.

Kommer ihåg dina sista ord till mig. "Okej jag vill inte ha nått med dig och göra" Helt utan förvarning, du kunde inte ens ringt upp mig och förklarat innan, utan du väntade på att jag skulle ringa. Och vad hade jag gjort för att förtjäna allt som har hänt? Såren finns fortfarande kvar och det finns ingen som gjort mig så illa som du. Du förändrade hela mig, på ett sjukt negativt sätt. För varje dag som går inser jag mer och mer hur sjuk i huvet du är. Synd bara att man var så jävla naiv och inte såg nånting. Fan

iiih:D

SNART ÄR MAX HASSEL OCH ALLA HEMMA IGEN! LÄNGTAAAAR

sitter och läser min blogg från början

Faan va allt känns längesen. Har skrivit att jag sitter och väntar på älsklingen? Att vi ska till tonys fest, herregud tiden går så fort.

onsdag

Jag sitter i skolan med halva min uf grupp, som vanligt är inte alla här. Dock är gustav och freddie här, men gustav ligger och sover på en stol för han va ute igår och är fortfarande full, och det stinker gammalt fyllo i hela rummet. bläää

morsning

De är så skönt och vakna av att det är ljust ute såhär tidigt. Natten har varit sådär, jag vaknade flera gånger av att mitt knä gjorde så ont så jag nästan mådde illa :( så jävla jobbigt, knske på tiden och kolla upp de nu.. skola idag mellan halv nio och halv ett, nice! ha en fin dag

tisdag

Det gick bra och jobba på lindex, fick hem lite papper och fick skriva under lite saker. Fick hem skatte deklarationen idag också, kommer få tillbaka 7 lax i sommar. NAJS, när man behöver pengar som mest. Allt går bara bra! Fast trött är jag, men det hör till ;)

god morgon

Nu sitter jag i skolan med min sjuka klass, men jag gillar det. Älskar min klass. Ska jobba efter skolan på lindex, nice!och nästa vecka är det påsklov, hinner gå i skolan fyra dagar innan man försvinner igen..

:)

klockan är halv åtta och det är fortfarande ljust ute! Och snön är snart borta, våren är häääär!





saknar varma mysiga sommarkvällar!

jag älskar akon

Hans musik gör mig glad och nostalgisk!

:)

Lindex ringde precis, ska jobba där imorgon. Det går bra nu! Fan va skönt. Har precis putsat mina fönster, vem fan gör det frivilligt? Jo jag om man har tråkigt. Första dagen i skolan idag också, det var kul och se alla igen. Ikväll är jag ensam hemma igen, sköönt. Hoppas på lite sällskap ;)

Gjorde om en bild på mig och bebi, jag vill bli rödhårig!


skola imorgon

Har legat och sovit nästan hela dagen, är så trött så trött. Och imorgon är det skola, och jag har fan längtat. Ska bli mys och träffa alla igen. Är ensam hemma idag och detär superskönt, jag behöver det känner jag. Sitter och lyssnar på john mayers lugna låtar och blir som vanligt lite nostalgisk. tänker tillbaka på fina stunder som känns som dom aldrig existerat. Det är så längesen nu, men alla sår är inte läkta för det. Vissa saker kommer aldrig lämna mitt hjärta, men jag kan lära mig och leva med det. Men sånt tar tid.

i love you

Fan vad jag älskar John Mayer, underbaaar!


död

Sov borta inatt, och åkte hem tidigt imorse. Tog ett bad och sen deckade jag i sängen helt utmattad. Jag har ingen som helst energi kvar i kroppen och har en massa fler timmars sömn att ta igen. Men men, slapp sitta hemma och uggla igår. Mötte upp några och satt på kingstown, lagom lugnt och skönt. Och jag fick välja några låtar som gjorde mig glad. Msg we believe in love. Hell yeah! Idag blir det mysa hela dagen, tänker inte gå utanför dörren idag. Och jag är ensam hemma, SKÖÖÖNT

mått bättre

Jag är tröött. Kom i säng vid sex imorse och slaggade fyra timmar. Usch, men men vi glömmer det nu. Gårkvällen var störd, men det var nice. Orkar inte gå in på detaljer men så är det. Jag vill hitta på nånting idag med, men vet inte vad.. inte sitta hemma och uggla iaf..

blä ångest

varför gjorde jag det jag gjorde inatt? fråga mig inte, fuck..

hej hej hemskt mycket hej

Slutade tidigare idag, skönt. Fick en massa smink av lindex när jag slutade. TACK SOM FAN! :D blev jätteglad. Kirurgen vid fyra idag och sen ikväll utgång. Jag är så jävla taggad. Utgång med mina finaste :)

godnatt

godnatt min hundra tusentals läsare, hehehe. Imorn är det fredag och utgång lovely. Och kirurgen klockan 4, äntligen!!:D godnatt!

mys

Sitter och dricker vitt vin med mamma och anne lee. Jättemysigt, sitter och snackar och flamsar så som tjejer gör med vin hehe. Imorgon kommer det bli ännu trevligare. Ska bli skönt och komma ut ser fram emot det :)

:)

Haha jag vet att jag har gnällt som satan på min praktik. Men faktum är att jag trivs! Som det brukar bli, nu dom sista dagarna har jag fått göra en massa roliga saker.. sen fick jag ett present kort på 500 :- NAJS! Så byxorna är köpta! Sen pratade jag med butikschefen och jag kommer troligtvis jobba extra där. STÖRT BRAAAA JAG ÄR GLAAAD

Me like me like!






morsning

Torsdag och löning idag, jeij! Två dar kvar på praktiken, detta klarar jag! Skönt att tilda är i globen samtidigt idagt också, får jag sällskap på min lunch. PUSS

you were always on my mind


hej alla glada

då var onsdagen också avklarad och nu är det bara två dagar kvar på praktiken. Skönt, idag fick jag vara på övervåningen bland kosmetiken och underkläderna, det var nice. Åh imorgon ska jag äntligen köpa min byxor jag lagt undan som e så snyggaaa. Sen på fredag är det utgång med clara och linnea, för vi kom faktiskt på att vi tre aldrig har varit ute tillsammans sen vi fyllde 18?! helt galet, så det är på tiden nu. Men innan ska vi sitta hos mig och pimpla vin, kommer bli as mysigt! :)

huvudvärk

ja migrän är underbart. Så det blir snart sängen. Tog en lång promenad i mörkret för mig själv och det var faktiskt jävligt skönt. Brukar inte ofta promenera själv längre men idag var det riktigt skönt. Man går runt för sig själv och lyssnar på musik och tänker på allt mellan himmel och jord. Men vissa dagar är jobbigare än andra och då gäller det och inte sätta på fel låtar för då är det kört. Och alla gamla minnesbilder dyker ju upp i huvet när man går runt häromkring. Det suger ju, men så kommer det va ett bra tag framöver så det finns inget och göra åt. Sov gott alla

hoho

Fick sluta en timme tidigare idag från praktiken, så skönt. Fick göra lite annat idag än och larma så dagen har faktiskt vart nice. Hade även modevisning imorse haha, provade lite fina saker innan butiken öppnade och visade för dom andra. Hittade ett par SKITSNYGGA svarta byxor som satt som en smäck. Har lagt undan dom, så dom ska köpas på torsdag. Så fina! :) nu ska jag dricka kaffe och äta vaniljrån. Mums, puss på er!

jag förstår inte

hur jag kan vara så trött hela tiden. Hade skit svårt och komma upp imorse, men nu ska dricka mitt morgon kaffe och ta en morgon cigg. LOVELY

nu ska jag försöka sova

Och ligga och lyssna på akon !


fan vad jag älskar den här låten<3



Akons depp låtar är BÄST

japp

Har inte träffat min bästa vän på hur länge som helst känns det som, och det är precis vad jag behöver och ska göra nu.


köpte lite nytt igår

Nya jeans!




Nytt vitt linne




Klänning


Tröja

helt underbart

Och komma hem varenda dag från praktiken. Har så ont i fötterna och valde ett par för små skor idag, och har stått upp hela dagen. Klantigt av mig. Men en rolig sak var att älskade henrik samuelsson kom förbi min praktik idag, och stog och snackade ett tag. skönt att nån gjorde det iallafall.. och nu är jag hungrig som en gris och väntar på moder min.

morgon

men inte är en god, för jag vill inte till praktiken. Längtar verkligen till fredag när allt är över! Natten har varit sådär, drömt en massa shit som sitter kvar i huvet. Men men, ha en bra dag alla. Jag laddar inför dagen med en tung låt med skid row.


.

jag är helt slut, ska iväg en sväng. hörs senare

tjoho!

Har varken haft tid eller lust och blogga i helgen, men nu är jag tillbaka! Kort uppdatering, i fredags var vi på seven sins på release party för crazy lixx, galet drag och roligt var det! Finns inget bättre än sköna rock låtar och trevlig omgivning när man är ute. Sen igår jobbade jag från 10 till 17, allt gick bra och jag trivs så bra på mitt jobb, hade saknat satir när jag fått slava på lindex senaste tiden....... men men, sen igår blev det harrys med packet. Haha det är verkligen en kolosal blandning på folk måste jag säga, men det är det som gör stället så trevligt. Dock var det en snubbe som sparkade mig när jag satt ner?! Då fick david och marcus snetändning haha, men han trodde tydligen jag va nån annan, slyna... idag är jag trööött, men man lever bara en gång och jag har haft ännu en sjukt rolig helg! :)


Mikaela och Clara :) <3


Snygg David!


Jag innan harrys


Oj va glad jag var haha


Jag och brorsan :)

utgång

Trodde den här fredagen skulle bli hur seg som helst. Men så är inte fallet, det blir release fest på seven sins! så nu ska jag fixa mig och tagga till till skön rock musik, sen möta upp folket. Puss!

godis sugeeeen

Vaknade nyss. Deckade snabbare än blixten när jag kom hem från praktiken. Hade så ont i fötterna och ryggen att jag nästan ville gråta.. Men det var mer än skönt och sova en stund, och sen vaknade jag och kollade på klockan och visste att mammi va på väg med godis och min söta lillebror som jag saknat så mycket! IH, har inte ätit godis på flera dagar nu, detta är INTE okej

allt förändras

Ja allt förändras hela tiden. Akon låten No more you får mig och fundera så mycket, vet inte varför. Men om man tänker tillbaka på allt man har gjort så är sig ingenting likt egentligen. 06, när jag olga och co var i huddinge varenda helg och söp upp varenda krona vi hade, vår fjortis period hade börjat. Efter de, 07 när vi jämt va på skinnaviksberget på sommaren och träffade en massa nya människor, bla Oskar som jag blev helt galet kär i, tog lång tid innan jag kunde glömma honom, knöt kontakter för livet. Hagge bland annat. 08, början till ett förhållande. Jag och mina två bästa vänner blev tajta med folket som bor här. Vi alla tre hittade kärleken. Trodde jag hade hittat killen i mitt liv, som jag ville dela allt med. Sen förändrades allting, ingenting kände sig likt längre. Allt blev bara konstigare. När jag tänker tillbaka blir jag bara arg och ledsen. Är så besviken på mig själv för hur mycket jag stog ut med, och hur mycket skit jag fick ta. Som när jag skulle ljuga om mobilen, jag gjorde allting. Vaknade av samtal tidigt på morgonen och satt och ljög för att allt skulle bli bra, och vad fick jag för det? Jo att om jag tjallade skulle du aldrig mer vilja träffa mig. Alla gånger jag fick gå ut mitt i natten för och bevisa min kärlek, alla lögner jag fick ta. All skit jag fick kastad på mig. Allt var mitt fel. Kommer aldrig förlåta mig själv för det där, ALDRIG. Skäms så mycket, fast den ända som borde skämmas och som borde spy på sig själv är du. Men allt har ett slut och det har verkligen lärt mig mycket. 09, ett jobbigt år när allt det jag skrev innan höll på. Sen slutet på året fyllde jag 18. då förändrades allting. Jag började öppna upp mig mer, blomstra. Jag lämnade allt det gamla bakom mig en sista gång, och tvivlade på att det skulle funka. Men allt bara flöt på, jag gick ut och träffade en massa nya människor och förstod att det faktiskt finns trevliga människor och så mycket jag hade missat! Jullovet var det bästa lov jag någonsin haft! Tog upp kontakten med en massa gamla vänner, träffade nya vänner. Hade en romans med charlie, dock varade den inte så länge men det var mysigt sålänge det varade. Och jag mår absolut inte dåligt för det. År 2010, kunde inte börja bättre. Nyårsafton är en kväll och minnas. En av dom bästa kvällar i mitt liv. Har också fått en bättre relation med min storebror som känns helt fantastiskt. Går ut med honom och hans vänner som är så underbart, sköna människor. Sen träffade jag Calle kristiansson, som jag hade drömt om sen första gången jag såg honom på tv. Vi har fortfarande kontakt och det känns fantastiskt. Kunde inte förstå varför jag skulle få uppleva allt det där, men sen förstog jag. Allting har en vändning. Vissa stunder i livet känns bedrövliga och bara som en nerförsbacke ständigt. Men jag har lärt mig att det blir bättre, med tiden. När jag tänker tillbaka på allt jag skrivit kan jag inte förstå att det är samma jag som jag är. Men det där var jag, en gång i tiden. Livet är underbart och jag älskar alla jag har runt omkring mig, utan er hade allt blivit svårare. Men jag är glad att jag tillslut nådde mitt mål, att må såhär bra som jag gör idag!


godmorgon

Pain och gå upp tidigt varenda morgon och veta att man ska få stå och jobba non stop hela dagen. Pallar inteee, skönt att det bara är en vecka kvar! Sen börjar skolan, fantastiskt.

sjukt sugen

På roadtrip i sommar! Hoppas att max och co åker i år igen, för då jävlar ska jag och bebi med! :D sitter och drömmer mig bort och tittar på en massa gamla sommarbilder. Man blir ju allt nostalgisk. Men det är fan inte långt kvar nu, och studenten.. fan vad jag kommer grina, alla i min fina klass som kommit varandra så nära. Kommer svida som fan! 28 april är våran skiva också, KOM DIT! :D bara slå en pling om ni är sugna på biljetter, fan va det här året kommer bli bäst! wohooo

vill börja med vårkläder!

Som tex dom här skorna!


slaven är hemma

och det är UNDERBART. Så fort jag kommer till lindex vill jag bara hem. Idag har jag fått stå och larma och hänga upp på galjar hela dagen. Hann knappt komma in och säga hej innan butikschefen sa: Där har du en vagn med kläder du kan larma. Hade lust och säga MEN HEJ PÅ DEJ OCKSÅ TJOCKIS. Men jag höll mig såklart, men det är ju som sagt lite svårt och hålla allt inne när man har damp som jag har. SAKNAR MIN ÄLSKLINGSKLASS :( <3

avslutar kvällen med världens skönaste låt



avslutas alltid på harrys, underbart

ny jacka

Köpte ju en ny jacka idag som jag helt hade glömt bort haha. Blev helt kär i den när jag såg den på min lunchrast idag, han dock inte köpa den då. Så när jag kom tillbaka till lindex så var den där jackan de ända ja tänkte på. Sen när jag kom tillbaka till hm hängde det bara storlek 40 där?! blev helt förtvivlad och frågade tjejen som jobbade där om det fanns i storlek 36 eller 38 som det fanns när jag var där på lunchen. DET FANNS EN KVAR VID PROVRUMMEN. Gissa om jag blev lycklig! Dock är den lite stor i midjan men det skiter jag i! Me really like it!


skärgården med bästis


till alla tjejer som också blivit behandlade av svin!



Lyssna och ta till er!

har ändrat mig

Lindex är fan slavjobb! Det går ut på att jag går dit och får direkt uppgifter om vad jag ska göra, sen står jag och jobbar själv, blir placerad nånstans i butiken. Samtidigt som jag har fått uppgifter ska jag göra dom andra tjänster när dom behöver, tex springa upp och ner med korgar för att dom andra behöver, när jag själv är upptagen? Ingen lär mig om nånting utan visar bara hur sakerna ska göras sen får jag stå själv hela dagen. Inga små raster heller. SUUUG, skönt att det bara är en och en halv vecka kvar för fuck it asså! Och bara för och skryta och för att jag är så jävla cool så ville en viss idol komma hem till mig inatt, haha idolen i stureby. ;)

nästa:

REDIG KVÄLL PÅ HARRYS MED ER !


måndag

Praktiken gick bra, dock har jag inte suttit ner en enda gång från 9 - 16.. är helt slut i benen, trött är jag också pga av min dåliga nattsömn.. har inte käkat nått idag heller så ska bli UNDERBART med käk snart. Nä fan idag är jag helt kaputt. Peace out



öhm, ja jag var ju som sagt rätt uttråkad igår hehe

sovit som en kratta..

Usch vilken natt, gick och la mig vid halv tolv igår, somnade vid två ungefär. Drömde en förjävla äcklig mardröm så jag vaknade vid halv fyra, tog en cigg och kunde inte somna om. Fast en sak som gjorde mig glad var att calle hade smsat mig, hihi han är så söt :)

så mycket man vill

Jag vill färga håret, köpa en massa nya kläder, resa, gadda mig. synd bara att man inte har ekonomin till allt det där. Men färga håret är nog det som står överst på listan. Vill ha ljusbrunt med blonda slingor, ser ut som stryk i håret nu. Så tror jag ska boka tid hos frissan snarast!



Jag för 100 år sen, DEN FÄRGEN VILL JAG HA!



modevisning i hemmet?

Robin gick precis, och nu funderar jag på och ha modevisning för mig själv haha. Har så mycket kläder så jag tänkte prova lite olika saker och se vad jag vill ha kvar och vad som ska slängas. Kan även vara roligt och testa lite snygga party outfits så man kan se vad som passar till vad. Så roligt har jag när jag är ensam, hehe :D

18.33

Sitter hemma och väntar på robin som ska komma hit. Sköönt för jag dör snart av uttråkighet. Har vart hemma hela dagen bara. Tog en promenad i det sköna vädret annars har det varit lugnt. Imorgon är det praktik igen och det ska bli kul faktiskt. Sitter nu och lyssnar på crazy crazy nights med Kiss. En låt som spelas flitigt på harrys, SÅ JÄVLA BRA och hela stämningen blir helt galen. Fan vad jag älskar de där stället.



söndag

Har sovit som en stock inatt, så skönt! Idag ska jag träffa märta men hon svarar inte för jag antar att hon är sliten eftersom hon va ute igår ;) menmen, fint väder idag också och det är ju bara helt fantastiskt. Kan ju använda mina nya converse nu :D nu sitter jag och lyssnar på skön skön musik och fixar mig lite. HA en bra dag puss!

Gammal gammal bild för några somrar sen. Love it <3


hallå där

Åh jag är så trött så jag dör. Men det var ju klart värt och må såhär med tanke på den galna kvällen igår hehe ;) vaknade dock upp av ett mindre trevligt sms imorse, men vad ska man göra. Har varit med min söta storebror hela dagen, vi gick i solen i stan och tog en fika och åt glass. Mycket trevligt, och han är snäll trotts allt, och bryr sig så jävla mycket om mig. Det känns skönt :) Sen blev det middag hos mormor, och nu sitter jag här och tänkte krypa ner i sängen. Livet är underbart, puss på er!

slitet!

Kan man lugnt säga! Gårkvällen var sjukt rolig, känner att den behövdes gott och väl. Hängde med Josse och Madde till royal garden, DÄR SÄTTER JAG ALDRIG MER MIN FOT! första och sista gången, fyfan bara massa bakåtslickade brats med gucci skärp eller skor som trodde det ägde hela stället? No thanks inte min typ av människor, drog vidare till harrys istället och mötte upp min söta storebror och hela gänget. Fan va najs det var! Som alltid så var det nice musik, sköna människor och bara allmänt trevlig stämning. Love that place, drog hem vid tre ungefär. Snackade med Calle på vägen hem, haha han är ju lite speciell han, men söt ändå. Slapp iallafall va rädd på hemvägen haha. idag blir det chill och äta hos mormor, PUSS ALLA SÖTA!



puh

Trodde min älskling dog på rikigt igår, han bara dog och det gick inte och starta honom. Men idag fick jag på den igen, så jävla tur! Vettefan vad jag hade gjort utan min ipod, den används flitigt varje dag. Me love you!


rthfg

Har precis kollat klart på "härmed förklarar jag er chuck & larry" så jäävla klockren haha, tjöt av skratt! Praktiken börjar gå bättre och jag trivs faktiskt nu så det är skönt, men är förkyld som ett as och känner mig jättekonstig. Så det kan hända att jag blir hemma imorgon, iallafall om jag mår såhär. Menmen, lite bloggtorka vet inte vad jag ska skriva så godnatt på er

im forever yours, faithfully


den här sommaren ska bli så jävla mycket bättre än förra!




























.

Sitter och äter glass med varma hallon, mums va gott det är! Jag sitter och funderar lite, och jag vill ha en förändring! Jag vet inte vad riktigt, men jag skulle vilja att nått skit roligt hände snarast, känns som jag skulle behöva de..

tjoho

Sitter och lyssnar på Wyclef sean-wish you were here. Den är så sköön! Praktiken gick bra idag, sjukanmälde mig aldrig även fast jag hade feber imorse. Jag är en kämpe :) vet inte riktigt vad jag ska skriva så jag slänger in den otroligt klockrena låten jag sittar och spelar.

Tummen upp!

Trött

Känns som jag börjar bli sjuk, det suger. Pallaaa, ni vet när man känner sig allmänt hängig och tung i hela huvet. Usch, jag som är taggad på en galen utekväll snart, men det lär väl bli bättre imorgon. Har träffat Felle ikväll, vi tog en fika och snackade lite skit. Jag är trött som ett as idag och har varit hela dagen, men något positivt är ju att det börjar bli vår sakta men säkert, helt ljuvligt :)

Brown eyed girl


trött

Jag är trött, och min praktik är inge rolig alls. Vill bara hem varenda gång. Kom iallafall hem för en stund sen och nu vet jag inte vad jag ska göra, är röksugen men orkar inte gå och handla cigg, är trött men pallar inte sova nu. Har ingen lust med nånting idag

tisdag

Morsning korsning. Praktik idag, var väl inte sådär jätte kul igår. Saknar skolan faktiskt konstigt nog.. men men, hoppas de här tre veckorna går fort. Haha vår klass jag har ju blivit lite av en incest klass, men jag gillar den ändå! :D <3

den här lyssnade jag mycket på när jag mådde som värst i somras..

Den är så otroligt fin, men kan fortfarande få mig att bli ledsen.

"who is gonna save you when im gone? and who watch over you, when im gone.. "


<3


:)

Livet leker, jag mår bra!

ho ho

Har inte hunnit skriva här, har jobbat hela dagen och efter det mötte jag upp mickis och marina, och nu kom jag hem. Dagen har varit lugn och allting gick bra.. imorn är det praktik, ska bli kul faktiskt. Åh jag kan inte sluta längta till våren och sommaren och allt kul vi ska hitta på. O nästa gång följer min bebi med till malmö, wöööööj va det ska röjas! :D

kväll

Kom hem precis. Har varit och käkat med tjejerna på fridays. Vi firade Josse, grattis i förskott älskling. Efter fridays blev det en öl på Moda, nått nytt ställe, dock väldigt mysigt. Sen drog vi hem, skönt och va hemma tidigt. Jobbar imorgon också. Sen är det praktik på lindex som gäller nästa vecka och tre veckor framåt. Det kommer nog gå bra :) dock kommer jag sakna min älskade klass som jag har börjat gilla så mycket nu, alla vi har kommit varandra så nära, typiskt när det är så nära till studenten nu :( men men, så är det väl alltid. Ska städa upp lite i mitt rum och sen gå och lägga mig, skönt. sov så gott allihopa <3

lördag

Va ju på lidingö igår, ALDRIG MER. Det var super mysigt och trevligt och roligt och träffa alla, men det tog en och en halv timme för mig och Josse att komma dit. Knata MITT ute på landet med bara massa skog, usch nej tack. Idag ska jag jobba och sen ikväll ska josse firas. Puh jag kommer va helt döööd, som jag redan är nu typ. Men men, går kvällen va fan nice!

fredag!

Fredag idag, skönt. Igårkväll var jag med Chris, sen somnade jag så fort jag kom innanför dörren, det var sköönt. Så nu känner jag mig hyfsat utvilad, dock är jag lite trött fortfarande men det tillhör min vardag ;D ska snart möta upp josse, sen ikväll blir det party. Sweet, aja ni får ha en bra dag!

åh sommar!


<3

Mina nya fina saker, resten orkar jag inte lägga upp ! <3


zzzoombiee

Är så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen faktiskt. Håller på och somna sittandes, blää. Ska bli skönt som fan och slagga sen, men ska först äta middag hos mormor min. Och imorn är det fredag vilket innebär fest på kvällen och kirurgen på dagen, har ju inte sagt det men ska operera tuttarna :D ih, har bokat tid imorgon för titt. Så hare bra!

hemma

Kom hem vid sex imorse, natten har vart helvete. Var omöjligt och sova på bussen, så jag deckade i min säng precis när jag kom innanför dörren. Känns skit och va hemma i snön, har ju inte sett snö på fem dagar. Det här suger :( men men, clara kom hit nyss iallafall så ciao

:)

Det är strålande solsken och sju plusgrader! Jag vill inte hem idag, så jävla typiskt, men men jag har hela dagen här iallafall, så nu ska jag ut ut ut, ska även använda mina nya converse, undrbart! :)

tisdag

Vaknade för en stund sen. Har duschat, ätit frukost och målat naglarna. Camilla och David jobbar idag så jag tänkte ta en promenad för mig själv om ett tag, tycker det är supermysigt och gå här i malmö. Dom slutar vid fem så det är inte så långt kvar, sen ikväll tror jag vi ska bowla! Mys.. nä nu ska jag slänga på mig smink och kläder och sen gå ut. Puss på er

kväll i malmö

Dagen har varit lugn idag, har vart pissigt väder hela dagen, regn och jävla storm. Usch, vill ju ha vår nununu. Så har degat hemma med film, ätit dumle och druckit cola tills jag nästan sprack, men gott var det vill jag lova. Drog en sväng till triangeln och köpte två fina ljuslyktor till milla och david, dom blev superglada. Va också en sväng inne på apoteket och köpte lite nödvändigheter. Har bokat hemresan nu, vill inteeee. Åker onsdag natt, så det kommer nog bli ganska mysigt och åka bussen på natten tror jag :) titta ut på sveriges landskap nattetid. Oj nu vet ja inte riktigt vad jag babblar om, känner mig hel seg. Får bli en cigg sen sussa i min sköööna säng. Puss på er

måndag

Godmorgon godmorgon. Måndag idag, och det är inge kul väder här längre, har börjat snöa lite smått vilket suuuger, jag vill att snön ska försvinna för gott ju. Men det är inte mycket och göra åt, vi hoppas väl att våren kommer till Sverige nångång.. nää nu blir det cigg. Puss hej

åh josse <3

Va nyss inne och läste min älsklingsblogg, där hon skriver hur mycket hon saknar mig. SAKNAR DIG MER ÄLSKLING!! snart ses vi min skatt!

natt

har svårt och sova idag, vet inte varför. Sover i en stoor skön hästens säng, som är helt underbar. Vill sno med mig den hem, hehe fast blir nog svårt. Idag hittade jag ett par sktisnygga diesel jeans som satt som en smäck. Behövde verkligen ett par jeans så det känns bra. Imorgon jobbar både camilla och david så jag vet inte riktigt vad jag ska syssla med, måste iaf ringa praktikplatser och sen blir det nog ut en sväng. Så skönt för jag har börjat hitta överallt nu och kan sysselsätta mig på egen hand, detta är ju mitt andra hem. Sitter och lyssnar på lugn musik med john mayer, bla en fin låt som calle sjöng framför mig :) hihi, men sov så gott alla nötter. peace

RSS 2.0