söndag

Har vart en skön helg. I fredags var jag Clara och Elin på sommar. Stört mysigt ställe! Träffade massor som jag kände också, vilket var askul. Jag gillade stället skarpt, just att man kunde välja om man ville vara inne eller utomhus. Kändes lite som att vara utomlands när man satt ute bland alla ljus slingor och barer. Dock börjar det bli FETT kallt ute. Igår var jag med marcus och några på metro. Det sög där, as always. Ska aldrig dit igen, hatar stället. Träffade några äckliga bekanta också som jag inte hade nån lust och stöta på. Blev så förbannad när jag åkte hem så jag gick och slog på buskar och sparkade och hade mig. Så otrevliga. Blää.



You and me honey




torsdag

Idag har jag varit hos psykologen igen. Så otroligt skönt, och jag känner verkligen att det är nyttigt för mig. Bara dom här två gångerna har känts så jävla bra. Man lär sig otroligt mycket om ångest, och varför man får den och hur man tänker om saker och allt möjligt. Sjukt bra för mig. Sen har jag varit inne i stan och gick in en snabbis på hm innan en arbetsintervju. Hittade dessa söta trosor och kunde inte låta bli och köpa dom, fast jag sagt att jag inte ska handla mer nu. Min ekonomi pallar inte det utan jobb nu asså.





Love them!

justja

Ska på Ken Ring imorgon med Marina, jeeeeeeeeij

trötter

Har jobbat från halv tolv till åtta idag. Känner mig lite seg nu, men dagen gick hyffsat fort faktiskt. Har bara varit hemma ikväll, sjukt skönt faktiskt. Sov lite inatt så det ska bli skönt och sova om ett tag, men än är det för tidigt. Dom ringde från en restaurang idag vid hötorget, så ska dit på arbetsintervju nu på torsdag! :) Känns asbra och jag ska ge allt fan. Imorgon blir det um halv två sen ska jag in till staden och möta Soffe :) puss på er sålänge

sötsugen..

Ligger i sängen och ska snart sova, jobbar på Satir imorn. Men jag är så sötsugen så jag håller på och dö. Saknar mina cigaretter ibland, fan man är ju alltid sugen på nånting nu.. Och jag skulle döda på och få en sån där nu.. Ska nog dra med mamma till martin ohlsson på onsdag, man måste ju ha företagskort. SÅ JÄVLA VÄRT PENGARNA. Godaste som finns!!


måndag och ingenting har hänt

Har sökt ytterligare typ tjugo nya jobb idag. I dont give up, jag ska ha ett jobb så är det bara. Skönt att det börjar bli höst sakta men säkert ute. Visst det syns inte än, men man känner att temperaturerna är lite lägre. Jag tycker det är asskönt. Och som jag alltid har sagt så är våren och hösten mina två favorit årstider. Höstens mode är ju hur nice som helst, och vem tycker INTE att det är skönt och gå ut en höst dag när solen skiner och det är lite små kyligt ute, och löven är helt gula, röda och oranga? Hur mysigt som helst! Jag längtar, dock kommer alla krypa in i sina skal nu när det är höst, men gör ju inte allt ute längre då. Men jag tycker det ska bli så mysigt! Dock vore det ännu mysigare med en pojkvän..



Gammal bild från 2008. Minns den dagen så väl. Det var eftermiddag, jag och Clara var ute vid örby och tog en lång promenad i det friska vädret. Det var September, och vi hade precis skaffat pojkvänner.

jag saknar dig

varenda dag saknar jag dig. det går inte och förneka.

motiverad

Ja det kan man verkligen säga att jag är när det gäller att hitta ett jobb. Det är ju faktiskt sjukt deprimerande att gå hemma när alla andra jobbar. Jag vill börja jobba, tjäna mina egna pengar, och känna att man gör nån nytta. Hoppas jag finner något snart.. Blää idag flyttade min bästa vän, min andra halva till småland. Sa hej då igår, och det var sjukt jobbigt kan jag säga. En jävla klump i halsen hela helgen har man haft. Men vi ses snart älskling och jag vet att du kommer få det toppen där nere. Stockholm gonna miss yaaa! Men du kommer tillbaka, det vet jag :) just nu ligger jag i sängen och är lite sentimental. Ligger och tänker på gamla minnen med en viss person, fast jag inte borde göra det. Men går helt enkelt inte att undvika. Blir lätt så när det blir höst. Vore så sjukt mysigt och ha någon just nu. Har nästan glömt den där känslan...




& va hände med oss?..

lördag

Gårdagen var spårad. Vi satt en massa tjejer hos Josse först och drack och hade sjukt mysigt, sen drog vi till micke och festade ännu mer. Jag förstår inte vart alla mina öl tog vägen! Men kvällen vart lyckad, förutom att man hela tiden slogs av tanken att Josse flyttar imorgon.. Grinade ungefär varannan timme, men det är okej tycker jag. Idag har jag legat hemma och mått fett med illa, har velat skjuta mig i huvet bara. Och nu är jag taggad på och göra nånting, men vad fan då? sånna här dagar vill man ha pojkvän :/ börja sakna att ha nån, känns verkligen skit trist och vakna upp helt ensam varenda morgon. Jag vill bli kär! Uppleva nya minnen, så att dom gamla som fortfarande ligger och gnager försvinner för alltid.


tjosan strosan

torsdag idag, vilket innebär fredag imorgon. NÄHE?! jo det är sant. Och då ska vi tjejer samlas hos josse för och dricka och bara myyysa och spendera några sista timmar med älskling innan hon ska åka. Sen blir det förmodligen partaj med husberg och co, vilket ska bli sjukt kul eftersom det var ett bra tag sen nu. Idag var jag på mitt första behandlingsmöte hos kbt psykologerna. Otroligt givande första möte, och jag fick reda på väldigt mycket om ångest, vad det innebär, samt panikångest. Så det känns bra och gå dit en gång i veckan nu i två månader. Vill kunna hantera den här skiten nu. Sov tre timmar inatt så är någorlunda trött, så det blir sova för mig nu, men först en ny favorit låt med avantasia. Sjukt bra


hahahaha


tisdag

Idag har jag joggat igen. Jag är så jävla duktig! :) det är så stört skönt och röra på sig! Sen har jag spenderat min tid med josse i hennes mammas nya lägenhet. Fick sitta och titta på när hon packade, det var mindre roligt kan jag säga. Klumpen satt fan uppe i halsen. Vill inte att du ska åka älskling, vem ska nu bli min soulmate? Fan... Men på fredag ska vi ha en dunderkväll för dig som vi sent ska glömma. Nu sitter jag hos pappa och gör ingenting, funderar på och sno chips påsen som ligger i skåpet om jag vågar :)

deprimerad

Har hamnat i en sån där jävla svacka igen. Tycker absolut ingenting är roligt, ska jag bestämma vad jag ska göra på dagarna kommer jag på miljontals saker, men jag har ingen lust med nånting. Orkar inte heller ligga hemma och tycka synd om mig själv, men orkar inte heller umgås med människor som måste höra mitt tjat och gnäll hela tiden. Skönt att jag ska börja min kbt behandling på torsdag och två månader framåt en gång i veckan så jag kan börja komma igång igen och känna mig glad. Just nu vill jag inte göra nånting, inte träffa nån heller. FAN vad jag hatar och må såhär.



Här mådde jag riktigt jävla bra! Det ruset vill jag ha igen

morsning

SÖndag idag, tråkigaste dagen i veckan. Men det är bara bita i det sura äpplet och gilla läget. Helgen har varit bra, var på harrys i fredags med alla. Verkligen ALLA. Det var stört kul, men ett stort minus var ju att toaletterna va avstängda en timme i början av kvällen typ. Lagom kul, så alla gick och pissade ute längs med vägen. Euw. Men det var grymt trevligt iallafall. Sen drog jag till Charlie i Aspudden, och det var ju laagom kul att han bodde ett stenkast från Chris.. kändes lite konstigt faktiskt. Saknar honom ibland. Men whatever, igår var jag så trött så jag låg och sov hela dagen, köpte chips,popcorn och cola. Yummie. Nu ska jag iväg på en joggingtur tänkte jag. Har blivit riktigt hurtig, och insett att jag inte kan ha mina dåliga matvanor och samtidigt inte röra på mig, sen säger ju alla att man mår så bra av att motionera så vi får väl se:)

störd kväll

Va ju ute igår. Mötte först upp Josse och co på fridays, satt där en stund och drack öl och babbla. Sen drog vi till woken och mötte upp vivvi och några andra. Ännu mer alkohol haha, sen drog vi till klubb onsdag. Skulle först till collage med kön va ju inte nådig så fick bli fjortisstället nr ett där alla 92or hänger:) haha men det var kul ändå. På hemvägen skulle vi köpa mat på seven eleven, och det har ju vart en massa scottländare som gått runt i sina fula kjolar i stan. Så jennifer fick se en killes kuk när hon frågade om han var naken under sin kjol, haha fyfan va kul det va. Sen knatade jag och josse från gullmars till mig, köpte godis på vägen och satt under ett träd och snackade, fråga mig inte varför haha. va hemma vid sex på morgonen. Ungefär när mamma skulle gå upp, hahaah. Vart lagom sliten idag kan man ju säga :)









Kl sex imorse, hahah

usch

Den här dagen har varit jobbig. Har vart irriterad hela dagen, ni vet sådär så man känner att man kan spricka av ilska vilken sekund som helst, och bara nån säger nått fel eller går ivägen för mig blir jag galen. Sen provjobbade jag min första dag på hemköp idag, vilket gick bra. DOCK var personalen för jävla otrevlig så jag höll på och smälla av, och det gjorde inte mitt humör bättre. Alla brudar var skit bitchiga, och verkade bara tycka att jag var jobbig när jag frågade om hjälp. Ingen som tog speciellt bra hand om mig, fast jag var ny. Men tiden gick fort iallafall och jag fick lära mig kassan. Det gick bra och jag kan det mesta nu känns det som. Imorgon ska jag på arbetsintervju för en restaurang vid rådmansgatan. Tjejen som ringde mig var skittrevlig så det ska bli kul och komma dit och prata med henne, får se vart det leder sen. :)

Haha bild från 06, jag bjuder på den hahahahah

du e så grym!


mys

Ligger i min säng framför datorn och lyssnar på musik. Låg och tänkte på tatuering precis, har ju velat det länge nog nu, och eftersom jag ska in till stan med ankan imorgon så tänkte vi kolla priser och motiv och så. :) jeij. Har hittat en massa ny musik nu också, finally.


söndag

Somnade vid fem imorse, och drömde en massa skit nu igen. Så när jag kom hem från jobbet idag hann jag knappt komma innanför dörren innan jag slocknade, behövde ta igen några timmar kände jag. Och nu sitter jag och fixar mina spotify listor och tar bort en massa gammal skit musik som jag inte orkar ha kvar. Pratade även med calle tidigare idag vilket var längesen sist, så det var kul :) ska ses snart, var längesen det med. Imorn ska jag träffa ankan, vilket också var ett bra tag sen haha. Sweet

längesen..

Jag lär ju ha tappat alla läsare nu när jag inte skrivit ett skit sista tiden. Har mått och mår fortfarande långt ifrån bra. Min ångest är värre än någonsin och jag behöver hjälp nu, inte om två veckor. Blir även sjukt deprimerad av det här. Mina tankar stör mig hela tiden, kan inte få en lugn stund och bara änna mig avslappnad. Klumpen i magen finns där hela tiden och rädslan för att få en panik ångest attack finns där hela tiden. Jag kan aldrig koppla av, och inte heller sluta tänka. Min hjärna överkokar, jag har alltid funderat mycket.. jag är lite av en funderare. Men det har aldrig varit såhär illa, jag är helt slut i huvet, men hur trött jag än är så kan jag inte sova, för mina tankar hinner ifatt mig. Det här är ett rent helvete och jag hoppas att jag blir av med den här skiten snart. För det här tar på krafterna minst sagt. Måste alltid veta vart jag ska, planerar alltid om nått skulle hända. Kan aldrig ta dagen som den kommer längre, som jag alltid gjorde förut. Det här suger, har aldrig mått såhär i hela mitt liv. Tror min kropp säger ifrån nu efter år 2009, det var ju ett helvetes år. Ständig oro, jag var ledsen, tyckte ingenting var roligt, deprimerad. All den där skiten har skapat en ond cirkel. Dock har fan det här året varit värre, med all jävl ångest, stress och oroOch det är ju det som är det jävligaste med panikångest, att den kommer när man minst anar det. Man kan vara på toppen humör, och sen får man den där äckliga känslan av obehag, dödsångest, hjärtklappning, bröstsmärtor, man skakar, är övertygad om att man ska dö. Förjävligt. Jag orkar inte mera.

Där vill jag vara nu...


RSS 2.0