Tisdag natt i malmö

Kom fram till malmö idag vid två. Så skönt och vara tillbaka igen. Har bara myst med Camilla hela dagen, käkat middag, tagit en långpromenad vid havet. Nu har jag precis kollat klart på Beck-Levande begravd. Helt okej.. Och nu går mina tankar i ett. Jag är helt slut i huvet och jättetrött men kan ändå inte sova. Imorn ska jag träffa en tjejkompis och ta tag i jobbsökandet på riktigt. Känns som jag kommer närmare och närmare nu, känns så bra. Ändå är det mycket i huvet nu, min pojkvän är fortfarande i turkiet och jag längtar ihjäl mig efter honom. Ingen av dom vet att jag är i malmö så på lördag när dom kommer hem ska jag överraska dom, haha fan va roligt det ska bli! Men iallafall, tänk om kanske två månader, om ens det så kanske jag bor här nere. Känns så overkligt, och samtidigt så bra. Så länge som jag har velat det här! Nu är jag snart där! Så fort jag fått ett jobb så drar jag.

söndag

Den här dagen har varit väldigt konstig.. Sov hos linnea, vaknade vid typ 1. Gick upp och käkade frukost och låg och glodde på film. Sen somnade båda igen och sov till fem. Känner mig hel seg :S Tar väl igen all sömn efter malmö och sthlm när älskling va här. Då sov vi inte mycket alls. Fan! På tisdag drar jag iväg till malmö, orkar inte va hemma. Ska va med Camilla, david är i japan. Ska bli mysigt som fan och hänga med henne ensam. Sen kommer älskling hem på lördag så lär träffa honom då, wiie! Längtar ihjäl mig efter honom. Men den här veckan i malmö ska jag främst ägna åt jobb. Ska träffa Linda en kompis som ska hjälpa mig lite på vägen och kolla vad som erbjuds i malmö. JAG ÄR TAGGAD! VILL BORT NU!!





Saknar dig älskling!! <3

long time ago

Nu har min älskling åkt hem :( Dom drog i onsdags. FAN. Saknar honom så jag vet inte vad. Men dom kommer upp igen om en vecka ungefär. Veckan jag har framför mig består av absolut ingenting!! Nea åker iväg på måndag och det ska regna. Fan. Skulle döda för och få jobba lite och få in lite pengar, den här sommaren har inte varit billig direkt, men det har det varit värt helt klart. Vi hade så mysigt i malmö, och sen när älskling kom hit.



Världens finaste!! <3

<3

Jag är lyckligast i hela världen just nu. Du är bäst, imorn ses vi igen<3


RSS 2.0