårar. Blåögd är vad jag är.. men det sägs ju att varje motgång gör en starkare, så det är väl någon mening med allting. Jag har ju redan byggt upp otroligt mycket om man jämför med två år sedan. Jag blir ju dock inte sårad på samma sätt. Men det är när jag hamnar i en speciell tankebana som allt bara släpper. Men med tiden kommer det bli bättre, det vet jag. Det är bara just nu det är rena helvetet. Men det var risken jag tog när jag trodde att det skulle bli bra mellan oss. Har legat hemma och varit sjuk i två dagar vilket inte gör saken bättre heller. Då har man ju tid och ligga och grubbla hela tiden. Men nu när allt är som det är har jag iallafall malmö att se fram emot nästa vecka. Och marcus spelning på fredag. Det ska bli så sjukt kul! Och då ska jag inte ha med mig några dumma onödiga tankar i huvudet, utan då ska jag ha roligt med alla som verkligen betyder något för mig. Känner att jag behöver det nu.. <3



Jag förtjänar så mycket bättre än de här. Skönt att jag iallafall äntligen har insett det.

ensam ..

Ligger i min säng, ensam, med en massa levande ljus och min katt såklart. Sjukt mysigt jag har fått härinne så jag trivs superbra här, är här inne hela tiden numera.. annars då, har varit hemma från jobbet idag. Har känt mig hängig och snorig hela dagen,med huvudvärk.. Sen har ju såklart tankarna gått i ett. Jag funderar,reflekterar och undrar. Har så många frågor utan svar. Jag är helt slut, när jag väl koncentrerar mig på att någonting ska bli bra så gör jag verkligen det fullt ut, som nu med mig och Sonny. Ändå blir det bara pannkaka av alltihop och jag direkt på mig själv och anklagar mig själv. Men hur mycket är egentligen mitt fel? Hur mycket ska jag skylla på mig själv? Jag har bara varit mig själv, glad, försökt tänka positivt och som vanligt satt honom före mig själv. Vi har spelat efter hans regler och gjort allt som han har velat ha det. När har min röst blivit hörd? När fick jag säga nånting som jag tyckte vi skulle göra eller som jag ville att vi skulle ha det? Kommer faktiskt inte på en enda gång. Och när det då går så långt som det faktiskt har gjort alla gånger det här har hänt så känns det som att det är så kärlek ska vara. Jag ska bara ge och ge men inte få något tillbaka. Skulle jag få lika mycket tillbaka av en kille, och som visar kärlek, uppvaktar mig med frukost på sängen, köper blommor, säger hur fin människa jag är, då skulle det bara kännas helt fel. För jag har aldrig någonsin fått uppleva det där. Alla killar jag har träffat har varit precis likadana. Energi tjuvar som sugit musten ur mig tills jag faller, och då har dom inte varit där och fångat mig. Jag har varit en slagpåse som har fått ta all skit och alla anklagelser. Jag vet att detta är otroligt mycket självömkan från min sida, men om jag ska vara ärlig så är det helt sant. Sonny kontrollerade mig ständigt. Ett kontrollfreak som kämpade för att få mig lindat runt hans finger. När han väl hade lyckats med det kunde han luta sig tillbaka och bete sig hur som helst, för då visste han att han sårat mig, vilket var precis som han ville. Han vet hur sårbar jag är. Han visste precis när jag föll för honom och visste precis mina ömma punkter. Kände han att han inte hade kontrollen över mig blev han frustrerad, vilket märktes. Och hur i helvete kan jag se att något av det här skulle bero på mig? Att det skulle vara mitt fel att det är som det är? Det ända jag kan skylla mig själv är att jag står ut med skiten. Det behöver absolut inte vara såhär, jag kan välja bort människor i mitt liv som får mig och må allt annat än bra, som Sonny tex. Ändå hoppas jag hela tiden att han kanske förändrats, att det blir nog bättre. Men sanningen är den att han kommer alltid att vara den han är och vem vill vara med ett kontrollfreak som dessutom väljer allt annat än dig före. Som aldrig uppvaktar en på ett mysigt sätt eller som aldrig säger hur fin man är. Som ständigt skyller ifrån sig så fort en motgång uppstår, som ger upp genom att skriva ett fegt sms som: Vi skiter i det här ja orkar inte. Sånna sms kunde jag få för att jag visat att jag blir ledsen på hans beteende, eller för att jag sagt att jag någongång skulle vilja komma i första hand. Förstår ni hur sjukt det låter? Jag kämpar för någon som inte ens vill ha mig? Jag kämpar för en jävla isbit som inte bidrar med någonting bra alls i mitt liv. Det ända han gör är att framkalla min svarta åskboll i magen varje gång jag säger ifrån, eller tamigfan varje dag. Hur kan man förlita sig på en sån här person? Som ändras varje dag? Jag har ju tänkt steget längre, och jag inser ju att jag aldrig kommer att vara lycklig med honom. Det skulle se ut som det gör nu. Och i ett förhållande är man två, dvs 50/50. Som det är nu så är det Sonnys regler som gäller och det ska jag rätta mig efter. Nu när jag skriver det här får jag ju allt svart på vitt en gång till. Är det nu jag kanske ska inse hur sjukt det här är och hur jävla mycket bättre jag kan få det om jag bara vill och vågar? Jag tänker för mig själv att jag ska komma på en positiv sak med Sonny. Vet ni vad det värsta är, jag kommer inte på en enda... Fan jag missar ju så många andra fina människor därute genom att ödsla all min tid och energi på det här. Fan heller jag tänker inte göra det här mer, jag vill inte jag klarar mig bättre utan det svinet. Jag kan, om jag vill! Och nu vill jag verkligen, och jag KLARAR det! Jag kommer komma över honom!



Nu ska jag börja tänka på mig själv lite mer.. känner att det är dags nu!

:/

Jag är så himla trött hela tiden så jag vetifan vart jag ska ta vägen. Känns som jag ska somna stående. Hänger inte med med blicken, känner mig yr i huvet, som att marken gungar ungefär. Vettefan vad det är med mig. Kanske är reaktionerna av medicinen som jag inte längre stoppar i mig. Man kan ju bli trött och yrslig och allt vad de är. Men som vanligt ska jag gå runt och tro det värsta, att det är något annat.. Gick halvbra och jobba idag, var så trött så jag orkade inte göra nånting. Och ungarna är som jävligast på måndagar när dom inte setts på hela helgen. :p annars då, jo upp och ner med allt. Jag får mina stunder när jag känner mig starkast i världen och livet känns underbart och det är så mycket jag vill göra, medans jag andra stunden blir ledsen och deppig och saknar sonny mer än nåt annat. Helt sjukt hur mycket människan har fuckat mitt psyke under dom här åren. Kontrollbehovet som han hade utan dess like, som jag alltid funnit mig i utan att se att det är så otroligt fel.. men som sagt, jag kan bara skylla på mig själv som stått ut för länge. Har jag inte märkt att jag aldrig fått något tillbaka? :S

 

Babe.. <3


så jävla rätt

Har ju varit sjukt nere idag pga av olika anledningar, dels att jag bråkade med min farsa igår. Har aldrig bråkat som vi gjorde igår, det blev kaos och jag tänker inte prata med honom mer. Aldrig. Men skitsamma, angående det här med Sonny så har jag ju som vanligt fått mina gråt attacker, men det brukar lugna sig ganska snabbt. Så fick jag ett så jävla bra sms från Mikaela som jag måste skriva här.

"du kan inte låta dig själv bli styrd av en annan människa. Du ska leva ditt liv med ett leende på läpparna varje dag för det finns så himla mycket att vara lycklig över. Han är en person, EN enda person som du lägger över dit liv till, det är inte sunt och kommer aldrig sluta bra hur snäll han än är, för det är inte förens du tar kontroll som du kommer bli fri och lycklig. "

det där ska jag läsa varje dag! Jag kände att efter jag läste det där så fick jag världens jävla kick. Det kunde ju inte stämma mer eller hur?

hur mycket kan man ta?

Ska jag behöva gå egenom det här en gång till? Aldrig i livet. Jag klarar det inte en gång till. Känner mig som tur är så pass stark att jag klarar det här. Självklart är det lika jobbigt som alla andra gånger och det kommer stunder när jag blir helt förstörd och tårarna bara sprutar. Men jag försöker tänka som Mikaela, trots att det är svårt. "Tänk att det som händer, händer av en anledning" "Och det som är meningen att hända kommer att hända" Så jävla svårt och tönka så bara. Jag vill veta nu hur det ska bli, inte luta mig tillbaka och vänta och se. Det kan inte jag, jag är alldeles för sårbar för att gå runt och inte veta till 100 procent hur saker ska bli mellan oss. Men nu sprack ju allting igen, från att du älskade mig i fredags till att du inte ens kunde möta mig för du var trött. Olika budskap varje dag som du inte ens kan förklara. Jag blir rädd..



Jag SKA JAG SKA JAG SKAAA hitta någon som vill vara med mig och som gör mig lycklig! JAg ska!!

sårad

För vilken gång i ordningen kan man undra? Jag är så jävla sårbar och har mina sår inom mig fortfarande. Varför VARFÖR ska jag öppna mig och ge hela mig själv till folk som jag tror jag litar på? Så får jag ingenting tillbaka, inte ens ärlighet kan jag få höra. Blir så trött på mig själv och folk som ständigt sårar mig, det är på något sätt som att dom vet vart mina ömma punkter sitter. Eller, såklart dom vet. Speciellt S, han har ju pillat upp mina sårskorpor miljontals gånger. Men nu är jag så jävla mycket starkare än vad jag var förut. Jag är ledsen och nere i 10 min sen går det över på nåt sätt. Har så jävla mycket annat som lockar i mitt liv, men kärleken är ju alltid det som svider mest..Varför ska jag dras till alla sviniga killar som njuter av att såra mig och trycka ner mig? Bra fråga.

komplicerat ..

varför ska kärleken vara så komplicerad? Varför är det så svårt och få fram saker man vill säga på rätt sätt? Få personen att förstå, mötas halva vägen var, komma överens? Det är fan inte lätt alltså. Jag blir helt slut. Känner mig trött som aldrig förr, helt paj i huvet. Känns som jag har deg i huvet ungefär. Hänger inte med med blicken, halvsover fast jag är vaken och så vidare. När ska detta ta slut? När ska jag luta mig tillbaka och faktiskt njuta av det jag har och livet?


onsdag

Gick hem från jobbet idag, hade sån jävla huvudvärk. Så har legat hemma hela dagen sen kl 1, förutom promenaden jag tog senare ikväll. Så jävla mysigt väder så man vill ju vara ute hela tiden. Annars då, jo det funkar. Helt bra känns det inte nu med tanke på allting. Men vi kämpar på och försöker. Det är det ända vi kan göra just nu..

måndag

Ny vecka. Underbart väder. Dock kunde jag inte somna igår så vid 4 somnade jag. Är galet trött nu men fan ska man göra. Slutar 3 idag så det är nice! Fan jag svävar på moln just nu. Så jävla bra mår jag! Det går bra med kärleken, mina vänner är helt jävla underbara. Nice väder, livet bara leker just nu. LYCKORUS

8 maj

Hejsan hallåsan. Längesen igen som vanligt. Vet inte alltid vad jag ska skriva, därför blir det så! Men det är ju snart sommar i detta kalla land vilket är awesome! Man är ju ute och glider hela tiden. I fredags tog jag min första bärs på ett halvår. GISSA OM DET SMAKADE?! Fan jag bara satt och njöt. Firade kvällen med att äta oxfilé också. Det har varit en sjukt bra helg måste jag säga. Idag var vi på årsta fältet hela dagen med alla grabbs och lirade kubb, fotboll och brännboll. Stört nice. Synd bara att helgen är slut och jobb väntar imorgon.. men jag mår fett bra så ska inte klaga! Lägger upp lite bilder från fredags och igår. Puss på er














låter bilderna tala för sig själva!

















Mer bilder kommer. VILKEN GULD HELG!

RSS 2.0