stark

Idag har jag legat hemma hela dagen. Har knappt orkat gå upp ur sängen här hos Camilla. Jag är så ledsen över allting. Jag vill att allting ska bli bra. Samtidigt som jag känner att jag har fått nog av karatefyllor, brist på respekt och att bli tagen för givet. Det var inte så jag ville ha det. Jag vill ha en pojkvän som uppskattar mig, som vill göra saker för mig lika mycket som jag ställer upp för honom, som väljer mig före alkohol. Som tar hand om mig när vi är ute, och ser till att jag kommer hem ordentligt. Som ser vad jag gör för honom, och som hjälper mig rent ekonomiskt nu när jag har det kämpigt. Jag är trött, ledsen, mina ögon är röda efter alla tårar. Mitt hjärta känns krossat, jag känns tom. Men jag ger inte upp, jag älskar dig över allt annat Mattias, och jag ger inte upp i första taget. Du är fan allt för mig. Har sovit här i tre nätter om man räknar med den här. Imorgon ska jag få träffa dig och jag längtar ihjäl mig. Saknar dig så.. Samtidigt som jag känner som jag gör så känner jag mig starkast i världen. Jag ser problemen och tar tag i dom. Till skillnad från alla andra naiva jävlar som bara skrattar åt saken och fortsätter fast man gjort bort sig. Jag tar ingen mer skit och det har jag fan visat nu

Tom,sårad och stark.


Kan inte sova...

Ligger i hästens sängen hemma hos Camilla.. Den är så skön så jag dör! Ändå kan jag inte sova.. Kan inte koppla av riktigt, märkligt. Ligger och grubblar och hit och dit. Jobbig känsla jag har i kroppen, som inte riktigt vill försvinna. Jag tror den känslan heter ångest. Inte panikångest, men ångest. Jag har ångest över min livs situation, över att jag inte får in tillräckligt med pengar. Kan inte spara pengar för och hitta på roliga saker.. Det är en sån jobbig känsla. En inre stress jag inte blir av med förns jag hittat ett jobb. Det är svårt med jobb i dagens läge. Och Malmö har 4000 färre jobb än i Stockholm vilket inte underlättar situationen!

Jaja jag ska försöka sova nu och hoppas att jag inte tar med mig tankarna om jobb i sömnen. Godnatt!


Måndag igen

Och ingenting känns kul. Så tråkigt och vara hemma och inte jobba. Var ute i förra veckan och lämnade mitt cv till olika butiker inne i stan. Var rätt jobbigt innan och jag kände mig jätte nervös. Men det gick bra ändå, hoppas att nån av de olika butikerna behöver mig. Vill inget annat än och börja jobba.


Nog om jobb. Imorse var jag ute på en lång powerwalk, kändes superskönt och röra på sig lite, fint väder också. Måste fortsätta hålla igång, för så som jag ser ut nu vill jag inte visa mig i sommar. Känns skit jobbigt men jag känner mig mullig och inte alls nöjd med mig själv. För mycket alkohol, skräpmat och dåliga vanor sista tiden. Slut med det nu. Känner mig trött också vilket beror på att jag inte rör på mig tillräckligt och att jag äter dåliga saker..


Så ska jag känna mig igen!!


Tisdag och super trött

Åh jag har en jobbig känsla i kroppen. Känner mig inte riktigt nöjd med nånting. Sista tiden har jag börjat känna mig mullig och jävligt otränad. Har sagt miljoner gånger att jag ska ta tag i det och börja träna, men det blir aldrig av. Jag vill ju ha den där dröm kroppen man alltid drömt om. Och nu tänker säkert vissa "men snälla becca du e ju smal och har fin kropp" men nej jag har också komplex precis som alla andra. Känner mig inte nöjd alls när jag tittar mig i spegeln.. Sen har jag varit väldigt nere nu på kvällen. Jag känner att jag gör så mycket hela tiden för Kärleken. Jag följer med på middagar hos Mattias föräldrar, jag följer med på fester hit och dit och middagar och allting som Mattias vill. Men han frågade inte ens hur det gick på min arbetsintervju idag. Han har garanterat glömt bort det, just för att han är så uppe i dig själv och allt vad han gör. Jag har frågat om han vill äta middag hos Camilla ett antal gånger men han brukar inte orka. Jag ger alltid så mycket av mig själv utan att se vad jag får tillbaka. Varför varför är jag sån? När jag hade fått jobbet och jobbat första dagen på förskolan här så frågade inte Mattias hur det gick, för han hade glömt bort det. Såna saker sårar mig. Jag har gett upp hela min värld och allt mitt för att flytta hit. Hade det varit tvärtom hade jag stöttat Mattias hela tiden. Nu på lördag ska vi spela in deras musik video och jag har verkligen ingen lust. Känner bara för att åka på spa och ro om mig själv en helg..




...


tröttis

Puh, nu har jag suttit hela kvällen och kollat tatuerings textstiler. Det finns  ju så många! Var inne på Dafont.com och hittade en massa. Men jag hittade mig en favorit som jag faktiskt inte kan släppa. "FeatherGraphy Decorat" heter textstilen som jag hittade. Ska se om jag får upp en bild här, det har ju inte funkat tidigare fattar inte hur man gör.. Om någon vettig själ vet hur man gör och som är här inne och skriver så får ni gärna skriva det på en kommentar så jag kan börja lägga upp bilder från datorn igen.. Jaja, ska snart sova är dödstrött. Saknar min älskling där hemma, känns så himla mysigt och vara såhär kär som jag är. Jag blir helt varm och pirrig i hela kroppen när jag tänker på Mattias.
Imorgon ska jag träffa efterlängtade Emelie och även gå på en arbetsintervju!

:o

Måndag idag och strålande sol! Helt underbart. Det är så mysigt och vakna upp av solen i ögonen genom persiennerna. Sökte lite jobb imorse och sedan hängde jag med Meya en sväng. Vi bokade tatuerings tid till mig. Jag är nervös redan nu, och det är en månad kvar! Men den kommer bli så fin och jag ångrar mig inte en sekund. Vad det blir får ni se sen. Nu sitter jag på Camillas jobb och Väntar på att hon ska sluta, sen ska vi hem och mysa hos henne. Vet inte riktigt vad jag skulle göra utan henne här faktiskt. Känns skönt och åka dit och sova ibland och få lite egen tid och rum. Var ju rätt mycket i helgen. Så ikväll blir det myskväll hos Camilla och david. Ska även försöka hitta nån fin tatuerings text stil.. Finns så många!


Tufft

Idag har vi bara slappat hemma. Sen i eftermiddag åkte vi till Mattias föräldrar ute i oxie. Grillade och satt och babbla, det var trevlans men jag ville bara hem för jag var så satans trött.. Stämningen i bilen påväg hem var väl att vi inte sa ett ord på hela hemvägen. Det kommer som sagt inte funka att bo vi fyra tillsammans, då vi inte ens klarar det nu. Irritationen hänger i luften.. Så jag tror att jag sover hos Camilla imorgon, känner för lite egen tid. Ska boka min efterlängtade tatuering nu i veckan och även komma igång med jobb sökandet då jag halkat efter lite!

Nu ska jag krypa ner bredvid en varm Mattias, mys! God natt


Söndag

Åh det är så sjukt jobbigt och bo ihop med två personer som jag inte valt att bo ihop med. Jag har valt Mattias, och nu under en kort period får jag Magnus och Martina på köpet. Hoppas och ber till Gud att jag och älskling hittar någonting eget snart. Alla har starka viljor och det känns som att ingenting funkar när vi är fyra. Blir så irriterad på folket. Usch.. Tar på psyket. Och som sagt, jag gillar inte att bli orättvist behandlad. Helgen har varit lugn annars, förutom allt bråk. Jag och Mattias hade sååå mysigt igår helt ensamma. Vi åkte ner cabad bil genom bokskogen och ut på landet och bara myste jag och han. Jag älskar våra stunder när vi är ensamma. Sedan efter det satt vi hemma på balkongen och pratade om allting. Skönt att vi tycker likadant om vissa saker älskling!


Åka tåg

Hoppade på tåget i Älvsjö idag. Så skönt och slippa krångla in till stan, och dessutom fick jag ligga kvar i sängen lite längre och mysa med min älsklings misse. Det är jobbigt och lämna honom kvar hemma, han är ju min, och jag vill ju att han ska bo med mig. Men det får helt enkelt bli när jag och Mattias har hittat något eget. Sen är ju mamma dö kär i honom så jag undrar om jag ens fr flytta på honom.. Lilla Nisse<3 nu har vi precis passerat Norrköping och det är grått och trist ute. Kräks på det. Om 3 timmar är jag hemma i kollektivet igen. Denna veckan är vi fyra pers.. Åh jag vill komma hem till en lägenhet där endast Mattias väntar...




Älskling!


Måndag kväll

Dagen har varit helt okej. Träffade Linnea och tog en promenad. Har känt mig nere med gråten i halsen. Det är så jobbigt att gå runt och känna efter hela tiden. Gå runt och tro att man är sjuk för att hela marken rör sig när man går. Jag känner mig så trött och snurrig. Ser dubbelt ibland. Jag vet att min ångest har så stor påverkan på mitt mående, men ibland så trånar mina tankar iväg och jag börjar istället inbilla mig att jag är sjuk och hit och dit. Så kände mig lite ledsen idag. Vill ju inte må såhär.. Och vill fortfarande veta varför jag gör det emellanåt.. Så nu ligger jag på mammas spikmatta och försöker koppla av. Ska dricka lite te också så känner jag mig säkert bättre! Imorgon ska jag till Malmö igen. Det ska bli skönt, längtar hem lite! Ses snart igen Sthlm!


One night

Sista dagen i hemstaden på ett tag då. Vad ska jag göra idag? Jag ska träffa Linnea på söder. Ta en fika eller gå en promenad i det sköna vädret. Ångest yrseln och tröttheten sitter kvar hela tiden vilket är sjukt jobbigt. Jag hänger inte med med blicken och får overklighets känslor och är tröttare än tröttast.. Ska ta tag i det här nu. Måste ta det lugnare med alkoholen och börja tänka lite mer på mig själv och vad jag vill. Det blir för mycket för mig allting! Har ont i nacken också pga att jag går och spänner mig hela tiden. Blää. Börja träna vore ju nåt.. Synd bara att jag är sämst i världen på och ta tag i sånna saker.. Ja ja slut klagat. Vi hörs sen! Kram

Såhär känner jag mig idag


...

Ännu en intressant helg. Malmö pågarna kom hit i torsdags. Då drog jag ihop ett gäng polare och drog till söder och mötte dom, sen satte vi oss på mest kök och bar. Hade sjukt trevligt. Igår var vi på påsk fest hos Jennie och Simon. Det var trevligt, förutom en incident som hände där. Jag kan säga att det är krävande att vara tillsammans med en tvilling. Och att bo ihop med två tvillingar som backar varandra och lägger sig i saker och hit och dit. Kan ibland känna att jag är tillsammans med både Magnus och Mattias, då Magnus ofta lägger sig i, och vi aldrig får ha våra diskussioner ifred. Tycker det börjar bli riktigt jobbigt faktiskt. Och jag längtar tills jag och min älskling hittar en egen lägenhet där vi få ro om varandra ensamma. Utan att Magnus är med HELA TIDEN. I sommar flyttar Martina in också, undrar hur jag ska stå ut. Vill inte bo så:(


What are words?

Vad är ord? Om du inte verkligen menar dom när du säger dom...


Stockholm

Känns inte alls som det en gång gjorde här. Det är jätte kul och vara hemma och träffa alla. Men jag vill inte komma tillbaka hit. Malmö är verkligen mitt hem! Imorgon kommer min älskling hit, saknar honom alla redan .. Även fast vi sågs igår morse! Känns så härligt och vara så förälskad och veta att man har den finaste killen i hela världen. Han är min! Annars då, idag har jag träffat Jennifer och hennes underbara lilla Melissa! Finare tjej har jag nog aldrig sett, och inte en bättre mamma heller för den delen. Du är bäst Jennifer, jag älskar dig! Var så himla mysigt idag med dom två.

Trötter är jag som vanligt så ska snart stänga av tvn och sova sista natten utan Mattias. Puss puss


Trött trött trött

Efter ännu en fartfylld helg. Gah, jag pallar inte med tempot här alltså. Måste lugna ner mig nu känner jag, ångesten blir allt värre på söndagarna. I fredags hängde jag med Emelie, Maja och Karin. Vi satte oss på lilla torg med Hansson och Markus. Sen blev det förfest hos Hansson och sedan utgång, glasklart. Där är åldern lite äldre, 28+ men som tur är kunde hansson fixa in oss. Igår var vi hemma hos Robban och Lotta med ett gäng av deras kompisar. Var dock jävligt stelt och dom människorna var inte speciellt roliga, as tråkiga! Så efter vi var där drog jag Hanni och Micke till slagthuset. Gillar inte det stället alls! Alldeles för stort, osocialt, dålig musik och äckliga människor.. Så drog rätt tidigt därifrån. Idag har jag tagit det lugnt, ätit god frukost med min man. Sedan åkte jag till Camilla och David och åt middag. Och nu ska jag sova innan jag somnar med mobilen i handen. Puss gonatt


RSS 2.0