måndag

Har haft några helvetes dagar sista tiden med panikångest utan dess like, så har varit helt isolerad i mig själv och mina tankar. Men nu är det lite bättre, ska träffa mickisen ikväll. I miss her!

harrys

Hej kära blogg. Har inte haft tid eller lust och skriva här men nu kändes det som att det var på tiden. Sommaren är underbar och jag flänger runt fram och tillbaka och bara lever. Igår tog jag med mig josse till harrys, trodde dock aldrig hon skulle gilla stället. Jag hade fel, jag och hon röjde satan där inne och dansade som aldrig förr haha. Stört rolig kväll måste jag säga. Träffade även två tvillingar som var identiska med varandra, det tyckte vi var skit kul hahaa




lördag

Jag och brudarna hade supermysigt igår. Vi satt i humlan och drack vin och babblade. Varmt var det också, helt underbart. Hittils har den här sommaren vart hur jävla bra som helst.




underbara sommar

Det fina vädret tar aldrig slut, och det är helt underbart! Idag hr jag utträttat lite ärenden och så, och nu ikväll ska jag och tjejerna sätta oss ute på nått mysigt ställe och pimpla vin, livet leker sånna här dagar alltså!

Favorit låten just nu ;)


torsdag

Igår var jag ute med mickis och vinita. Vi satt först hos mickis och pimpla vin och snackade, skit mysigt. På hennes balkong. Sen drog vi till 54 där vi uppraggade av några äckliga polacker som ville supa ner oss på jäger, fyfan. Sen drog vivvi och jag hem till mig och promenerade till shell kl fyra imorse. Haha mys pys!







Sommar sommar ... :)

Det är ju så underbart väder så sitter ju aldrig vid datorn. Men nu är jag ensam så nu kan jag passa på. Helgen var lugn, har solat mestadels av tiden. Och igår åkte jag mickis josse och vinita till långsjön och satt där, det var supermysigt. Dock mycket muggor, uuääääkkk. Idag har jag och josse pressat i solen också, och imorgon blir det ungdomsmottagningen och sen träffa älsklingsnea.  :)












lördag

Hade supermysigt igår hos gustav ute i nacka. Vi blev ett par stycken som satt ute på hans altan och drack och hade jättemysigt :) låter bilderna får tala för sig själva










torsdag?

Ah det är det va? Har ingen koll på dagarna alltså. Har solat med nea idag vid långsjön, det var najs och varmt. Kollade på första sex and the city filmen igår i min ensamhet, grinar lika mycket varenda gång. Så jävla braaa. Finns sån kärlek verkligen på riktigt? Har väldigt svårt och tro det, men det är väl kanske för att jag bara upplevt den mest sjuka kärleken i hela mitt liv. Dock har ja hela livet framför mig så vi får hoppas att nån som Aidan eller Mr Big charmar mig sådär :) hahaha

röksugen

Ligger i sängen och pratar med josse i telefonen. Kan inte sova och är röksugen, men ska trappa ner ordentligt med det där. Imorgon blir det ungdomsmottagningen och sen sola hela dagen, måste bättra på brännan lite. Ska bara ligga och ta det lugnt, känner att jag behöver det.. har inte haft en lugn dag på evigheter.. sov så gott puss!

back in town

Nu är jag hemma från malmö! För första gången var det faktiskt skönt att komma hem. Saknar mina vänner så mycket så nu ska jag bara ägna min tid åt dom. Tågresan gick bra men fan vad jag hatar och sitta still i fyra och en halv timme alltså, usch. Har packat upp mina grejer nu iallafall och ska landa lite tänkte jag. Är ensam hemma ikväll vilket är superskönt, med tanke på att jag inte varit ensam på ett bra tag nu.


Köpenhamn

Köpenhamn

Köpenhamn

Öl öl öl

Camilla

Jag och älsklingen

igen

Hamnen

ÖL <3

Tågresan hem från danmark

Haha den här hittade vi på väg till tåget när vi skulle till danmark. tyckte bara den va så jävla klockren, hahaha HELLO FITTY

sista natten

Ja idag är det sista natten jag sover här, sen imorgon bär det av hem igen. ska bli skönt, känns som jag inte varit hemma i sthlm på hur länge som helst, innan jag drog hit var det ju midsommar och så. Har vart på bio ikväll med camilla och sett sex and the city 2, och jag förstår inte folk som säger att den sög. Den var ju STÖRT skön fan! Garva hela filmen haha. Nä nu ska jag slagga e fan trött. Puss!

Natt i malmö

Hej alla glada. Förlåt för att jag inte uppdaterat ett skit sista tiden men jag har verkligen inte haft nån lust och sitta framför datorn här i malmö. Jag har varit här i fem dagar nu, och har redan hunnit gå ut med två lesbiska tjejer dvs ett par, sen har jag bråkat med ett grabbgäng utanför krogen, shoppat lite, varit i Danmark och även legat på stranden. Hehe man hinner med mycket här måste jag säga. Men fredagen var nog den mest händelserika dagen, hahah. Det var då jag gick ut med två lesbiska tjejer, det var en upplevelse faktiskt. Dom visade sin kärlek väldigt öppet och sa vad dom tyckte och tänkte, helt underbart. Sen i lördags åkte vi över till köpenhamn och satt på olika uteserveringar i solen och drack bira, underbar dag måste jag säga. Förutom att det var några grader för varmt. På tisdag åker jag hem och jag börjar sakna alla min fina vänner där hemma, så vi ses snart! <3

RSS 2.0